Şimdi Ara

Apple kavisli OLED ekranlı model dahil 10'dan fazla iPhone prototipi test ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Apple kavisli OLED ekranlı model dahil 10'dan fazla iPhone prototipi test ediyor

    Bugüne kadar birçok kaynak Apple'ın gelecek sene kavisli OLED ekrana sahip ilk iPhone modelini piyasaya çıkaracağını iddia etmişti. Wall Street Journal kaynaklı yeni haberler de bu söylentileri destekler nitelikte. Raporda, OLED versiyonun önümüzdeki yıl tanıtılacak iPhone modellerinden biri olacağını söylüyor. Ancak diğer iPhone modellerine kıyasla daha yüksek bir fiyat etiketine sahip olacak.

     

    OLED ekranlar daha ince, hafif ve esnek tasarımların önünü açıyor ancak analistlere göre, geleneksel LCD ekranlardan 50$ daha pahalı olarak üretilmekte. OLED ekranlarda LCD ekranların aksine ekranı aydınlatmak için bir arka plan aydınlatması gerekmediğinden, enerji açısından daha verimli olabiliyorlar. Siyah pikselleri görüntülerken OLED ekranların tamamen kapalı olması pil ömrünü de uzatacak.

     

    Ayrıca Bkz.Galaxy S8'in yapay zeka asistanı ödeme de yapabilecek
    Raporda, Apple'ın geliştirilmekte olan 10'dan fazla farklı iPhone prototipine sahip olduğu söyleniyor. Bu nedenle, gelecek yıl OLED ekranlı bir versiyon görebiliriz. Daha önce yayınlanan raporlara göre Apple önümüzdeki yıl aynı zamanda geleneksel LCD ekranlı yeni 4.7 inç ve 5.5 inç modelleri de piyasaya sürecek.

     

    Apple muhtemelen birincil OLED ekran tedarikçisi olarak Samsung'la işbirliği yapacak. Ancak LG Display, Japan Display ve Sharp'ın 2018 yılı için üretime hazır olmalarını istiyor. Hatırlayacağınız üzere Sharp Başkanı ve CEO'su Tai Jeng-wu, geçtiğimiz ay Apple'ın OLED teknolojisine geçiş planlarını doğrulamıştı.

     







  • iphone 5s çıktığında ucuz iphone çıkardılar 5c diye tutmadı.insanlar apple da ne kadar pahalı olursa o kadar çok satın alıyorlar.baktılar öyle 7s in yanında bu sefer aynı özellikte ama kavisli ekran 7se diye pahalısını çıkaracaklar.yani artık ama fiyat farklılaştırması yaratmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence apple Oled'e kavisli ekrana falan geçmesin ekran kasa oranıyla rekor kırsa iş bitmiştir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sari gelebilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple; ince çerçeveyide biz bulmuştuk ama beklemeyi tercih ettik neden biz APPLE'iz kullanıcıya bitmiş patlamayan ürün satarız esprisinide yapar; sonra salon ayağa kalkar ve alkış kıyamet, ertesi gün yine hüsran yine keder milyonlarca insan sırf apple logosu için paralarıyla rezil olur, #bunabirisidurdesin. Saygılarımla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle devam ederse iPhone 6 da kalacağım hiçte değiştirmeyi düşünmüyorum 3G'den buyana kullanıyorum ama izlediği politika hiç iyi değil.
  • Ne kavisli ekran, ne de kasa ekran orani yeterli degil, apple'dan yenilik bekliyoruz, gerekirse ayni tasarimi kullansin ancak hayata dokunan yeni teknolojileri entegre etsin, inovasyon budur..

  • Ne noktalama işareti, ne de anlatım bozukluğu artık sorun değil de ; yazılan yazıyı okumadan yayınlamak nasıl bir yayıncılık anlayışıdır ?

    " Apple 10'dan fazla 10'dan fazla prototip iPhone modelini test ediyor. "

    Bu ifadeden ne anlamam gerekiyor 3 dakikadır düşünüyorum.
    a) 10 `dan fazla , 10`dan fazla = 10 + 10 = 20 mi?
    b) 10 `dan fazla , 10`dan fazla = 10 `üstü 10 = 10000000000 iphone modeli mi ?
    c) Apple`ın denediği prototip sayısı 10

    "EDİTORLER" `i kontrol eden bir kontrol ve onaylama mekanızlamasına ihtiyacınız olduğu çok açık şekilde görülüyor.

    Güzel bir gün dileklerimle.

  • Apple 10'dan fazla 10'dan fazla evet daha fazla hadi bitir su isi daha fazla hadiii

  • Kaç yıldır aynı söylenti haberleri, sonuç aynı kasayı önümüze koyuyorlar.

  • f.e.a.r kullanıcısına yanıt
    6'dan cok memnunum bende

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav he he

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yaptığı taklit edilen apple artık taklitçi oldu

  • iPhone 6 var bende kavisli ekran, telefon ses tuşlarının arasından büküldü. 2 senedir test ediyorum kavisli ekranı bir sıkıntı yok beyler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 kullanıyorum 7 ye geçmek için sebep yok ama oled gelirse alırız heralde
  • Kavisli ekran çok gerekliymiş gibi sende yap Apple.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple bu, kalite demek, aç gözlü soni gibi para hırsıyla 6 ayda bir test falan etmeden dandik çöplerini piyasaya sunmuyor. sonra soni niye en sorunlu marka. şaşırmamak lazım. maliyeti düşürmek adına herşeyin yapıldığı dandik bir ürün mutlaka sorun çıkarır zaten. cepte bükülen çatlayan z2-3, ısınıp kamera kapatan tüm z serisi çöpü. ısınıp ekranda leke çıkan tüm z serisi çöpü. ön paneli komple ayrılan z3c, kapanan ve boyası atan(metal görünümü vetilmiş) plastik çöp m5, şebeke çekmeyen veya zayıf çeken tüm soni çöpleri, kulaklık jackı sorunları-kada açıları-simetrisizlikler ve ortalı durmayan sensorler vs kalitesizlik belirtisi onlarca sorun ve liste uzun. gizlice çalınan(dualtone flaş-ois-kapasitif tuşlar-kablosuz şarj-rakiplerden düşük donanım-3gb ram-emmc yığın depolama) daha bunları saymıyorum bile. yani çalmak adına destan yazıyor soni malzeme kalitesinden, işçiliğe, donanıma kadar. enson amiral gemisi çöp xz de plastik kasaya bile dönmüş. gözü bu kadar dönmüş soni nin. bunlada yetnmeyip çalmaya şunlarla devam etmiş: rakiplerden düşük 3gb ram-emmc-dualtone flaş-ois-kablosuz şarj vs hak getire. heleki ekran body ratio suna hiç girmiyorum bile. tek kelimeyle iğrençleşmekte sınır tanımayan iğrenç ötesi bir firma soni ve tez batması dileğiyle





  • İlk tam dokunmatik ekranı kim kullandı? İlk akıllı telefonu kim yaptı? Bütüüüüün bu Samsungların, LG lerin atası kim? Teknolojiden kimse anlamıyor diyen android ucuzcuları gidin kendi kahvenizde oynayın. Herkes biliyor neyin ne olduğunu yazmak için yazıp zamanımızıda almayın kendinizede güldürmeyin.

  • fazla değişim olmayacaktır.

  • Ve 5.000 tlden alıcısını bekler

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.