Şimdi Ara

Symantec güvenlik sektöründe önemli bir satın alım yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Symantec güvenlik sektöründe önemli bir satın alım yapıyor


    Son dönemde kullanıcıların kimlik bilgilerini muhafaza edebilmek çok kritik hale geldi. Öyle ki bir siber saldırı sonrasında yüz milyonlarca kişinin verisinin internete sızdırıldığını görüyoruz. Sadece bu yıl siber saldırılarla bir milyar civarında kişinin bilgisinin elde edildiği tahmin ediliyor.


     


    Kimlik Korumada


     


    Dünyanın en büyük siber güvenlik firmalarından Symantec, kimlik koruma konusunda uzman LifeLock firmasını satın alacağını duyurdu. Symantec, satın alım için hisse başına 24$ önerdi. Toplamda 2.3 milyar dolar civarında bir meblağ oluşuyor.


     


    LifeLock önemli teknolojilere sahip olmasına rağmen bir süredir satış opsiyonlarını değerlendiriyordu ve bazı büyük yatırım firmaları da teklif yapmıştı. Symantec’in en iyi değerlemeyi teklif ettiği ifade ediliyor.


     


    Ayrıca Bkz.Xiaomi’nin işlemcisi çok yakın

    Bu yıl rakip firmaların biraz gerisinde kalan Symantec, büyük bir yeniden yapılanma sürecine girmişti. Hem kimlik koruma teknolojilerini hem de anlık yeni tehdit algılama teknolojilerini geliştirmek adına farklı satın alımlar yapıyor. Yılın başlarında Blue Coat firmasını 4.65 milyar dolara satın alan firma, bünyesindeki Veritas veri depolama birimini 7.4 milyar dolara elden çıkarmıştı. 


     



  • Yıllardır, Symantec ürünleri kullanıyorum. Çok memnunum. Zaten bilenler bilir Symantec ürünlerinin Phishing koruması üst düzeydir. Dahada gelişecek olması sevindirici.
    Rakiplerinin gerisinde kaldığını düşünmüyorum. Zaten rakip denilen şirketler Kaspersky, Bitdefender, ESET gibi çıtırlar değil. Juniper Networks, Palo Alto Networks, Check Point vs. gibi şirketler.
  • arkadaş ne para dönüyor şu güvenlik yazılımlarında yahu

  • quote:

    Orijinalden alıntı: HypeRockTiF

    Yıllardır, Symantec ürünleri kullanıyorum. Çok memnunum. Zaten bilenler bilir Symantec ürünlerinin Phishing koruması üst düzeydir. Dahada gelişecek olması sevindirici.
    Rakiplerinin gerisinde kaldığını düşünmüyorum. Zaten rakip denilen şirketler Kaspersky, Bitdefender, ESET gibi çıtırlar değil. Juniper Networks, Palo Alto Networks, Check Point vs. gibi şirketler.

    Bir zamanlar bende kullandım Symantec ürünlerini. Sıkıntı şuydu ki Symantec ürünlerin bilgisayarımı çok sevdiklerinden bana kullanma fırsatı vermiyorlardı. Ben bilgisayarımı güvenle rahat kullanayım diye kurduğum Symantec ürünleri illada sen kullanma ben kullanıcam diyorlardı. Bende yok dedim, senle bu iş olmayacak. O gün bu gündür yollarımızı ayırdık. Çok zaman oldu, belki eskisi gibi bencil değildir, bilgisayar kaynaklarından banada kullanacak birşeyler bırakıyordur ama artık çok geç.
  • myhotyro M kullanıcısına yanıt
    Eskide kaldı o sorunlar. Şuan hem kurumsal hem ev kullanıcıları için ürünleri performans ve koruma anlamında çok başarılı. Denemenizi öneririm .
  • malware gibiydin symantec :)

  • geçen gün pc me malware bulaştı kaspersky son sürüm kurdum tam tarama yaptırdım bulamadı.

    mcafee yükledim 30 küsür bulup yoketti ben de format derdinden kurtuldum.

  • amerigan virüsünü amerigan av bulur, ruz virüsünü de ruz av bulur.

  • Erkek adam antivirüs kurmaz, cmd'den kendi işini halleder ok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.