Şimdi Ara

GÜVENLİK = VOLVO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çocuk dostu Volvo V70
    VOLVO, station wagon modeli V70'i tamamen yeni bir araç mimarisi kullanarak yeniledi.

Station Wagon ferahlığı ve esnekliği lüks kavramı ile biraraya getiren V70, ağustos ayında Avrupa'da satışa sunulacak. Volvo V70'de en dikkat çeken farklılık, çocuklara yönelik geliştirilen güvenlik önlemleri... V70'de arka koltuktaki çocukların güvenliğini artırmak için, uzatılmış Yan Hava Perdesi IC, daha güçlü gövde yapısıyla geliştirilen Yan Darbe Koruma Sistemi SIPS ve ilk kez yükseklik ayarlı entegre çocuk koltuklarıyla donatılmış. Arka koltuklarda entegre çocuk koltukları iki farklı yüksekliğe ayarlanabiliyor ve hem çocukların dışarıyı daha rahat görebilmelerini, hem de yandan çarpmalarda daha fazla güvenlik elde edilmesini sağlıyor. Emniyet kemerlerinde ayrıca özel güç sınırlandırıcı özellik bulunuyor. Bu sayede kaza anında çocuğun korunması için gerekli olan gergi gücü otomatik olarak ayarlanıyor ve kemerin baskısıyla yaralanması önleniyor.

GÜVENLİK = VOLVO

• Böle bi ülkede şöle arabaların sadece hayalini kurmak çok kötü...Kanıma dokunuyor gerçekten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loop -- 7 Şubat 2007; 22:27:54 >
  • hayır benim anlamadığım nokta avrupada 5 yıldız aldık diye hava atan markalar ülkemize sıra geldimi güvenlik donanımlarını opsiyonel olarak sunuyor bu nasıl ikilem anlaöış değilim yoksa bizim hayatımız dahamı önemsiz 5 yıldız alan otomobillerin çoğu 5 yıldız aldığı donanımla ülkemizde satılmıyor focus bile sınıfının en güvenli otomobili yolcu koruma testlerinde %100 başarı alan tek araç olmasına rağmen ghia donanımı bile 4 hava yastığı ile satılmakta..
    keza punto cllio corsa neden böyle...
  • şu volvonun station wagonlarına hasta oluyorum.

böyle bir arabam olsun hemen 2 cocuk yaparım.

bir babaya bu kadar mı yakışır bunlar

• benim anlamadığım baiak bir konuda Volvo'lar neden tutulmuyor? Nedem 2.elleri düşük ülkemizde sizce buda insana verilen değerin başka bir göstergesi deilmidir?
  • tamam volvo sağlam iyi hoşta vw kadar değil ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Böle bi ülkede şöle arabaların sadece hayalini kurmak çok kötü...Kanıma dokunuyor gerçekten...

Aynen

http://www.youtube.com/watch?v=-z7MoVo7XSk&eurl=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan -- 7 Şubat 2007; 23:26:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf ekspertiz ve süspansiyon
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam volvo iyi bir saglamlik imaji var
    bende oyle goruyorum ama benim oturdugum sehirde volvonun fabrikasi var (belcika gent ) benim arkadaslarim var orada calisan onlarda diyorki aman alma

sebebleride kalitedeki sorunlar

mesela tavan saci kaynatilirken kullanilan robot tavani boydan boya kaynatmasi gerekirken arada atlamalar yaparmis bizim arkadaslardan biride robottan ciktiktan sonra kalan bosluklara macun tikarlarmis daha bir suru birsey

ama bence hala saglam ve kaliteli ama onlarda diyor alma

bu seye benzedi galiba ekmek firinin arka tarafi gibi arka taraf pislik te olsa sicacik ekmegi gorunce biz hic arka tarafa bakmiyoruz oyle galiba
  • O örnek bana pek inandırıcı gelmedi açıkcası. Ordaki hata ufak birşey değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *FuRKaN*

O örnek bana pek inandırıcı gelmedi açıkcası. Ordaki hata ufak birşey değil.

ne bnim yalan soylemeye ihtiyacim var nede oradakilerin
    bu is boyle yuruyormus orada olmadi gelir bakarsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

hayır benim anlamadığım nokta avrupada 5 yıldız aldık diye hava atan markalar ülkemize sıra geldimi güvenlik donanımlarını opsiyonel olarak sunuyor bu nasıl ikilem anlaöış değilim yoksa bizim hayatımız dahamı önemsiz 5 yıldız alan otomobillerin çoğu 5 yıldız aldığı donanımla ülkemizde satılmıyor focus bile sınıfının en güvenli otomobili yolcu koruma testlerinde %100 başarı alan tek araç olmasına rağmen ghia donanımı bile 4 hava yastığı ile satılmakta..

5 yıldız hangi donanımlarda alındı bilmiyorum ama....mesela arka airbagler türkiyede genelde opsiyonel dahi olmuyor....

Bizim hayatımız daha mı önemsiz dedin ya.. işte ben onu megane avrupada esp li olup senelerdir bizlere esp siz satılmasını hemde 2.sininde bursadaki fabrikadan çıkmasını yediremeyip demiştim forumda......
    Aman yarabbi ....ezik edebiyatı yapmayın mı diyen...biz onları anlıyamayız basit işler değil mi diyen....
    Herkes toplanıp şurda mail atsak yada bilinçlenip araç alırken nerde arkadaşım arka airbag istiorm ben dese herkes bakalım geliyomu gelmiomu??....

• quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

hayır benim anlamadığım nokta avrupada 5 yıldız aldık diye hava atan markalar ülkemize sıra geldimi güvenlik donanımlarını opsiyonel olarak sunuyor bu nasıl ikilem anlaöış değilim yoksa bizim hayatımız dahamı önemsiz 5 yıldız alan otomobillerin çoğu 5 yıldız aldığı donanımla ülkemizde satılmıyor focus bile sınıfının en güvenli otomobili yolcu koruma testlerinde %100 başarı alan tek araç olmasına rağmen ghia donanımı bile 4 hava yastığı ile satılmakta..

Evet, bizim hayatımız daha değersiz. Türkiye 3. dünya ülkesi olduğu için, bir Avrupa vatandaşı, Türk vatandaşından daha üstün oluyor. Türk halkı nedirki, ölsün, gebersin, kimki onlar...

Ama Avrupalı, onlar "İNSAN" , onlar yaşamaya layık, onların asla bir çocuğu , yakını ölmemeli, aman yarappi nolur sonra, "depresyona" girerler ha...Dışarıda çıkıp para harcayamazlar, 200$'lık giysiler giyemezler.

• Bu güvenlik donanımında, hava yastığı sayısında vs. eksiltmeler Volvo için geçerli değil arkadaşlar. Volvo'nun İsveç'te satılan aracında ne kadar hava yastığı varsa benimkinde de o kadar var. Kör nokta kamerası, otomatik frenleme vs. ise üst paketlerde var. Bu ikinciler Avrupa'da da standart değil zaten.
  • Volvo kadar güvenli bir marka daha var... SAAB
  • Yapılan araştırmalara göre Avrupa'da en çok SW araç satılan ülke İsveç imiş. İsveç'te en çok satılan SW ise Volvo V70. Zaten İsveç'te satılan her beş araçtan biri Volvo ve bunların da çoğu V70. Şu an İsveç'teyim, geleli bir ay oldu bir tane bile C30 görmedim. Yeni S80 ise üç tane görebildim. Hem Volvo hem de diğer marka araçların çoğu SW. Bu başlığa konu araç da Volvo'nun üçüncü nesil V70'i.

I. Nesil V70 (1996-2000)

GÜVENLİK = VOLVO

II. Nesil V70 (1999-2007)

GÜVENLİK = VOLVO

III. Nesil V70 (2007- )

GÜVENLİK = VOLVO

Bu da Volvo'nun ilk SW aracı: PV 445 (1949-1960):

GÜVENLİK = VOLVO

Yeni V70 hakkında daha fazla bilgi için (ingilizce) bkz:http://forum.donanimhaber.com/m_6826730/mpage_15/tm.htm

• kesinlikle paranızın karşılığını alabileceğiniz bi araba bi marka volvo
  • hiçde paranın hakkını veren bir araç değil!! S80 bindim gayet güzel kaliteli bir araç iyide gidiyor lafım yok ama araç yoldaki bütün sesi içeri alıyor süspansiyon sesli çalışıyor ve sanki deli gibi virajları dönsün diye yapılmış kadar sert süspansiyonları var eee ne anladım o zaman ben S80 den hiç bir şartta A8 ve 7 serisiyle kapışamaz yanının yanına bile yaklaşamaz isterse tank kadar sağlam olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: barcelona

hiçde paranın hakkını veren bir araç değil!! S80 bindim gayet güzel kaliteli bir araç iyide gidiyor lafım yok ama araç yoldaki bütün sesi içeri alıyor süspansiyon sesli çalışıyor ve sanki deli gibi virajları dönsün diye yapılmış kadar sert süspansiyonları var eee ne anladım o zaman ben S80 den hiç bir şartta A8 ve 7 serisiyle kapışamaz yanının yanına bile yaklaşamaz isterse tank kadar sağlam olsun

zaten s80 A8 7 serisini rakibi değil A6 nın 5 serisinin rakibi
  • Bilmiyorum guvenlik sloganiyla ortaya cikmasaydi ne bahaneyle overlerdi su volvoyu merak ediyorum. Sanirsam onca para verenlerin piskolojik tatmini. :) Bir volvo nun icinde kaza yapmaktansa bir bmw mercedes veya Audi nin icinde kaza yapmayi tercih ederim. aralarinda 4 yildiz almis olanlar olsa bile ....
  • Evet ya haklısın bizimki psikolojik tatmin amaçlı tamamen. Yoksa trafiği o kadar güvenli, yolları o kadar düzgün bir ülkede yaşıyoruz ki güvenli yok bir de sağlam filan araca ne gerek var! Psikolojik sorunlarımız olmasa idi biz de isterdik aracımız şekil olsun, bakanın gözü kalsın, karmaşık bir gösterge paneli olsun, ekranı bol olsun hem yolu hem ekranı aynı anda izleyelim. Çocuk koltukları için geliştirilen özel güç sınırlandırıcı emniyet kemerine filan da hasta olduğumuzdan ilgi duyuyoruz; yoksa 1.5 yıldızlı da olsa (BMW 3 serisi 1997 Euroncap testi) önemli değil basar gaza giderdik!

quote:

Orjinalden alıntı: Pregnancy
    Bilmiyorum guvenlik sloganiyla ortaya cikmasaydi ne bahaneyle overlerdi su volvoyu merak ediyorum. Sanirsam onca para verenlerin piskolojik tatmini. :) Bir volvo nun icinde kaza yapmaktansa bir bmw mercedes veya Audi nin icinde kaza yapmayi tercih ederim. aralarinda 4 yildiz almis olanlar olsa bile ....

değ: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesheit -- 8 Şubat 2007; 13:33:14 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.