Şimdi Ara

The Last Guardian’dan Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ICO ve Shadow of the Colossus gibi iki şaheser yapımı biz oyunculara kazandıran Team ICO’nun son oyunu The Last Guardian’dan yeni bir oyun içi video yayınlandı.

Daha önce yayınlanan videolar aksine bu sefer 9 dakikalık yeni bir video ile karşımıza çıkan ve daha farklı mekanlar görme şansına eriştiğimiz bu yeni videoda, The Last Guardian'nın karakter modellemelerinin oldukça güzel durduğunu ve bulmacaların oyuna nasıl bir yön verdiğini görüyoruz.

Oyunu oynayacak kişiler için bu video ’unun Spoiler olduğunu belirtelim.
       The Last Guardian, 6 Aralık tarihinde PlayStation 4’de Türkçe Dil seçeneği ile çıkışını gerçekleştirecek.

[Kunye=364-15]
    [/html]

• sanat eseri olmuş resmen...

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oh be tam türkçe dil olacak mı acaba derken çıkışı öyle yapacağını okudum. Çok iyi çok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun açık dünya oyunu mu?

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Tür ve platform ayırmaksızın dünyanın en iyi oyunu olan I.C.O yu ya geçer 1. olur yada en kötü 2.sırada kalır. Ueda San bir Deha bana göre ve Kojima dan bile üstün benim gözümde. Adam oyun değil SANAT yapıyor.
  • Hellblade Development Diary 24: Hearing Voices Yeni video yayınlandı
    /watch?v=LQQ2Jm2dgXk&feature=youtu.be
  • Başka bir PS klasiği daha yolda, oyunun geliştirilme süreci uzun oldu ama ortaya bir sanat eseri çıkacak inşallah. Bekliyoruz...
  • İzlerken nutkum tutuldu. Bu nasıl güzel bir oyundur Ya Rabbi...

• Bu oyun mu yoksa Zelda, Okami ikilisinden birisi mi, belki araya ICO'da atabiliriz...
  • Sayın Beyefendiciğim, aynen benim de aklıma onlar geldi. Zihin okuyorsunuz, niyet okuyorsunuz, bence siz şerbetlisiniz.
  • Başyapıt.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ps4Vr

<font color=""#0000FF"">Tür ve platform ayırmaksızın dünyanın en iyi oyunu olan I.C.O yu ya geçer 1. olur yada en kötü 2.sırada kalır. Ueda San bir Deha bana göre ve Kojima dan bile üstün benim gözümde. Adam oyun değil SANAT yapıyor.</font>

Yorumunun başına ''benim için'' ibaresini eklemen gerekiyor çünkü Dünya'nın en iyi oyunu çok görecelidir. Öte yandan Gamerankings puanı %90.29 Metacritic'e göre de 90/100 almış gerçekten keyifle bitirdiğim ve ost şarkısını aklıma geldikçe dinlediğim çok özel bir oyundur İco(Japonca gidelim demektir). Yalnız daha yüksek puan almış ve o puanları sonuna kadar hak eden yapımları da oynadım.
  • shadow of colossus ve i.c.o efsanelerinden sonra çok etkilenmedim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

shadow of colossus ve i.c.o efsanelerinden sonra çok etkilenmedim...

Önce bir oynasaydık. :)
  • Sec hak aldık bile cıkısa hazırız

• Oyuna bak

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

quote:

Orjinalden alıntı: Ps4Vr

<font color=""#0000FF"">Tür ve platform ayırmaksızın dünyanın en iyi oyunu olan I.C.O yu ya geçer 1. olur yada en kötü 2.sırada kalır. Ueda San bir Deha bana göre ve Kojima dan bile üstün benim gözümde. Adam oyun değil SANAT yapıyor.</font>

Yorumunun başına ''benim için'' ibaresini eklemen gerekiyor çünkü Dünya'nın en iyi oyunu çok görecelidir. Öte yandan Gamerankings puanı %90.29 Metacritic'e göre de 90/100 almış gerçekten keyifle bitirdiğim ve ost şarkısını aklıma geldikçe dinlediğim çok özel bir oyundur İco(Japonca gidelim demektir). Yalnız daha yüksek puan almış ve o puanları sonuna kadar hak eden yapımları da oynadım.

Yaşım 35!
    Commodore 64, Atari, Amiga (Amiga 500 plus Not: Disket + FLoppy Kombo oyun değişimsiz!), Nintendeo (Nes: Ntsc oyunları Pal makinede oynayabilen Yegane kişilerden bir olarak ! Donanıma Hack yapıldı Elektronik Mühendisi tarafından ta fii tarihinde yaptık bunu, Super Nintendo ve Gameboy), Sega (Megadrive 2 ve Gamegear) , Playstation 1, 2, 3, Psp, Ps Vita, Ps4 ve şimdi de Pro oynamış biri olarak. ZEVK sahibi, oyun kültürü olan biri olarak Bir kere Oyun Puanına göre oyun alıp oynamadan. Not: "BANA GÖRE" Metascore gibi sitelerin puanına göre oyun oynamak aklını başkasını kiraya vermek yada oyun kültürünün olmaması demektir BANA GÖRE tabi yazıyorum bu yazıyı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.