merhab arkadaslar sizden bana yardımcı olmasını istiyorum bende aver 203 tv kartı var yazılımını yükledim fakat programı acınca ses kartı yok uyarısını veriyo ve ses cıkmıyo ama ses kartında bi sorun yok gayet iyi çalışıyo yardımlarınızı bekliyorum
Aynı sorun bende de var. Daha önceleri yoktu. Nasıl oldu bilmiyorum sonradan birden oldu. Ses kartıyla diğer uygulamalarda hiç sorun yok. Tv sürücüsünü de defalarca yükledim. Ama avertv uygulaması açılırken ses kartı yok diyor. Tamam deyince tv açılıyor ve sistemin sesini de sonuna kadar kısmış olduğu görülüyor.
Bilen bir arkadaş yorumlasa çok iyi olur. Teşekkürler.
Aynı sorun bende de var. Daha önceleri yoktu. Nasıl oldu bilmiyorum sonradan birden oldu. Ses kartıyla diğer uygulamalarda hiç sorun yok. Tv sürücüsünü de defalarca yükledim. Ama avertv uygulaması açılırken ses kartı yok diyor. Tamam deyince tv açılıyor ve sistemin sesini de sonuna kadar kısmış olduğu görülüyor.
bendede aynı sorun var.. bunu çözen var mı??
pek sıkıntı değil ama.. Kumandadan Ses ayarı yapılmıyor o Çok sıkıntı benim için
bendede aynı sorun var.. bunu çözen var mı??
pek sıkıntı değil ama.. Kumandadan Ses ayarı yapılmıyor o Çok sıkıntı benim için
Sorun "azalia High definition Ses" den kaynaklanıyor eğer ses kartınız bu tipten ise Bir patch indirmek gerekiyor..
arkadaşlar benim de sorunum aver tv yi çalıştırmaz isem, müzik dinleyememem. şu an tv açık,sesi mute yapıyorum. müzik player i açıyorum ve ancak böyle dinleyebiliyorum müziği.ne yapmalıyım? selamlar
bende avermedia e-tv diye geçen bir modeli var. 7130 kodu da.. yeni pc topladım ve aynı ses sorunu bende de oluştu. eskiden yoktu, hatta anakarttaki ses çıkışlarında mı sorun var diye eski kullandığım ses kartımı taktım aynı hatayı onda da veriyor. manuel olarak sesi açabiliyorum ama ses kartlarını görmüyor ve müdehale etmeye izin vermiyor klavyeden. yukardaki driverda çözüm olmadı benim derdime acaba başka bir sürümünü mü indirmek gerekiyor, çözemedim bu işi... bu arada service pack 3ten şüpheleniyorum çünkü eski ses kartımda çalışmasını bekliyordum