Şimdi Ara

Geliştiricilere Planet of the Apps kapısı açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geliştiricilere Planet of the Apps kapısı açılıyor


    Apple’ın televizyon platformu için gelecek yıl hayata geçirmeyi planladığı Planet of the Apps adındaki fonlama destek programı kayıt kabulleri sona erdi. Kendisini iyi tanıtan iOS geliştiricileri yatırımcılardan önemli miktarda destek koparabilecek.


     


    Geliştiricilere Mali Destek


     


    Toplamda 100 geliştiriciye 10 milyon dolara kadar destek kazandırmayı amaçlayan program, Shark Tank adındaki girişim programına oldukça benziyor. Gary Vaynerchuk, Gwyneth Paltrow, Jessica Alba ve will.i.am gibi önemli yatırımcılar, beğendikleri uygulamaların geliştiricilerini fonlayabilecek.


     


    Eylül ayında sona eren kayıtların ardından, seçilen geliştiricilere yapımcı ekip telefon edecek ve uygulama hakkında bilgi, neden programa katılmak istediği gibi sorular soracak. İkinci aşamada geliştiricilerden 5-10 dakikalık uygulamasını anlatan detaylı bir video hazırlaması istenecek. Bu videoyu yapımcı ekip profesyonel şekilde düzenleyecek


     


    Üçüncü aşamada sahneye çıkış hakkında pek çok maddenin olduğu bir anlaşma imzalanacak. Geliştiriciler toplam 9 gün sürecek çekimlerde yer almak için Los Angeles’a gelecek. Yapımcı ekip bazı araştırmalardan sonra geliştiriciyi hiç çağırmama hakkını da saklı tutacak.


     


    Ayrıca Bkz.Apple Music ücretleri ucuzluyor

    Son aşamada ise her şey hazır olduktan sonra çekimlerin başlayacağı ifade ediliyor. 2017 yılının Mart veya Nisan ayında da program yayına girmiş olacak. Yeni programın özellikle geliştirici etkileşimi konusunda etkileyici olacağı ve App Store mağazasında yeni fikirlerin gelişmesine olanak tanıyacağı ifade ediliyor. Beğenildiği takdirde programın devamı da çekilecek. 


     







  • Biraz eğlence programı kafası daha fazla birde bu program tanıtılırken fikirleri alıp, hemen yapıp AppStore'a veya PlayStore'a başkalarının yüklenmeme garantisi Nasıl olacak ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Planet of apes diye okudum

  • İyi bir çalışma

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.