istanbula 3-4 ay önce ankaradan taşındım.elektronik malzeme temini için karaköyü mü önerirsiniz. kadiköy yazıcıoğlunumu hem çeşit bakımından hemde fiyat bakımından. ben anadolu tarafındayım.
Ben de anadolu yakasında oturuyorum Yazıcıoğlu nu hiç tavsiye etmem ama yazıcıoğlunun karşısındaki ****ın yanındaki handa int-el elektronik var orası biraz daha iyi.Karaköyde de çoğu malzameci ''şeref***'' ama iyi elektronikçilerde var mesela mtv elektronik müşteriye çok değer veriyorlar ve ucuz satıyorlar diyebilirim...
aslında böyle müşteriye ilgi gösteren, ne sattığını bilen, amatörlere değer veren ve kafasına göre fiyat vermeyen dükkanların bir listesini oluştursak çok güzel olur. öyle dükkanlar var ki önünden bile geçmek istemiyorum...
aslında böyle müşteriye ilgi gösteren, ne sattığını bilen, amatörlere değer veren ve kafasına göre fiyat vermeyen dükkanların bir listesini oluştursak çok güzel olur. öyle dükkanlar var ki önünden bile geçmek istemiyorum...
Kesinlikle katılıyorum hocam size. Mutlaka böyle bişey yapmalıyız çok şerefsiz var.
Kesinlikle katılıyorum hocam size. Mutlaka böyle bişey yapmalıyız çok şerefsiz var.
yeni bir başlık açsak herkes nerden alışveriş yaptığını ve neleri ne kadara aldığını yazsa tam süper olur....
merhaba arkadaşşlar.ben meslek lisesi elektronik bölümü -otomasyon alanında okuyorum da.elektronik malzemelere ihtiyacım oluyor.karaköy de ucuz bir yer biliyor musunuz iyi bir yer
herkese sevgi ve saygılar ben yur dışından kişi sayma sistemleri ile ilgili bir firma ile anlaştım bu ürünü türkiyede dağıtımını vede tanıtımını yapmak için bana bu konuda yardımcı olabilecek firmalarla tanışmak vede görüşmek isterim distribitörlük işlemlerini başlattım fakat konu hakkında daha geniş bilgilenmek istiyorum bana yardımcı olabilecek firmalarla görüşmek için mail adresim kursunseref@hotmail.com telf 05377090777 den bana enkısa zamanda ulaşırsanız sevinirim
Karaköy Pasajı Ekol Elektronik Cemal yada Bahadır Mutlu nun arkadaşıyım derseniz oldukça iyi fiyatlar alabilirsiniz hakeza ben oradan aldığım mikroişlemci fiyatlarını hiçbiryerde göremiyorum.