Şimdi Ara

Wonder Woman filminden yeni fragman ve poster

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Wonder Woman filminden yeni fragman ve poster
    Batman v Superman ile temelleri atılan DC sinematik evrenini şekillendirmeyi sürdüren Warner Bros, DC çizgi romanlarının sevilen kahramanlarını beyez perdeye taşımıyaya devam ediyor. Bireysel filmi ile sinemaseverlerin karşısına çıkacak bu kahramanların başında Wonder Woman geliyor. Önümüzdeki yıl vizyona girecek Wonder Woman filmi için meraklı bekleyiş sürerken, filmden yeni bir fragman ve üç yeni poster yayınlandı.
     
    Geçtiğimiz aylarda yayınlanan ilk fragmanı ile sinemaseverleri heyecanlandırmayı başaran Wonder Woman, yayınlanan ikinci fragmanı ile bu heyecanı daha da körükledi. Öyle ki birçok sinema yazarı şimdiden Wonder Woman'ı DC sinematik evrenini kurtaracak film olarak görmeye başladı.
     
    Wonder Woman rolü ile ilk kez Batman v Superman'de karşımıza çıkan ve filmin en beğenilen unsurlarından biri olan Gal Gadot'un Amazon prensesi olarak bir kez daha karşımıza çıkacağı film, izleyicileri 1. Dünya Savaşı'nın korku dolu dünyasına götürüyor. Halkıyla birlikte dünyadan izole bir adada yaşayan Diana Prince (Wonder Woman), Steve Trevor adlı bir savaş pilotunun adalarına düşmesi ile birlikte kendisini amansız bir savaşın içinde bulacak.
     Wonder Woman filminden yeni fragman ve poster
    Patty Jenkins'in yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde Gadot'a; Chris Pine, Robin Wright, Connie Nielsen, David Thewlis, Ewen Bremner, Lucy Davis, Elena Anaya ve Danny Huston eşlik edecek.
     
    Başrolünde bir kadın kahraman olması ile çizgi roman uyarlamaları için önemli bir yere sahip olan Wonder Woman, 2 Haziran 2017'de vizyona girecek.







  • Abi şu adama konu açmayı yasaklayın artık ya. Yaptığı haberler sinema bölümündeki ana konularında zaten var. Forumda boşu boşuna yer işgal ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarık-16 -- 4 Kasım 2016; 1:50:10 >
  • fast&furious'ta ölünce hayranlarını üzen, wonderwoman rolü kaptığını öğrenince de yeniden sevindiren aktrist ablamız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.