Şimdi Ara

Kara Cuma ve Şükran Günü alışverişlerinde mobil ödeme rekoru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kara Cuma ve Şükran Günü alışverişlerinde mobil ödeme rekoru 
     
    Çevrimiçi alışveriş gün geçtikte daha fazla tercih ediliyor ve mobil cihazların sunduğu kolaylıklar da eklenince her sene yeni rekorlar kırılması beklenen bir duruma dönüşüyor.
     

    1 Milyar Dolar Geçildi

     Şükran Gününde 771 Milyon Dolarlık alışveriş yapılırken Cuma günü olan Kara Cuma'da toplamda 3 Milyar Dolarlık alışveriş yapıldı bunun ise 1 Milyar Dolardan fazla kısmı Adobe'un tahminlerine göre mobil cihazlar üzerinden yapıldı.
     
     Amazon'un yaptığı açıklamalara göre Şükran Günü alışverişlerinde bu sene mobil cihazlardan yapılan alışverişler, geçtiğimiz seneki Şükran Günü ve Siber Pazartesi yapılan alışverişlerden daha fazla. Walmart ise indirimin başladığı saatlerden itibaren sitelerindeki yoğunluğun %70'i mobil cihazlar üzerinden geliyordu.
     
     
    Çevrimiçi alışveriş sitelerindeki trafiğin %56'sı mobil cihazlar üzerinden yapıldı ve mobil cihazların %9'u tablet, %47'si akıllı telefon olarak belirlenmiş. Kara Cuma'da ise %40 mobil cihaz oranına sahip ve %29'u akıllı telefon, %11'i tablet üzerinden gelmiş.
     
    iOS cihazlardan ortalama 144 Dolarlık alışveriş yapılırken Android cihazlardan ortalama 136 Dolarlık alışveriş yapılmış. Elbette bu istatistik tamamen kusursuz değil. Zira kullanıcı sayıları arasında hatırı sayılır farklar var. 
     







  • Zaten bu etkinliklerin temel amacı da alışveriş çılgınlığını yaratmak.
  • Kara Cuma denmesinin sebebi nedir?
  • Keske sozum ona soylenen Istanbul Shoping Fest de yabancilarin black friday gibi olsa ama nerde bizim ureticiler karindan taviz vermiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bizdeki karalar hiç bitmiyor. onlarda ucuzluk bizde her gün zam zam zam zam iki ay içinde izmirde otogazın fiyatı 1.85 den 2.45 yükseldi. en basitinden her gün gelen şehitlerimiz cabası bizim ülkemizde karabulutlar hiç gitmiyor. yazıklar olsun. pazarlar ve marketler bile cehennem ateşi gibi içine giremiyoz. gelsin amerikalılar bizim ülkemizde görsünler kara günleri :) :) :) :)

  • Cuma kara degil, mubarektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlere kara, lanetli anlamı yüklemek koskoca bir cahilliktir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.