Şimdi Ara

Ghost in the Shell'in ilk fragmanı müthiş görünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ghost in the Shell'in ilk fragmanı müthiş görünüyor
    Manga dünyasının en sevilen serileri arasında yer alan ve daha önce çeşitli animasyon filmlere ve oyunlara kaynaklık eden Ghost in the Shell, sonunda canlı aksyion (live action) film olarak da sinemaya uyarlanıyor. Önümüzdeki vizyona girecek Ghost in the Shell filmi için meraklı bekleyiş sürerken, filmden ilk fragman yayınlandı. Yayınlanan bu ilk fragman, heyecan verici bir bilim-kurgu filminin sinemaseverleri beklediğini gösteriyor.
     
    Masamune Shirow'un aynı adlı manga serisinden sinemaya uyarlanan Ghost in the Shell; en tehlikeli suçluları ve hackerları durdurmak için kurulan Section 9 adlı özel bir polis timini yöneten, yarı insan yarı makine Major'ın hikayesini anlatıyor. Türünün tek örneği olan Major önderliğindeki Section 9, tek amacı siber teknolojilerin gelişmesini engellemek olan radikal bir hacker ile karşı karşıya gelecek.
     
    Felsefi bir alt metne sahip olan Ghost in the Shell serisi, insan bilincinin transfer edilebildiği ve sayborgların gerçek olduğu bir dünyada insan olmanın ne demek olduğunu sorguluyor. Manga serisi ayrıca teknolojik gelişmelerin insan hayatı üzerinde yaratabileceği etkilere de değiniyor.
     Ghost in the Shell'in ilk fragmanı müthiş görünüyor
    Elbette büyük bütçeli bir Hollywood filminden insan olmanın ne olduğunu sorgulayacak felsefi bir hikaye beklemek doğru olmaz ancak yayınlanan ilk fragmanda Ghost in the Shell filminin bu felsefi alt yapı ile aksiyonu başarıyla harmanladığının izlerini görmek münkün.
     
    Major'ı yıldız oyuncu Scarlett Johansson'un canlandıracağı filmin yönetmenliğini Snow White and the Huntsman ile adını duyuran Rupert Sanders üstleniyor. Filmin başrollerinde Johansson'a Pilou Asbaek, Takeshi Kitano, Juliette Binoche, Michael Pitt ve Michael Wincott eşlik ediyor. Ghost in the Shell, 31 Mart 2017'de vizyona girecek.







  • bazı kısımları Ghost in the Shell animesine benziyor, bazı kısımları benzemiyor. matrix'in ilham kaynagı 1995 yapımı animenin filmi. her halükarda seyredilir.

  • beklenti bire bir olması değil tabiki ancak majorın elbisesi bir garip olmuş...
    https://www.youtube.com/watch?v=owms176T_m0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliceqper -- 14 Kasım 2016; 0:2:7 >
  • enjoy the silence remixi muazzam olmuş, çok beğendim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hidrojennn

    bazı kısımları Ghost in the Shell animesine benziyor, bazı kısımları benzemiyor. matrix'in ilham kaynagı 1995 yapımı animenin filmi. her halükarda seyredilir.

    Hem Matrix, hem de Ghost in the Shell'in ilham kaynağı kitap tanıştırayım.


    https://tr.wikipedia.org/wiki/Neuromancer
  • anime filmini izlemiştim hoştu fakat bir akira efsanesi değil, başrol oyuncusu scarlet hanım gerçekten çuk oturmuş, fragmanda hoş görünüyor. Son yıllarda hoolywood'un anime filmlerini çalıp piyasaya sürmesi beni deli ediyordu şükür bir iki tane adam gibi yapımcı telifi ödeyip çalmadan çırpmadan yapıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gxhero

    quote:

    Orijinalden alıntı: hidrojennn

    bazı kısımları Ghost in the Shell animesine benziyor, bazı kısımları benzemiyor. matrix'in ilham kaynagı 1995 yapımı animenin filmi. her halükarda seyredilir.

    Hem Matrix, hem de Ghost in the Shell'in ilham kaynağı kitap tanıştırayım.


    https://tr.wikipedia.org/wiki/Neuromancer

    tşk.




  • Bu kadının olduğu filmler başka güzel oluyor.

  • Vay be filmin yönetmeninden hediye bi kemerim var film çıksın da biraz hava atayım :D

  • Ghost'uda seyrettim,akirayıda vs vs seyrettim ama hiçbiri bir spirited away olamadı benim için(BBC tarafından yayımlanan ''21. Yüzyılın En İyi Filmleri'' listesinde 4. sırayı almış,aynı zamanda Oscar kazanan ilk anime).
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redoracle

    Ghost'uda seyrettim,akirayıda vs vs seyrettim ama hiçbiri bir spirited away olamadı benim için(BBC tarafından yayımlanan ''21. Yüzyılın En İyi Filmleri'' listesinde 4. sırayı almış,aynı zamanda Oscar kazanan ilk anime).

    Kisiye ve Tercihe göre degisir. bana göre hâlâ AKIRA
  • Bende bu kadına tutuluyorum aga Scarlet olsun taştan olsun her filmi izlenir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • (ilk fragmanı müthiş görünüyor )
    YORUMHABER.COM

  • Her biri kendi içinde değerlendirilmesi gereken farklı kulvarlarda yapımlar. Bugün "cyberpunk" dendiği anda film olarak Blade Runner anime olarak ise GitS ile Akira gelir ilk olarak akıllara. Akira hikayesinden çok animasyon tekniğine getirdiği çığır açıcı yeniliklerle tanınır daha çok, GitS ise müzik, efektler ve senaryosu ile bütün olarak bir başyapıttır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Father Torque -- 14 Kasım 2016; 8:37:47 >
  • Scarlett Johansson faktörü :D

  • bu kadın çirkin lan nasıl ünlü olmuş onu bile anlamıyorum sokakta bundan güzel bir milyon kadın var ...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sacranuel

    bu kadın çirkin lan nasıl ünlü olmuş onu bile anlamıyorum sokakta bundan güzel bir milyon kadın var ...

    Siz nerede yaşıyorsunuz hocam?
  • Fragman güzel gözüküyor. Scarlett'i görünce kısa saçı ve üstündeki kıyafetiyle aklıma Lara Croft geldi. Bu imaj yakışmış. İnşallah fragmanının güzelliğiyle kalmaz.

  • She has to go (gideri var :D)

  • 2K kullanıcısına yanıt
    herhangi bir sokakta :) yani bu kadından güzel en az bir milyon kadın var sanki bir Charlize Theron ya, gözü şaşı burun sırıtıyor hiç şekilli değil eciş bücüş yüz sırf ekranda görüp beğeniyorsunuz mahallenizdeki teyzeler gibi giyinse yüzüne bakmazsınız :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.