Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Bilecik 2.Nci Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Kısa, uzun dönem ve Yedek Subay adayları >> Cevap: Bilecik 2.Nci Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5 6   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
can_88/2

8 Mayıs 2008; 21:19:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

slm arkadaşlar bende bugün öğrendim bilecik 1. jandarma komutanlığı 2. er eğitim tugayı aynı yere giden arkadaşlar varsa msn ekleyin tanışalım yoldaş olalım birbirimize zeytinburnundan arkadaşlar da vardır inş aranızda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_88/2 -- 9 Mayıs 2008; 21:19:24 >

bozulmamış 460 gün...
hardMaster

8 Mayıs 2008; 22:32:40 

quote:

Orjinalden alıntı: Proud2BeTurk

quote:

Orjinalden alıntı: dogan88

ya arkadaslar ben bilecik tugayda söför adayı olarak gidiyorum illaki söförmü olucaz benim time girme gibi bi snsım yokmu kimse bilmiyomu ben söför olmak istemiom ya brakın beni daglarda catısayım ölürsek sehit yasarsak gazi oluruz komando olalım diye herseyi yaptık olmadı time girelimde doguda belki o terörstlere bi mermi sıkma sansı bulurum işşşaallahh...

Şoför eğitimi vermeden önce muayne edicekler, o sırada bi rahatsızlığın varmı psikolojik sorunun varmı falan diye sorucaklar eğer var dersen seni refize ederler ve normal askerlik yapman için merkeze 2. tugay'a gönderirler.. Lakin Şöyle bişey var Şoförler 55 gün acemilik yapar, tugay'daki askerler 75 gün.

Bu arada arkadaşlar 2. Tugay'da 9. ve 10. bölüğe düşerseniz çook rahatsınız onu söleyeyim. Çünkü tim olayı yok bu iki bölükte.
Sorularınız varsa yanıtlamaya çalışayım.

arkadaşım bende ulaştırma yani şöför gidicem eğitimler hakkında bilgin warmı ayrıca benim mesleğim fotoğrafçılık duydumki işe yararmış ama şöför gidiyoruz nasıl olcak bi yardımcı olurmusun yani napsam falan gibisinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardMaster -- 8 Mayıs 2008; 22:35:50 >

kskçarşı21
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Mayıs 2008; 22:42:04 

kardeşim meslegin varsa zaten sölücen ayrılcan herelde
ozan882

9 Mayıs 2008; 0:25:26 

her türk asker dogar bende 2. jandarma egitim tugayı bilecige gidecegim 88-2 gidiyorum şimdiden herkeze hayırlı teskereler diliyorum

cilgin_sopar

9 Mayıs 2008; 22:52:50 

bende 2.tugayda yaptım 6.bölük 88/1 vay anam vay sizi alıcak şimdi komutanlar yemin törenine kadar el üstünde tutucaklar ve yemin ettikten sonra ilk sabah istikamet eğitimleri alcanızzz intikaller var gece eğitimleri varr aklı olan ilk girdiğinde doktor incelemesi yapcaklar herkez nefes darlığım var tıkanıom desin 2400 m kosu var adamı bilezik gibi acıolar 9 dk fnish isticekler doktora demessenizz deli beygir gibi hergün koşarsınız tam tesisat aklı olan varsada time girsinlerrr usta askerlere kendinizi ezdirmeyinnn komutanları dinleyin hepsi kraldır hiç bi komutan boş yere bağrıp dövmez onlar size doğuda lazım olcak seyler unutmayınki siz hepiniz doğuda görev yapcanız ya münferit olup tek başına gidersin şırnak hakkari tunceliye yada tim olarak 17 arakdaşın samimi yabancılık cekmeden gidersiniz bence tim olun herkezzz allh sabır ve hayırlıı teskereler

BaBa Gider Urfayaa
kskçarşı21
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

9 Mayıs 2008; 23:31:42 

kardeşim saolasın güzel bilgilendirmişin tavsiyelerin için saoll sanada hayırlı teskereler..
halile

11 Mayıs 2008; 14:36:25 

arkadaslar bende 88/1 olarak bilecikte
3,tabur 6.bölükte yaptım 15 gün sonra geldim ama güzel 6 bölük sosyete bölügü komutanlar kral hepsi
meslekci olabilirsen ol oda doguya gidiyor yine ama tawsiyem müferit olma 2. sınıf insan muamelesi görürsün mintıkacı olursuntime girersen egitimibiraz zor saglık problemin yoksa time gir ben tim cawusu oldum 6 bölük 6.tim cawusuydum rahattım bic bir komutanımdan dayak yemedim ama hicte kacmadımintikallere git cok zewkli geciyor5 km sırt cantasıyla yürüyeceksin mewzi alacaksın her hafta2400 metre kosu war işte onda yandınız cok sıcak oluyor biz sanslıydık kamufilajlı tüfekli olarak kosacaksın iştecıkarkan aglarsın komtanlarımız cok iyi birtanesi war baba GÜRSEL BALKAN BABAkomutan bitanedir
birtek bülent komutan war cok süründürür m.ali üst cawus iyi caner iyi mesut war mokoko döwer ama süper adamdır hayırlı 75 gün bi sorunuz olursa bana msj atın ben izmirliyim halile3545@hotmail.com
benim tim KAHRAMANMARASA DÜSTÜ hersey sans arkadslarım beklerim msorularıza korkmayın

snsnc

12 Mayıs 2008; 13:54:38 

bilecik hakkında sorusu olan varsa pm'den ulaşsın.
memleketimdir yardımcı olurum.

dogulu_13

12 Mayıs 2008; 19:37:42 

benimde askerliğim bilecik komando haftaya gidiyorum.merak ediyorumda ne kadar kötü olabilirki.arkadaşlar siz daha doğudaki hayattan haberdar değilsiniz.bizim burda yaşadıklarımız hakkında hiç bi fikriniz yok.doğuyu askerlik yaparak değil yaşayarak anlayabilirsiniz.gideceğim yere tatil köyüne gider gibi gidicem bazılarınız gitte gör gününü diyebilir ama inanın bizim yaşadıklarımızın yarısı bile olamaz bitlis sınırı dışındakiler.tek temennimde usta birliğine doğuya gelme şansımın fazla olduğu.burda en iyi askerliği ben yaparım ankara ist izmir vs ordaki insanlar yapamaz.burda şehit olan asker cahaletinden dolayı olmuyo doğoyu bilmediğinden dolayı oluyo.herneyse ya ben geliyorum bilecik bakalım ne kadar çetinsin.umarım şejlong bulabilirim orda:D

J3ackground

14 Mayıs 2008; 18:33:30 

ark lar 2. j.er.eğt.tug.k.lığına düştüm .. Ben m.y.o. bilgisayar çıkışı mezunuyum ki bolu geredede bitirdim siz soğuk nasıl yaşanır görmemişsiniz -30 larda 2 yılımı geçirdim . Neyse benim merak ettiğim şu acaba meslekçi benimde olmam mümkünmü .. hiç araştırma yapmadığım için soruyorum cvp larsanız sevinirim ...

ayhan13

19 Mayıs 2008; 12:51:15 

korkunun ecele faydası yok valla benim de acemilik yeri orası ne yapalım başa gelen cekilir.....

ayhan arslan
kiler kartal
ayhan13

19 Mayıs 2008; 12:57:47 

biriniz iyi bişey söyleyin ya
cehennem ni orası
3 gün sonra bende ordayım

ayhan arslan
kiler kartal
tcuctug

19 Mayıs 2008; 16:07:03 

2. j.er.eğt.tug.k.lığına bilecek karakol eri :) demekkı burdan baya gıdcek arkadas var aynı yere:)

genc_turk_tc@hotmail.com msn adresım arkadaşlar

HoLoCouST

19 Mayıs 2008; 17:16:44 

benimde acemi birliğim oraydı 1 ayda kurtuldum valla şansım varmış tankçı oldum yırttım gittim ankaraya.. bilecik eğitim açısından berbat bi yer yani butun zorlukları orda göruyosunuz ve %95 askerler doğuya sevk oluo.. ama usta birliğine gittiğiniz zaman göreceksinizki acemi birliği bi palavradan ibaret.. jandarma benim gözümde tsk nın prensi rahat askerlik yapıyo insan allah piyadelere yardım etsin dağda bayırda dolanan onlar...

Doğu GÜNEŞ

21 Mayıs 2008; 0:24:37 

Arkadaşlar kendi çekimim olan bazı bilecik resimleri var buyrun indirin. http://s3.dosya.cc/bilecik.rar.html
tr.gunes@hotmail.com msn adresim isteyen arkadaşlara yardımcı olurum. ALLAH kolaylık versin

------------------------------------------------------------------
Vatan için yaşayıp, Vatan için öldünüz. Siz toprağa değil kalplerimize gömüldünüz

--------------------------------------------------------------------
tr.gunes@hotmail.com Link takas yapılır
KoRSaN1

23 Mayıs 2008; 18:32:21 

2. er Jand. Egit. Tug. kom. Bilecik Arkadaşlar herkese hayırlı teskereler...

O şimdi Asker...
asena1127

24 Mayıs 2008; 1:35:31 

askere gidecek tüm gençlerimize hayırlı teskereler....ALLAH yar ve yardımcınız olsun..HERŞEY