Şimdi Ara

Telegram’dan sıra dışı blog platformu: Telegraph

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telegram’dan sıra dışı blog platformu: Telegraph 
    WhatsApp’tan çok daha önce uçtan uca şifreleme özelliği sunmasıyla dikkat çeken Telegram, sadece bir uygulama olmanın ötesine geçmek için düğmeye bastı. Bu kapsamda yeni blog platformu "Telegraph"ı tanıtan Rus teknoloji devi, kullanıcıların içerik yayınlarken anonim kalmalarını sağlıyor.
     
    Genel yapı itibariyle Medium’a oldukça fazla benzeyen Telegraph’ta yazı yayınlamak için üye olmanıza ya da sosyal ağ hesaplarınızla oturum açmanıza gerek yok. Siteye girdiğiniz andan itibaren karşınıza gelecek ekranda başlık ve yazar bölümlerini doldurduktan sonra içerik oluşturmaya başlayabilirsiniz.
     
    Yazılara görsel ve bağlantı (link) eklemenize de izin veren platform, gereksiz ayrıntılardan arındırılmış sade ve hızlı yapısıyla tamamen içeriğe odaklanıyor. "Publish" butonu ile saniyeler içerinde yayınlanan yazıları dilerseniz sosyal ağlarda paylaşabiliyorsunuz.
     

    Telegraph’ın iki önemli sorunu var

     
    Site anonimliği temel aldığı için sizden herhangi bir üyelik ya da oturum açmanızı istemiyor. Bu yüzden eğer içeriğinizi yayınladıktan sonra bağlantısını kaybederseniz, çerezler etkin olmadığı takdirde yazının izini bulmak hayli zor oluyor. Yani adresi mutlaka güvenli bir şekilde saklamanız gerekiyor.
     
    Diğer taraftan cinsel içerikli paylaşımların ya da küfür, hakaret, taciz barındıran yazıların merkezi haline gelebilecek Telegraph’ta ayrıca yalan, trol ve sahte haberler de yüksek ihtimalle paylaşılacaktır. Bahsi geçen sorunlara karşı Telegram'ın nasıl bir yol izleyeceği ise şimdilik bilinmiyor. Blog platformunu denemek isterseniz buradaki bağlantıya tıklamanız yeterli.
     







  • Yakında Telephone'u da icat ederler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPerience -- 24 Kasım 2016; 20:33:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • E milletin yazdiklarini nerden goruyoruz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada blogspot kullanıcı arabirimini bu hafta içi güncellemiş fakat
    bir türlü ana blog ekranına geri dönemiyorsunuz ! yani blogspot biraz sorunlu çalışıyor !

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bender B. Rodriquez

    E milletin yazdiklarini nerden goruyoruz?

    Yazının adresini size göndermeleri ya da sosyal ağlarda paylaşmaları gerekiyor. Aksi takdirde belirli bir sayfa üzerinden görebilmeniz mümkün değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.