Şimdi Ara

Özlemini çektiğimiz akıllı saat: Samsung Gear S3'ü kullandık 'Güzel ve işlevsel'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    İyi bir akıllı saat nasıl daha iyi olabilir ? Bu sorunun yanıtını bulmak için yoğun uğraşlara gerek yok çünkü geçtiğimiz yılın en başarılı akıllı saatlerinden Gear S2 koltuğunu çok daha iyi bir modele bırakmak üzere. Evet arkadaşlar bu videomuzda Samsung'un yeni nesil akıllı saat modeli olan Gear S3'e masaya yatırıcak ve detaylarına göz atacağız. 
     
    Özlemini çektiğimiz akıllı saat: Samsung Gear S3'ü kullandık 'Güzel ve işlevsel' 

    Teknik özellikerle başlayalım isterseniz, Gear S3'ün Classic ve Frontier olmak üzere iki farklı versiyonu bulunuyor. Modeller arasında tasarımsal bazı farklar olmakla birlikte, teknik ayrışma ağırlık kısmında karşımıza çıkıyor çünkü Classic modeli 57 gram iken, Frontier modeli ise 62 gram ağırlığında. 
     
    Özlemini çektiğimiz akıllı saat: Samsung Gear S3'ü kullandık 'Güzel ve işlevsel' 

    1.3-inç boyutunda ve 360 x 360 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED ekranla gelen saat, Samsung'un 1GHz'de çalışan çift çekirdekli Exynos 7270 işlemcisinden güç alıyor. 768MB RAM'e sahip olan saate akselometre, jireskop, nabız ölçer, ortam ışık ve barometre sensörleri eşlik ediyor. 802.11n, Bluetooth 4.2, NFC, ödeme teknolojisi MST, GPS ve GLONASS gibi bağlantı teknolojilerinin desteklendiği saat, yazılım tarafında Tizen Wearbale Platformunun 2.3 sürümünü kullanıyor ve 380mAh kapasiteli pilden güç alıyor. Dahili hoparlörlün unutulmadığı saat, kablosuz şarj özelliğini bünyesinde barındırırken, mukavemetini ise IP68 sertifikası ile pekiştiriyor. Ufak bir not olarak Gear S3'de LTE bağlantı opsiyonunun sadece Frontier modeliyle sunulacağını da not düşeyim.
     
    Özlemini çektiğimiz akıllı saat: Samsung Gear S3'ü kullandık 'Güzel ve işlevsel' 

    Genel görünüm olarak selefine çok benzeyen saatin en büyük farkı daha büyük olması. 1.3-inç ile ekranın büyümesi saate daha gösterişli bir kimlik kazandırırken, çözünürlük tarafında ise herhangi bir değişiklik olmaması kafaları karıştırılabilir özellikle kullanıcı arayüzünün estetiği açısından. Ancak bu konuyu sordum ve grafik arabirimine özellikle mesai harcandığı, Anti Aliasing tarzı bir yaklaşımla yazı ve ikon kenarları gibi detayarın akıcı olması sağlanmış, işin aslı kişisel kullanımım esnasında da ekran / çözünürlük oranı açısından geçen yılın modelinden daha farklı bir deneyim yaşamadığımı söyleyebilirim.
    Genel görünüm olarak Galaxy S3'ün Frontier versiyonuna hayran kaldığımı itiraf etmem gerekiyor. Benim gibi kadranı büyük saat tutkunuysaysanız, kaslı görünümüyle muhtemelen sizin de aklınızı çelecektir diye düşünüyorum.
     
    Özlemini çektiğimiz akıllı saat: Samsung Gear S3'ü kullandık 'Güzel ve işlevsel' 
     
    Saate ait tüm detaylar, genel kullanım özellikleri ve deneyimlerimiz videoda, Bu ay içerisinde ülkemize gelmesini beklediğim Samsung Gear S3'ün ülkemiz için resmi satış fiyatı ise henüz açıklanmış değil.
     







  • Apple fanları gelmeden yerimizi alalım

  • yanıyor mu şakaları yapılmadan geldik

    süper olmuş

  • Guzel baya

  • Yurt dışından alsam sıkıntı olur mu ki telefon gibi

  • + çevirerek geçiş yapmak en başından beri iyi düşünülmüş bir özellik, bana göre apple watch'dan kullanıcı arayüzünde daha öndeler, akıllı kısmını da s2 kullanıcısı olarak tatminkar buluyorum, s3'de bir tık öteye taşımışlardır.

    - Tasarım gerçekten güzel değil basit metal saatler gibi duruyor, bu gün pazardan saat alsanız veya alt geçitteki siyahi elemandan bundan daha sıradan değildir, malzeme kalitesi ve tasarıma umarım el atarlar, apple watch'dan örnek vereyim zevkler ve renkler tartışılmaz ama en azından bir görsel kimliği var gören bu apple watch diyor samsung'un da saatlerinde öyle bir tasarıma ihtiyacı var, saat ne özelliği olursa olsun ilk başta aksesuardır bir kere bu konuda tatmin etmeli üreticiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCWS -- 3 Kasım 2016; 0:52:17 >
  • kanser olmak DH'da video izlemekle eş anlamlıdır...
    wordpress altyapısı kullanan yeni bir site tasarlasanız ona bile razıyız!
    teknoloji çağ atladı DH hala 2005-2006 yılında kalmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trollofdh -- 3 Kasım 2016; 0:21:39 >
  • Neden hala satışa çıkmıyor. Tanıtılması epey oldu. Türkiye fiyatını da çok merak ediyorum

  • Bu çok iyi saat belki en iyisi ammmaaaa apple saatteki 2 özellik bu saatin tamamını katlar

  • quote:

    Orijinalden alıntı: neptünlü61

    Bu çok iyi saat belki en iyisi ammmaaaa apple saatteki 2 özellik bu saatin tamamını katlar

    birincisi fiyatı da ikincisi nedir?
  • Saatli bomba :)

  • Tasarımdan ve uygula özürlü olmasından dolayı alınmaz. Android Wear'ın yarısı kadar bile watch face yok. Tasarımda çok bayağı wv polo gibi bi bişey segmentinde. Huawei Watch daha alınabilir...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: naboo

    quote:

    Orijinalden alıntı: neptünlü61

    Bu çok iyi saat belki en iyisi ammmaaaa apple saatteki 2 özellik bu saatin tamamını katlar

    birincisi fiyatı da ikincisi nedir?

    Fanboyları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek benmi s3 diye okudum

  • Yorumlara bakıyorum ve o meşhur sağlık sorunu aklıma geliyor nedir bu sağlık sorunu şudur bir konuda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak olay bu arkadaşlar sadece bu

  • Normalde günlük yaşam içerisinde kol saati kullanmayan con con lar gelmiş burada bu sanat eseri ni eleştiriyor cem Yılmaz ın sözü ile cevap veriyorum :size katılıyorum ve beynimi bağışlıyorum :)

  • Android wear ve Apple watch ile kıyaslamış bazı süper zeka arkadaşlar ve alınmaz demişler çok güldüm

  • Apple watch ın o utanılacak tasarımı ile bu şaheser kıyas bile kabul etmez Apple watch kola takılacak bir şey değil rezalet bu samsung gear s3 ise gerçek göz alıcı

  • Android wear varken alınmaz diye bir komik bir cümle kullanan olmuş bu arkadaşların bilgisi yok sanırım Android wear optimizasyon açısından tizen in yanından geçemez ve hiç bir Android wear kullanan akıllı saat başarı elde edemedi bilginiz olsun çocuklar

  • Traş makinesi incelemesine kadar her şeyi izledim fakat şu teknoloji nedense hiç ilgimi çekmiyor.

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.