Şimdi Ara

Alınabilecek en güçlü konsol 'Playstation 4 Pro' kutusundan çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sony'nin dünyanın en güçlü oyun konsolu olarak lanse ettiği Playstation 4 Pro'nun kutusunu birlikte açıyoruz. Yeni nesil konsol ile birlikte verilenlere bakıyoruz.
     



  • Alınabilecek en güçlü konsol 'Playstation 4 Pro' kutusundan çıkıyor
  • Eskiden konsol alırken gücünü mücüne bakmazdık(xbox daha güçlü bir cihazdı ben bile bile ps2 almıştım, var mı itrazı olan) çıkan oyunlara göre alır bize yaşattığı deneyim üzerinden konuşurduk, o heyecandan ekrandaki piksel sayısını unuturduk, ağzımdan salya akarken ben kaplamaları düşünecek durumda olmuyordum, ama şimdiki yapımlar insanları kendine çekmekten ne kadar uzak ki insanlar oyundaki duvarları seyrediyor demek.

    Tabi ki konsollar güçlensin görüntü kalitesi artsın, ama şunu sormadan edemiyor insan ps4'de bir konsola özgü ne gördük kullandık tükettik ve ps4 pro geldi, hadi donanım olarak çok yetersiz peki neden bu şekilde ölü olarak çıktı, tabi ki karı artırmak için arge masrafları düşük tutulmuş hiç öyle özel çip falan geliştirmeden hazır yongada sistem çözümüne gidilmiş yani hangi noktadan tutsak konsollar elde kalıyor birde zayıf olduğu noktadan konsolların işlemci gücü üzerinden pazarlama devri başlamış ve bu şekilde birbiriyle yarışmaları bana göre bu cihazların oyunculuk adına bittiğine dair bir işarettir (dünyanın en güçlü konsolu) çünkü ellerinde başka koz yok şöyle ki sen marifetini göster exclusive oyunlarını göster, kullanıcı deneyimine odaklan bizi heyecanlandıracak içerik üret, yeni nesil konsollar bilgisayardan bozma yapılarıyla bilgisayardan farklı bir şey sunamadılar sen bilgisayarla yarışamazsın içerikle gel. Benim Ps4'de gördüğüm remastered oyunların ve farklı gibi gözüken ısıtılıp önümüze sunulan yapımların mesken yeri olduğu, yoksa bir oyun gelir insana konsol bile aldırır.

    Ps4 pro'ya gelirsek ps4'ün zayıf donanımından ötürü konsolun fıtratına aykırı bir hamle olarak çıktı, ama bana ve konsol oyunculuğuna göre yanlış bir hamle çünkü konsol alan büyük bir kitle kafası rahat olsun isteyen o an oyun dışında başka bir şey düşünmek istemeyen insanlar, şimdi bu kadar sürede yenilenen bu cihazlar insanı konsol alma yönünde sorgulatacak mesela benim güvenim kırıldı bile, artık pc'de steam gibi araçların sisteme kurmak bilgisayarı sanki konsola çeviren bir deneyim sunması konsolları zaten iyice baltaladığı şu dönemde, ps4 pro'nun bir iki sene daha bekleyip ps5 adıyla çıkması hem sony hem kullanıcılar adına çok daha iyi olurdu, ps4'ün hakkı verilir kimsede bir şey demezdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSG1 -- 8 Kasım 2016; 0:50:13 >




  • donanım olarak iyi bir fiyatı var f/p açısından.
  • teknoseyir dün açmıştı

  • Vay be koskoca BSC tek kişiyle kutu açıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En güçlü konsol evt şimdilik tabii

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satılabilecek en güçlü konsol da PS4 Pro olacaktır. I'm Captain Obvious

    Alınabilecek en güçlü konsol 'Playstation 4 Pro' kutusundan çıkıyor
  • Nintendonun yeni konsolunu bekleyip görmek lazim ps4pro bir önceki versiyondan fazla bir artisi oldugunu sanmiyorum sirf %bilmem kac fps alacam diye de konsol pesinde kosmamak lazim. Pc toplayip fps ye doyarim daha iyi.

  • BSC' de haber kıtlığı var. Biraz güncelleyin siteyi Allah rızası için, çoğu teknoloji sitesi kutu açılımını yaptı. Daha yeni video atıyorsunuz.
  • 1 yıl sonra protein versiyonu ile yeni en güçlüyü sunar bu kafa ile sony

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsollar PC'leşti..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exc oyun için almıştım konsolu şimdi daha doğru düzgün oynayamadan satıp yenisini alacak değilim Nintendo koyarım ps4'in yanına daha çeşitli oyun oynarım. Exc tarafında önümüzde 4 ay içinde TLG, Horizon ve Gravity Rush 2 olmasa hiç mi hiç değmez. Spiderman ve Gow'un en erken 2017 sonu 2018 küsürü gibi çıkacağını varsayarsak ps5'te bunların en kral sürümleri mutlaka olacaktır daha iyi bile oynarım. İlk defa bir konsola konsol gözüyle bakamadım, nasıl bir dönemse bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 7 Kasım 2016; 22:51:39 >
  • Hemen her haberde mıy mıy sızlanıyorsun işte, yok Nintendo alacağım yok exc oyun yok falan, ağlamak değilde nedir bu. Bilmem kaçıncı haberdir aynı şey zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox Scorpio 6 Tereflops işlem gücü ve gerçek 4K deneyimiyle geliyor almayın, bekleyin.

  • Yeni alacakların gözü aydın. Canavar gibi alet oldu sayılır. :)

  • Ne yapalım senin gibi maaşlı misali forumun köşesinde hazır ol da bekleyip her mesaj da marka goygoyu mu yapalım yoksa o atmasyon teknik bilgimsi şeylerinden mi kasalım. :D bu kadar mı çapsız olur be insan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 8 Kasım 2016; 4:1:33 >
  • 2si1 stüdyosu değilmi orası yazık bir stüdyo yaptırmışlar her videoyu orda çekiyorlar düşünsenize binanın geri kalanı harabe tavan akıyormuş bu odanın tavanına naylon çekmişler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inceleme için teşekkürler, 4k bluray desteğiinin olmaması büyük bir handikap

  • gökhanın kg ve cm gibi ölçü birimlerinden haberi yok heralde. karşılatırmayı elle yapıyor :)

    eğer stüdyoda cetvel ve tartı yoksa nette kısa bir gezinti ile iki konsolun arasındaki fiziksel farkları veren istatistiklere ulaşılabilirdi.

    videolarda bu şekilde muğlak bilgiler yerine net bilgiler verilmeli takipçilere.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilgezer -- 8 Kasım 2016; 8:51:56 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.