dubai'de sokakta gezen araçlar,çoğunu fuarlarda dahi görmemiz mümkün değil,prenslerin garaj larına giremedik ama bu fotoları buldumsizler için;sizlerde neler var?
ee nasıl arkadaşlar?
Ne diyeyim paranın gözü kör olsun :D Discovery Channel da bi program vardı zengin şeyhlerin hayatını anlatan...Orada göstermişti adamların bir garajı var içinde her marka araba var ve her araba için 1 tane görevli var.Hatta adam aynı mercedesin 10 tane ayrı renginden almış.Hergün başkasına biniyor....Neyse zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış.
para çok adamlarda
buarada dubai için 60 günlük vize 45 avro
adam lüx içinde yuzuyor.....
bu sarı araç harika duruyor.. aynaları ve cam yapısı çok yakışıklı yani.. klasik ferrarilere pek benzetemedim.. ferrari mi bu? gerçi amblemi baya benziyor hæ
nikelaj audiye koptum yok boyle bişey tam bir gormemişlik
adamlar niye zengin petrolden ah şu BOR'u bir çıkarsak
quote:
Orjinalden alıntı: rainyday
nikelaj audiye koptum yok boyle bişey tam bir gormemişlik
arap yoğurdu bol bulunca orasına burasına hesabı işte.. olsun yinede arap olmak varmış ama dubai de
şu mercedesli bayan ve amca abi süper
quote:
Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee
bu sarı araç harika duruyor.. aynaları ve cam yapısı çok yakışıklı yani.. klasik ferrarilere pek benzetemedim.. ferrari mi bu? gerçi amblemi baya benziyor hæ
koneingsteinn CCX
para çokta kullanmayı bilen kim bu zengingik böyle sürecek değil
bu petrol bi abd bi almanyada olsaydı adamlar yeni dünya kurardı o paraya
petrol bitince ne olacak
Petrol olmadan arabalar da olmaz e petrolun başkentı sayılan bıyer ıcınde okadar da aşırı diğil bu goruntuler sankı
Acaba fiyatlar nasılÇalışmaya falan gidersek alırız artık bi tane 6.45ci
quote:
Orjinalden alıntı: dgo2133
para çokta kullanmayı bilen kim bu zengingik böyle sürecek değil
bu petrol bi abd bi almanyada olsaydı adamlar yeni dünya kurardı o paraya
petrol bitince ne olacak
o petroller kımın ?
bekçi degiller mi onlar?
_____
Tr de on binlerce kisi var bu arabalardan 3 5'er tane alabılecek ...
Alın terının ne oldugunu bıldıklerı ıcın......
bir de ustune burada arabayı ortamala 2 hatta 3 katına alındıgından ne gerek var ... abd de kı fıyatlar olsa tr de herkesde s a8 faln fılanı olurdu ....
burada kı e fıyatına bentley alıyorsun var mı otesı ?
para para para
orda araba fiyatları buradakilerden çok ucuz... amerika da evo 9 20.000dolar çok komik bir rakam
bu resimler daha önce verilmiş olmalı ama görmeyenler için tamda konusu
arkadaşlar bu mecedes dubai prenssi için özel olarak yapılmış tamamen pırlantalarla kaplı;ve 5 milyon avro değerinde...fazla söze ne hacet
vay bea güzel parçalarmış ordaki beyaz bmw de beni çekti M5