Şimdi Ara

TunnelBear, Türkiye’deki kullanıcılara sınırsız VPN hizmeti vermeye başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TunnelBear, Türkiye’deki kullanıcılara sınırsız VPN hizmeti vermeye başladı 
    Ülke gündemindeki hareketlilikle birlikte başlatılan internet kısıtlamaları sonucunda Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp ve YouTube gibi popüler birçok platforma erişim yasaklandı. Bağlantı hızlarının da önemli oranda düşmesiyle kullanıcıların büyük bölümü VPN uygulamalarına yöneldiler.
     
    Dün gece geç saatlerden itibaren operatörlere gönderilen talimatla VPN servislerine de erişim engeli getirilmeye başlandığı belirtildi ancak BTK yayınladığı açıklama ile iddiaları çok kısa bir sürede yalanladı. Bu açıklamaya rağmen kullanıcıların büyük bölümü VPN servislerinde bağlantı sorunları yaşamaya başladıklarını duyurdular.
     

    TunnelBear: İnternet açık olduğunda güzeldir

    TunnelBear ise resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Türkiye’deki kullanıcılar için 500 MB olan VPN sınırının kaldırıldığını, tamamen ücretsiz ve sınırsız şekilde hizmet verilmeye başladığını açıkladı. "Türkiye’deki dostlarımız artık TunnelBear’ı kullanmak için sınırsız veriye sahipsiniz. İnternet açık olduğunda güzeldir." mesajını yayınlayan TunnelBear’ın Türkiye için yeni sunucu açtığı ifade ediliyor.
     
    Ülkemizde internet erişimi henüz normal seyrine dönmüş değil. Turkcell, Vodafone, Superonline, Türk Telekom ve Uydunet gibi servis sağlayıcılar bağlantı hızlarında kısıtlama uygulamaya başladılar. Mobil cihazlarda da benzer operatör sorunları görülüyor. Diğer taraftan VPN konusunda şu an için Opera’nın sağlıklı şekilde çalıştığı belirtiliyor.
     

     







  • Her şey başta böyle küçük kısıtlamalarla başlar şimdi hiç umrumuzda olmayabilir ancak ilerde daha büyük yasaklamalar olduğunda da cevap verecek gücümüz olmayacak.

  • Ayı yine iş başında :)

  • Btk bunu beğenmedi.

  • Opera'da tıkır tıkır açılıyor her site, en ufak yavaşlama hissetmedim. Bu arada Tunnelbear sitesi engellenmiş galiba. Açılmadı Chrome'da ama Opera'da açıldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 5 Kasım 2016; 18:27:35 >
  • Opera ile arada bağlantı kopuyor ama bağlanıyor.

  • Resim her şeyin özeti
    TunnelBear, Türkiye’deki kullanıcılara sınırsız VPN hizmeti vermeye başladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasik bi ulkede yasiyoruz,hitlerin hukmettigi bi ulke gibi olacaz,kacmak icin tek bir sansiniz varsa kacinnnn,bundan 5 10 yil sonra bu ulkenin halini dusunemiyorum...

  • İnterneti sınırlama olmadan kullanmak isteyenlerin dışında birde "pkk PROPAGANDACILARI" için olumlu olmuş!!! Bende sınırlama olmasına bayılmıyorum ama ülkemin bekasını düşünüyorum. Bu hizmeti sunanlar bizim kara kaşımıza kara gözüm0ze hayran değil.

  • Şimdi daha çok göze battı, btk engeller bunu.

    Edit: ben demeden siteye erişilemiyormuş zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCWS -- 5 Kasım 2016; 18:52:38 >
  • Türk telekom un borcu var ya. Yurt dışına para ödememek için bağlantıları bilerek kıstılar veya yavaşlattılar bence. Donanımhaber de bir video izlerken 16 mbit de hız var. Youtube da 2mbit. Psiphon açınca 8mbit ara sıra 2mbit e düşüyor. HideMyAss ise (Premium üyeliğim var) 10-15mbit arası oluyor yoğunluğa göre.
    Gerçekten anlaşılması güç bir durum. Vpn kullanmadan da 1mbit ile youtube a girebilirsiniz.
    YIL 1998 Neyse şurada 1999 yılına girmeye 2 aydan az kaldı değil mi? :D
    Sırf bir soruşturma içinse interneti kapattırmak da saçmalık. Çünkü internetten takip edilip kimlerin suçlu olunduğu bulunabilirdi yok biz mal mıyız? Sanki terörist ipneleri vpn kullanmayı bilmiyormuş gibi. Harbi saçmalıkmış gibi geliyor bana ya. Bu ülkede kimse özgürlükten bahsetmesin bana.

  • agabeyts kullanıcısına yanıt
    Aydın Doğan'ın başına geldiği gibi. Adam bana hiç bir şey olmaz deyip deyip sustu. Sonra baktı sıra ona geliyor, bir celallendi, 2 hafta karşı karşıya demeçler verildi, tehditler savruldu, en son bir ton vergi borcu karşısına çıkarıldı, bir anda tüm yazarlar,sunucular 180 döndü. :)

    İnternet ile terörün engellenmesi de çok ilginç bir strateji oldu. Benim bildiğim terör silahla bitirilir. Adamlar zaten bizim ülkemizde. Kendi ülkemizi ele geçirecek ordumuz yok mu 40 senedir. Sözde avrupanın en kalabalık ordularından birine sahibiz. Tankımız var uçağımız var, karşımızda tankı, uçağı olmayan bir grubu 40 senedir bitirememek manidar. Normal şartlarda mümkün değil.

    İnternet böyle olunca ne olacak. Gsm'i ve elektriği de kapatalım o zaman.
  • TunnelBear sitesine de VPN ile giriyoruz böyle bir saçmalık sadece Türkiye'de olur.

  • tunnelbear'ın twitter hesabına "vatan hainleri" şeklinde mention atan çomarların zaten halihazırda yasaklı olan twitter'a VPN üzerinden erişip bunu yazmalarına ne demeli? :(
    bu nasıl bir akıl tutulmasıdır ya ruh sağlığımızla oynuyorlar İMDAT!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trollofdh -- 5 Kasım 2016; 18:59:8 >
  • En iyisi Zenmate.
  • devletimiz sayesinde ücretsiz vpn kazandık, allah razı olsun :)

  • Opera akıyo
  • Adamlar hala 650 li yıllarda arabistan çöllerinde yaşadıklarını zannediyorlar.
    21. yy da interneti engelleyecek haspam.
    sayelerinde bütün memleket sistem uzmanı oldu.
  • Opera VPN çok iyi ve sınırsız yüklü gelen bir özellik zaten. Opera akar aynen.

  • VPN candır, özgürlüktür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.