Şimdi Ara

Türk geliştiricilerden özgün bir yapım: Paper Wings

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türk geliştiricilerden özgün bir yapım: Paper Wings


    İstanbul kökenli oyun geliştiricilerimizden Fil Games, özgün yapımı Paper Wings ile hem Google Play'in erken erişim bölümüne alındı hem de bağımsız geliştirici vitrininde kendisine yer buldu.


     


    Eğlenceli Zamanlar Geçirebilirsiniz


     


    Origami ile yapılmış kağıt kuşları kontrol ettiğimiz oyunda temel amaç sarı topların denize düşmesini engellemek. Bunun için ekranın sağ ve sol kenarını kullanarak kuşumuzu kontrol ediyoruz. Havada asılı kalma mantığında uçan kuşumuz, ekranın sağ kısmına basarak aşağıya, sol kısmına basarak yukarıya yönleniyor. Bu sayede hızlanıyor. Hızı iyi ayarlayabilmek için sağ ve sol kontrolleri dengelemek gerekiyor. Diğer türlü parlak topları yakalamak zorlaşabiliyor.


     


    Oyun alanı sonsuz döngüyle tasarlanmış. Yani alanın sağına veya soluna hamle yaptığınızda yine aynı alana dönebiliyorsunuz. Bu oyunu biraz daha genişletmiş. Aşağı veya yukarı giderek topları yakalamaya çalışırken, aynı zamanda iki kat puan, dondurma, yavaşlatma gibi güçlendiricileri de yakalayabiliyorsunuz.


     


    Ayrıca Bkz.Mafia III: Rivals indirmeye sunuldu

    Hızlanan ve sayısı artan topların yanında değmemeniz gereken kırmızı toplar da ortaya çıkıyor. Haliyle de oyun giderek zorlaşıyor. Animasyonlar ve görsel efektlerin iyi kurgulandığı oyunda, kuş karakterlerine de gerçek hayattaki sesleri eşlik ediyor. Pek çok karakter ilerleyen bölümlerde açılırken bazıları da altınlarla satın alınabiliyor. Eğlenceli zamanlar geçireceğiniz oyun şimdilik Android tarafında.


     



    Google Play linki için tıklayınız




     




    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Paper Wings
    Paper Wings
    Paper Wings
    Paper Wings
     









  • hepten çöp! hepten reklam! AdBlock bile nafile...

  • Baya özgün müş gerçekten çizimlere yazık olmuş.

  • Türkçe bile değil. Kur kaldır yeter bunlara çok bile.

    Hani zaten kılım Arapça, Slovakça, Çekçe, Danca, Slovence vs dil koyup Türkçe koymuyorlar oyunlara bir de Türk oyunu diyorsunuz bunda bile yok.

  • video öyle koyulmaz böyle koyulur



    gerçekten özgün ve sade bir oyun, böyle yapımlar görmek oldukça sevindirici. başarıların devamını diliyoruz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gcb1903

    Türkçe bile değil. Kur kaldır yeter bunlara çok bile.

    Hani zaten kılım Arapça, Slovakça, Çekçe, Danca, Slovence vs dil koyup Türkçe koymuyorlar oyunlara bir de Türk oyunu diyorsunuz bunda bile yok.

    Türkçe olduğunu iddia eden olmamış ki zaten. Ülkeye dolar, euro girişi olduğunda, gelen paraya sen Türkçe biliyomusun diye mi soracaksınız?

    Türkçe seçeneği olsa güzel olur muydu? Elbette olurdu. Ama Türkçe olmaması silinip çöpe atılmasını gerektirmez diye düşünüyorum.

    Çar sattım, hedşat yaptım, level atladım derken sıkıntı yok da, yerli firma yazılım çıkartınca ingilizce kullanmak mı zorunuza gitti!
  • 1994 yılından beri oyun oynuyorum. Öylesine alışmışım ki ingilizce oyun oynamaya türkçe dili olduğunda da ingilizce seçiyorum. Bence en mantıklısını yapmışlar. Gereksiz Türkçe savunuculuğunun anlamı yok.Umarım para kazanır bu dostlar...

  • Mardin taklacı kuş bekledim videoda :)

  • Evet.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türk oyunu falan olması bir yana mobil oyun sektörü böyle oyunlarla bildiğin 5-10 yaş aralığına hitap eder oldu. Telefonların donanım hakkını verecek tek bir oyun bile yok sektörde. İyice aşağı iniyor mobil oyun sektörü, he gelişiyor diyen arkadaşlar böyle oyunlarla gelişmeye gelişme diyorlarsa o başka.

  • Yanlış anlama ama ortağı gibi konuşuyorsun.

    Bakın burada " şöyle bir oyun " diye haber yapılmıyor. Bu ufak yazılımı diğerlerinden ayırıp haber değeri taşır hale getiren nedir? Eğer Yılın uygulaması diye haber olduğunu düşünüyorsanız zaten size pek bir şey anlatamayız. Ama ben size haber vereyim. Bu uygulama " Türk geliştirici tarafından yapıldı " diye haber özelliği taşıyor. Yani neymiş değer katan unsur. Türk. Bana Türklükten girip uygulama gösterirsen ben de ilk Türkçe desteğine bakarım. Türkçe desteği olmayan uygulamayı Türk geliştirici değil Türk Cumhurbaşkanı yapsa umurumda olmaz.

    Komik komik dövizle yazılımı kıyaslama millet mabadıyla güler. Sonuçta " herkese " açık bir mecra. Yoksa seviye olsa % 90'ınız yorum yapamazdı.
  • Yine donanımhaber reklamı forum olmasa çekilmezsiniz

  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Yerli yazılıma, yerli üretime, ihracata neden bu kadar önem veriliyor? Tüm dünya Türkçe konuşsun diye mi? Ya da insanımız kendi oyunlarıyla eğlenebilsin diye mi? Garipsiniz vesselam. Adam Türkçe uygulama dememiş. Türk geliştirici demiş. Türkiye için yapıldı da dememiş. Lafı neresinden anlıyonuz da gelip yorum yapıyonuz, bi de seviyeden bahsediyonuz. Türk yapınca Türkçe olacak. Mantığa bak. Hah bu mantık oldukça anca kendimiz oynarız.
  • Yooo sen şimdi kıvırma. Bak başlık aynı duruyor. Ne yazıyor " Türk gelişticiler " yani bu uygulamayı diğerlerinden ayıran ve bize ulaşmasını sağlayan temel özellik ne? Türk geliştiricilerin olması. İhracat değil burada olay. Türk yapınca Türkçe olacak değil zaten bir ton yabancı uygulama Türkçe. Hani milyar dolarlar eden ufacık yazılımlar var ya işte onlar Türkçe. Peki beni Türk geliştirici yaptı diye tavlamaya çalıştığın yazılım ne? İngilizce. Heh işte sen kendi dilini elin Amerikalı, Çinli, Japon kadar düşünmüyorsun diyecek değilim. Olay o değil çünkü. Olay bir pazara giriyorsan o dili sunmaktır. Neredeyse yüz binlerce yabancı yapımı uygulama Türkçe ama " bunu Türk yaptı kıskanmayın " dediğin Türkçe değil.

    Berkecan kardeş sen fazla takma bunlara. Bu elin gavuru ne bilir mal onlar zaten Türkçe yapıyorlar bizim ileri zekalılarım Türkçe yapmaz. Iğğğğğ o ne öyle Türklerin kullandığı bir dil. Klavyemde yeri yok.




  • Ya okuduğunu anlamıyorsun ya anlamak istemiyorsun.

    Kullanılan programlama dillerinin alayı ingilizce diye Türkçe çıkmasını mı bekleyelim. Pazara girdin Türkçe yok. Yazmayız biz bunu mu diyelim.

    Burada dili ister Türkçe olur. İster çince. Dert eğer ki bu alanda gelişim sağlamaksa, ki öyle olmalı. O halde ürün ortaya koyabilecek elemanların deneyim kazanması için daha da teşvik edilmeli.

    Türkçe olması gerektiği konusunda evet bende destekliyorum. Ama Türkçe yok diye yerden yere vurmanın bi anlamı yok.

    Bi kere de tebrik edip insanları heveslendirseniz fena mı olur? Fena olur. Mazallah dünya çapında bi ürün falan çıkartırsak elalem bize ne der.
    Düşman başına. Ne hikmetse duamız kabul oluyor hep düşman başına veriyor Allah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yabancı geliştiriciler bile uygulamaya oyuna tr dil seçeneği eklerken, Türk geliştiricilerin içerisinde aktif bulunduğu bir uygulamada Türkçe dilinin olmaması büyük ayıp bence.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.