Şimdi Ara

Facebook'un hedefinde Snapchat'ten sonra bu kez LinkedIn var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Facebook'un hedefinde Snapchat'ten sonra bu kez LinkedIn var 

    Geçtiğimiz haziran ayında 26,2 milyar dolar karşılığında Microsoft çatısı altına giren profesyonel iş ağı LinkedIn, dünya çapında şüphesiz alanındaki en güçlü ve güvenilir mecraların başında geliyor. Görünüşe bakılırsa Mark Zuckerberg platformun tekeline artık bir son vermek istiyor.

     


    Şu sıralar test aşamasındaki özellik sayesinde şirketler Facebook sayfaları üzerinden "İş Oluştur" butonu aracılığıyla ilan yayınlayabilecekler. Kullanıcılar ise sayfanın sol menüsüne eklenen "İş" sekmesi aracılığıyla açık pozisyonları görüntüleyebilecek ve anında başvuruda bulunabilecekler. LinkedIn’deki 500 milyon kullanıcı sayısına karşı 1,7 milyar gibi oldukça güçlü bir kitleye sahip olan sosyal ağın iş fırsatları konusunda daha fazla kişiye hitap edeceği aşikar.

     


    Hatırlayacağınız gibi canlı yayın ile Periscope’a rakip olan ve ardından Snapchat’in Hikayeler özelliğini aynı isimle Instagram’a getiren Facebook, son olarak ana uygulamasına yine Snapchat benzeri kamera fonksiyonları kazandırmıştı. Diğer platformları kopyaladığı gerekçesiyle eleştirilere maruz kalan Mark Zuckerberg’ün LinkedIn hamlesinin ne zaman hayata geçirileceği ise şimdilik bilinmiyor.

     








  • R.I.P LinkedIn

  • Rahmetli Türkiye'de pek aktif olmasada eyeydi be

  • Kokoşların habecilerin bile üye olduğu Facebook var bir de sadece yöneticilerin işadamlarının/işkadınlarının kullandığı LinkedIn var. Hiçbir yönetici de kalkıp LinkedIn'de hesabı varken Facebook ile uğraşmaz. Hem de arkasında ofis yazılımları ve hür türlü yazılımsal kaynağı sunabilecek Microsoft varken. Mark iyice esnafa bağladı. Yakında don lastiği işine de el atmasını bekliyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LinkedIn çok kasıntı ve karmaşık yapıda. Paralı olması da ayrı bir saçmalık zaten.

  • Aç gibi oraya buraya saldırmayı bırakmalı Facebook

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birisi Madrid öteki Mardin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.