Şimdi Ara

Google Daydream uygulaması indirmeye sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google Daydream uygulaması indirmeye sunuldu


    Google’ın sanal gerçeklik içerikleri konusunda bir standart oluşturmak amacıyla başlattığı Daydream programı nihayet uygulama mağazasına kavuştu. Mağaza ayrı bir uygulama olarak Android cihazlarına sunuluyor.


     


    Yeni Standartlar ve Uygulama Mağazası


     


    Daydream adındaki uygulama mağazası pek çok sanal gerçeklik içeriğine ev sahipliği yapıyor ve önümüzdeki dönemde de sayısız içerik mağazaya eklenecek. Google, Daydream View VR adındaki sanal gerçeklik gözlüğü satışa çıkmadan mağazayı kullanıma sokmuş oldu. Böylece kullanıcılar ilk andan itibaren geniş çaplı bir mağaza bulmuş olacak.


     


    Mağazada YouTube, Hulu, Google Fotoğraflar gibi VR içeriklerinin yanı sıra bazı demolar da bulunuyor. Google Earth VR, Versay Sarayı’nda sanal tur, sinema perdesinde videolarınızı izleyebilme, kültürel eser turları, 360 derecelik fotoğraflarınızı inceleyebilme bunlar arasında.


     


    Ayrıca Bkz.iPhone 7 Jet White söylentileri

    Daydream ile birlikte sanal gerçeklik için belirli kriterlerin yerine getirilmesi gerekiyor. Google, en iyi ve en akıcı tecrübenin sunulabilmesi için donanım tarafında da bazı kriterlerin olması gerektiğini düşünüyor. Örneğin ekran boyutu 4.7 ve 6 inç arasında olmak zorunda. Ayrıca VR modunda 60Hz tazeleme hızı sunması gerekiyor.


     


    Yine en az çift çekirdekli bir işlemci, OpenGL ES 3.2 ve Vulkan arayüzlerine destek, Bluetooth 4.2 ve Bluetooth DLE desteği, 32-bit cihazlar için en az 416MB, 64-bit cihazlar için 816MB RAM sınırı şeklinde uzun bir liste mevcut. Daydream View VR gözlüğü ve haliyle Daydream uygulaması henüz ülkemizde kullanımda değil.

     

     







  • Eee hani eski telefonlara kurulmuyordu

  • Güzel uygulama

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alcatel tam zamanında ülke pazarına geldi hem kendi VR uygulaması var doğal olarak Google Daydream çalışacak 1099 TL lik telde ve satış paketi içerisinde VR Gözlükte mevcut.

    ama asıl olay 2017 çeyrek başı idol 4s ile olur kurların devamlı oynamasına rağmen Alcatel Türkiye idol 4s i güzel bir fiyata konumlandırırsa 5.5 inch 2K AMOLED ekranda VR içerik tüketimi artar. idol 4s in kuru hesaba katarsak kesinlikle 1500 TL yi geçmemesi lazım ama herşeyi ile VR deneyimini makul fiyata sunacak güzel bir cihaz olur çünkü ülke pazarında ikamesi olmayan bir ürün olur.

  • İyiye benziyor indirince anlaşılır ne olduğu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G4 ten girince desteklemiyor diyor?

  • Bir ara akıllı saatler vardı ya hani giyilebilir teknolojiler heryeri saracaktı ya?
    Bu da öyle he deyin geçin sanal gerçeklikmiş!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kotukoylu

    Bir ara akıllı saatler vardı ya hani giyilebilir teknolojiler heryeri saracaktı ya?
    Bu da öyle he deyin geçin sanal gerçeklikmiş!

    bir anda yaygınlaşmasını mı bekliyorsun? fiyatlar bu durumdayken nasıl yaygınlaşabilir? ilk plazma tv 1960 yılında üretildi, kaç yıldır plazma tv muhabbetinden haberdarsın?
  • Güzel uygulama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guhong01

    G4 ten girince desteklemiyor diyor?

    Z5 te desteklemiyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S7 edge de desteklemiyor. Ne iş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destekleyen telefon var mı? S7 edge bile desteklemiyorsa ben ne anladım bu işten... Bir tek pixel ler destekliyordur kesin

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.