Şimdi Ara

AÇILIŞDA DİSK YOK UYARISI SORUNU ÇÖZDÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar açılışda disk yerleştirin diye uyarı geliyo biosdan sandım degil hdd yaptım resetledim olmadı.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 6 Şubat 2007; 16:01:13 >

• son yüklediğin proramla ilgili bir ileti aldığını düşünüyorum.. son yüklediğin programın registerdan da kaldırdığından ve yüklemenin tamamen iptal ettiğinden yada sonuçlandığından emin ol.. temp dosyasınında içini boşaltman bi çözüm olabilir.. eyer bunları yaptığında olmassa bi kaç alternatif daha sunabilirim... unutmadan google yada aramasitelerinde register clean tarzı programlar var.. onlar çözüme daha çabuk ulaştıracaktır... kolay gelsin...
  • arkadaşlar bari nasıl çözdümüde anlatayım bios sandım resimdeki hatanın kayna degil görev yöneticisine yöneldim çalışan exenin windows system32 de oldunu tesbit ettim neden böyle bir hata verdine gelince indirme yazılımlarından biri ile bi yazılıma crack ararken vürüs bulaşmış sildim zaten bu hata ondan sonra oldu ve indirme yazılımımı kaldırdım ... ve başlangıçta baktım duruyo başlangıçtan kaldırınca pc düzeldi bikaç deneme yaptım tamam........ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim
  • iyi de anlat biz de bilelim nasıl çözdün?
  • crack diye buldum herşeyi kullanmaya çalıştım ondan oldu hani pc açarken sürücüleri tek tek yoklar ya ve açılır bi kaç saniye sonra flopiden ses gelir işte o ses geldi an hata veriyodu şimdi düzeldi ben sistem geri yüklemeleri sürekli kapalı tutarım inat işte illa zor olanı yapacaz............
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.