Şimdi Ara

Quantum Break Türkçe Yama Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •    Remedy Entertainment tarafından geliştirilmiş olan Quantum Break, Xbox One ve Windows 10 sürümlerinin ardından 29 Eylül 2016 tarihinde Steam platformu için de çıkış yapmıştı. Oyun çeviri ekibi de Quantum Break'in Türkçe altyazısını geçtiğimiz gün itibarıyla yayınladı.

Steam sürümüne uygun olan bu yamanın indirme sayfasına ve kurulum notlarına buradan ulaşabilirsiniz. Quantum Break'in Steam'de 59 TL gibi uygun bir fiyattan satıldığını da hatırlatalım. 

Ek olarak Oyun Çeviri'nin facebook sayfası üzerinden Talos Principle Steam anahtarları çekilişi yaptığını de belirtelim. Ayrıca ekip; State of Decay, Rise of the Tomb Raider ve Shadow of Mordor’un çevirilerinin bittiğini düzeltme kısmına geçtiklerini açıkladı. Belirtilen bu oyunların yamaları da yakın zaman içerisinde gelecektir.

Teşekkürler Oyun Çeviri  

• sağolsunlar

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Biraz beklemek gerek dizi sahneleri çevrilmemiş.
  • ben shadow of mordorla rise of the tomb raider'ı bekliyorum epey uzun sürdü. eğer tarih verilirse kış indirimlerinde alırız.

• Oyuna başlayıp yarım bırakmıştım, bu vesile ile hafta sonu oyunu Türkçe oynama fırsatımız oldu. Çeviride emeği geçen herkese teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator

Oyuna başlayıp yarım bırakmıştım, bu vesile ile hafta sonu oyunu Türkçe oynama fırsatımız oldu. Çeviride emeği geçen herkese teşekkürler..

doğru yolladasın pro seni win 10 görmek güzel doğru yolu secmişsin :d

• '' Quantum Break Türkçe Yama Çıktı '' diye haber yapıyorsunuz, girip bakıyoruz Steam sayfasi bilmem ne cikiyor. '' PC icin Quantum Break Türkçe Yama Çıktı'' neden demiyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfieLowis

'' Quantum Break Türkçe Yama Çıktı '' diye haber yapıyorsunuz, girip bakıyoruz Steam sayfasi bilmem ne cikiyor. '' PC icin Quantum Break Türkçe Yama Çıktı'' neden demiyorsunuz?

Ana sayfada "Oyun Çeviri ekibi Quantum Break'in Steam sürümü için Türkçe yamayı oyunculara sundu." yazıyor. Az daha dikkatli olsanız anlardınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

quote:

'' Quantum Break Türkçe Yama Çıktı '' diye haber yapıyorsunuz, girip bakıyoruz Steam sayfasi bilmem ne cikiyor. '' PC icin Quantum Break Türkçe Yama Çıktı'' neden demiyorsunuz?

Ana sayfada "Oyun Çeviri ekibi Quantum Break'in Steam sürümü için Türkçe yamayı oyunculara sundu." yazıyor. Az daha dikkatli olsanız anlardınız.

Ben burada oyle bir yazi goremiyorum. Siz gorebiliyor musunuz?
    Quantum Break Türkçe Yama Çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 18 Kasım 2016; 16:25:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orjinalden alıntı: AlfieLowis

doğru steam dedikleri için Ps4 aklına geliyor milletin, Pc gelmez değil mi ? hasbinallah ya!
  • Tüh mobilden giriyormuşsunuz desenize Neyse yine de başlıkta sıkıntı yok. Oyun Çeviri'nin attığı başlık ve hazırladığı görsel de bu şekilde zaten. Haberin içeriğinde Steam olduğu belirtilmiş.
  • Bloo. kullanıcısına yanıt
    Hocam evet mobilden giriyordum belirtmeyi unutmusum kusura bakmayın bu tur haberlerin basina en azindan mobil icin pc ibaresi belirtirseniz benim gibi konsol oyuncularin heveslerini kursaklarinda birakmamis olursunuz
  • quote:

Hocam evet mobilden giriyordum belirtmeyi unutmusum kusura bakmayın bu tur haberlerin basina en azindan mobil icin pc ibaresi belirtirseniz benim gibi konsol oyuncularin heveslerini kursaklarinda birakmamis olursunuz

Hocam sanki konsol oyunlarına Türkçe yama çıkıyormuş gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: AlfieLowis

anladık pc oyunculuğunu sevmiyosunda bu kadar belli etme

• quote:

Hani sen Türkçe oyunlara karşıydın? Uncharted'ı Türkçe çıkardılar diye sinirleniyor, öfkeleniyor, çıldırıyordun... Seni gidi çakal. Samimiyetsiz.

• venomstr kullanıcısına yanıt
    Evet. Kisisel olarak turkce oyun oynamiyorum. Ama yukarida soyledigim gibi " Benim gibi konsol oyunculari" .bu arada senin sorunun nedir acaba benimle? istersen pm den konusalim da bosuna yer kaplamayalim burada

• quote:

Evet. Kisisel olarak turkce oyun oynamiyorum. Ama yukarida soyledigim gibi " Benim gibi konsol oyunculari" .bu arada senin sorunun nedir acaba benimle? istersen pm den konusalim da bosuna yer kaplamayalim burada

O zaman niye Quantum Break'in Türkçe olmamasına üzüldün? Çelişki, çakallık, samimiyetsizlik...! Yalan, dolan...
  • PC'de son baktığımda oyun performans bakımından can çekişiyordu. GTX1080'le upscale'i açmadan 60 FPS alamıyordun. Düzeldi mi acep?

• Valla iyimiş :)
  • İndiremiyorum.
    https://cloud.mail.ru/public/8oBf/YRYpudWRf

Rus sitesi ve ne olduğunu yazmamış. Böyle saçmalık olmaz. Adam gibi bir download sayfası yok mu?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.