Şimdi Ara

2si1 'Yardımınıza ihtiyacı olan' Teknoloji ve Oyun Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Amerikan internet şirketinin çalışanlarından Türkiye ile ilgili şok iddia
    https://www.donanimhaber.com/guvenlik/haberleri/Amerikan-internet-sirketinin-calisanlarindan-Turkiye-ile-ilgili-sok-iddia.htm

    Eski Procera çalışanlarının açıklamaları ve şirket içi yazışmalar; Türk Telekom'un sadece internet kullanıcılarının kullanıcı adlarını ve şifrelerini değil, aynı zamanda IP adreslerini, hangi sitelere girdiklerini ve bu sitelere ne zaman girdikleri gibi bilgileri de topladığını gösteriyor. Forbes'a konuşan şirket çalışanlarına göre toplu izleme sistemi aracılığı ile toplanan veriler daha sonra bir veya birden fazla hükümet birimine iletiliyor.

    Bu iddiaların basına yansıması sonrası bir açıklama yayınlayan Procera Networks sözcüsü: Procera'nın tüm dünyada insan haklarının ana prensiplerini desteklediğini ve şirketin sadece internet servis sağlayıcılarının işini kolaylaştıracak teknolojiler geliştirdiğini belirtti. Teknolojilerini toplum izlemede kullanılması için paylaşmayacaklarını vurgulayan şirket sözcüsü, ürünlerinin asıl amaçları doğrultusunda kullanılmasına özen gösterdiklerini ifade eti.


    Türk Telekom’dan borç açıklaması
    https://www.donanimhaber.com/operatorler--kurumsal-haberler/haberleri/Turk-Telekomdan-borc-aciklamasi.htm

    Türk Telekom’un ana hissedarı konumundaki Oger Telekom’un Türkiye’de borçları kapatmak adına çektiği refinansman kredisinin aylık taksit tutarı 290 milyon dolar. Şirketin Eylül ayında bu tutarı ödeyemediği ve zora düştüğü, bankaların da bu borca karşılık hisselere el koyabileceği iddia edilmişti. Türk Telekom grubu işte bu iddialara karşılık bir basın açıklaması yayınladı.

    Bu kapsamda, bazı medya yayınlarında yer alan Türk Telekomünikasyon A.Ş.’nin borçlarını vaktinde ödeyememesi konulu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Borç yükümlülüklerinin vaktinde ödenmemesi ile ilgili çıkan söz konusu haberlere dayanak oluşturulan gelişmeler, Türk Telekomünikasyon A.Ş. ile ilgili bir durum değil, 13 Ekim 2016 tarihinde de açıkladığımız üzere hissedarlarımızdan Ojer Telekomünikasyon A.Ş. (OTAŞ) ile ilgilidir.

    Daha önce, yukarıda belirtilen tarihte açıkladığımız üzere OTAŞ ile ilgili gelişmelerin şirketimizin günlük faaliyetleri, taahhütleri veya yükümlülüklerine bir etkisi beklenmemektedir. Türk Telekomünikasyon A.Ş. ve iştiraklerinin finansman anlaşmalarında hissedarlarının borçlarını vaktinde ödeyememelerinden doğabilecek mütekabil temerrüt (cross-default) hükmü bulunmamaktadır. OTAŞ'ın şirketimizin hiçbir finansman sözleşmesinde garantörlüğü bulunmamaktadır. Şirketimizin OTAŞ lehine verilmiş herhangi bir teminatı bulunmamaktadır.

    AT&T'nin kullanıcı bilgilerini devlete sattığı ortaya çıktı
    https://www.donanimhaber.com/operatorler--kurumsal-haberler/haberleri/ATTnin-kullanici-bilgilerini-devlete-sattigi-ortaya-cikti.htm

    AT&T'nin kullanıcılarının kişisel bilgilerini ticari ürün olarak kullandığını ortaya çıkardı.

    The Daily Beast'in ele geçirdiği belgeler; AT&T'nin devlet birimlerinin kullanıcı bilgilerine ulaşmasının önüne geçmediği gibi, bir de bu durumdan para kazandığını gösteriyor. Şirketin, Hemisphere programı kapsamında depoladığı metaverileri (kullanıcıların kimi aradığı veya mesaj attığı ve bunu ne zaman nereden yaptığını gösteren veriler), 100 bin dolar ile 1 milyon dolar arasında değişen ödemeler karşılığında devlete bağlı çeşitli güvenlik kuruluşlarına sattığı iddia ediliyor. Üstelik daha da vahim olanı bu uygulamanın 2008 yılından beri devam ediyor olması.

    Silahlı İHA’lar 2 ayda 72 teröristi etkisiz hale getirdi
    https://www.donanimhaber.com/savunma-sanayi/haberleri/Silahli-iHAlar-2-ayda-72-teroristi-etkisiz-hale-getirdi.htm

    Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, bu bağlamda silahlı insansız hava aracı Bayraktar TB2’nin sadece iki aylık görev süresi boyunca 72 teröristi etkisiz hale getirdiğini açıkladı. Baykar tarafında toplamda 13 adet üretilen Bayraktar’ın 10 adeti aktif görevde yer almaya devam ediyor. (Bu bilgi resmi rakamlara dayanıyor. Gizli olarak farklı adetlerde üretim yapılmış olabilir.)

    Roketsan tarafından üretilen 2 adet MAM-L güdümlü füzesi yüklü şekilde görev icra eden Bayraktar TB2, TSK’ya muharip İHA yeteneğini kazandıran ilk İHA oluşu ile de büyük önem taşıyor. MAM-L füzesi, yarı aktif lazer arayıcı başlık ile sabit ve hareketli yer hedeflerine karşı kullanılabiliyor. 22.5kgağırlığındaki MAM-L güdümlü füzelerinin menzili 8km civarında. 10kg ağırlığındaki harp başlığı yüksek infilaklı parçacık etkili. Bu sayede 25 metre yarı çarpındaki bir alanda etkili olabiliyor.

    Ülkemizin sipariş ettiği F-35 savaş uçağının montajı başladı
    https://www.donanimhaber.com/savunma-sanayi/haberleri/Ulkemizin-siparis-ettigi-F35-savas-ucaginin-montaji-basladi.htm

    F-35'in, F-16'lara göre 4 kat daha etkili olduğu bildiriliyor. Çok küçük radar izine sahip olması sayesinde, görev türüne göre ciddi avantajlar sağlayabilen F-35'in, savaş gemileri ve bazı diğer koşullar için geliştirilmiş dikey iniş kabiliyetine sahip özel bir versiyonu da bulunuyor.

    Amerika'nın ileri seviyede yazılım ve şifre bilgilerini paylaşmadığı F-35'ler'den ülkemiz 100 adet almayı planlamakta. Toplam bedeli 25 milyar dolar civarında olması beklenen uçakların ilki için teslimat oldukça yakın.

    F-35'de, Kale Grubu imzası taşıyan çok sayıda parça kullanılmış. Hatta Savunma ve Teknoloji'nin verdiği habere göre, Kale Grubu, Kale Pratt&Whitney Uçak Motor Sanayi tesislerinde, uçağın motor parçalarını da üretiyor ve bu açıdan projeye motor düzeyinde katkı sağlayan yegane Türk şirket oluyor. Amerika'nın Marietta kentindeki Lockheed Martin tesislerinde törenle başlayan üretimin yakın gelecekte tamamlanması ve F-35'in 2017'de Hava Kuvvetlerimiz filosuna girmesi bekleniyor.

    Surface Studio: Aileye hepsi-bir-arada yorumu
    https://www.donanimhaber.com/donanim-haber/haberleri/Surface-Studio-Aileye-hepsibirarada-yorumu.htm

    28 inçlik ekranında 4500x3000 piksel çözünürlük sunan Surface Studio, kapasitif panel ve ekran kalemi destekleyen PixelSense teknolojisine yer veriyor. Skylake tabanlı işlemciler ve 8GB RAMsunan bilgisayar, Nvidia GTX 980M grafik kartı barındırıyor.

    Apple MacBook Pro ailesi yenilendi: işte görüntüler ve özellikler
    https://www.donanimhaber.com/mac_imac_macbook_mac-mini/haberleri/Apple-MacBook-Pro-ailesi-yenilendi-iste-goruntuler-ve-ozellikler.htm

    Yeni MacBook Pro Fiyatları
    3.1 GHz Turbo Boost hızlara çıkabilen 2.0 GHz çift çekirdekli Intel Core i5 işlemciye, 8 GB belleğe ve 256 GB flash depolamaya sahip 13 inç MacBook Pro’nun başlangıç fiyatı 5999 TL ve bugün satışa sunuluyor.

    3.3 GHz Turbo Boost hızlara çıkabilen 2.9 GHz çift çekirdekli Intel Core i5 işlemciye, 8 GB belleğe ve 256 GB flash depolamaya sahip, çığır açıcı Touch Bar ve Touch ID özellikleriyle gelen 13 inç MacBook Pro’nun başlangıç fiyatı 7199 TL ve iki ila üç hafta içerisinde satışa sunulacak.

    3.5 GHz Turbo Boost hızlara çıkabilen 2.6 GHz dört çekirdekli Intel Core i7 işlemciye, 16 GB belleğe ve 256 GB flash depolamaya sahip, çığır açıcı Touch Bar ve Touch ID özellikleriyle gelen 15 inç MacBook Pro’nun başlangıç fiyatı 9499 TL ve iki ila üç hafta içerisinde satışa sunulacak.

    İnterneti kilitleyen DDoS saldırısını kimin yaptığı belli oldu
    https://www.donanimhaber.com/guvenlik/haberleri/interneti-kilitleyen-DDoS-saldirisini-kimin-yaptigi-belli-oldu.htm

    "New World Hackers" isimli bir hacker grubu ise interneti kilitleyen saldırıyı üstelenerek Twitter üzerinden bir açıklama yayınladı. DDoS saldırısını kendilerinin gerçekleştirdiklerini belirten kişiler, bunu meşhur olmak için yapmadıklarını ve bir amaçlarının olduğunu dile getirdiler.

    İnternet üzerinden yapılan korsan maç yayınları Cisco ile son bulacak
    https://www.donanimhaber.com/diger/haberleri/internet-uzerinden-yapilan-korsan-mac-yayinlari-Cisco-ile-son-bulacak.htm

    "Korsan Yayını Önleme" (SPP) olarak nitelendirilen sistem sayesinde her aboneye bir yayın kimliğiveriliyor ve izleyenler tarafından gözle görülemeyecek, seyir zevkini bozmayacak şekilde ekrana yansıtılıyor. Cisco’nun yazılımı tüm yayınları tarıyor ve internetten kaçak olarak gerçekleştirilen yayınların hangi kaynaktan çıktığını tespit ederek anında ilgili kişinin bağlansını kesiyor. Üstelik kaçak yayın yapan kişiler sistem tarafından engelleniyor ve kara listeye alınıyorlar.







  • vay bee

  • Gökhan abi çok ciddisin be. Mesut abi orada çok istekli haberleri sunup anlatıp gülüyor sen pek katılmıyor hep durgun bir havan var. Haber sırası sana geçiyor lafa habere bile bi isteksiz zorlayarak başlıyorsun yavaş anlatıp. Sanki oraya zorla çıkarılmış gibisin. İstemiyorsan çıkma abi, millet haftalık açıp bu videoyu kafası dağılsın diye izliyor sen orda mutsuz olunca etkilenmemek zor olsa gerek.Milletin haberi dinleyesi gelmiyor istek kaçırtıyorsun senin de kaçmış gibi zaten :) Biraz Mesut abi de ki haberi anlatma isteği, şevkini örnek alıp davransan izleyiciler için daha keyifli olacaktır...
  • Mesut Hocam setin o kadar lafı geçti merak ettik, bir resim bıraksanız keşke masanızdan :D

  • Videonun ortasında ses gitti yine montajda hata var sandım meğersem benim kulaklık bozulmuş 200 TL biriktirmiştim onun için canımdan bir parça gitti keşke montajda hata olsaydı :(

    Onun dışında Mesut Beyin neşesi bile yeter çok güzel bir bölümdü :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: arkham92


    Gökhan abi çok ciddisin be. Mesut abi orada çok istekli haberleri sunup anlatıp gülüyor sen pek katılmıyor hep durgun bir havan var. Haber sırası sana geçiyor lafa habere bile bi isteksiz zorlayarak başlıyorsun yavaş anlatıp. Sanki oraya zorla çıkarılmış gibisin. İstemiyorsan çıkma abi, millet haftalık açıp bu videoyu kafası dağılsın diye izliyor sen orda mutsuz olunca etkilenmemek zor olsa gerek.Milletin haberi dinleyesi gelmiyor istek kaçırtıyorsun senin de kaçmış gibi zaten :) Biraz Mesut abi de ki haberi anlatma isteği, şevkini örnek alıp davransan izleyiciler için daha keyifli olacaktır...

    Tabiki isteyerek çıkmıyor. Adam kaç kere dedi kimse yok bana kaldı diye. Kim sunacak oyun kısmını? Donanım haberde oyun editörü de yok teknoloji editörü de. Erdi beyle Mesut bey, Yalçın bey misali her şeyi kendileri yapıyor. Gelen kaçıyor.




  • ubisoftun oylama linkini videonun altına koyar mısınız acaba?

    oylayalım uğraşmadan

  • 2si1'in en efsane olduğu dönem Talha Aynacı ve Ersin Kılıç'ın olduğu dönemdi. Her hafta bir dizi izler gibi takip ederdim. Gökhan hocam da BSC de adam kalmadığı için mecbur çıkıyor. Biraz daha istekli olsa program yürür ama hep Mesut Çevik'in enerjisiyle dönüyor program. Tabi bunlar benim görüşlerim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kefelon

    Mesut Hocam setin o kadar lafı geçti merak ettik, bir resim bıraksanız keşke masanızdan :D

    Abartı bir şey yok aslen de hepsi mavi olunca güzel duruyor :D

    2si1 'Yardımınıza ihtiyacı olan' Teknoloji ve Oyun Programı




  • Aradaki farkı kapatmak lazım hadi gençler

    2si1 'Yardımınıza ihtiyacı olan' Teknoloji ve Oyun Programı



    http://watchdogsfest.ubi.com/videos?video_id=115



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CW_X -- 29 Ekim 2016; 2:18:39 >




  • Teknoloji severlerin en büyük sıkıntısı, para. Para bulamayınca ne gerek var başlıyor. Ne gerek varlar artınca ilgi azalıyor. İlgi azaldıkça teknoloji adına yeni ürün azalıyor. Ürün azaldıkça, tek el ortaya çıkıyor. Tek el ne basarsa koşulsuz o satılıyor.

    Yani

    Teknoloji parayı sever, para teknolojiyi besler.

    Şirin Babanın köyünde para yok, teknoloji yok.
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun baya hoş ortam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yabancı basın sitelerinde titanfall 2 için satışlar hayal kırıklığı diye söyleniyor
    yani betaya katılan bir kullanıcı olarak yani oyun 60 usd etmez
    gerçi ps4 versiyonu 80 tl den digital olarak alamayı düşünüyorum tabi bf1 80 tl alacam
    ama şu gerçek titanfall 1 1500 saat oynamış turnuva takımları ile maçlara yapıyorduk ama yeni oyun overwacth ile call of duty çakması olmuş tüm mekanikler değişmiş recoil diye bir şey yok custom titan falan yok tabi eski mapler eski silahlarda bir kaç tane eski titanlar yok zaten arkadaşlara soruyom siz almayı düşünüyormusuz diye yani 30 usd olursa belki diyorlar
    bu saatten sonra better olsunlar kendi mekaniklerini çok iyiydi
    taklit ile iş yapan firmalardan nefret ediyorum eskiden pes ile fifa rekabetinde pes daha populerken hersene mekaniği değiştirmesi sonunda kullanıcılar oyunu almaktan vaz geçer oldu
    iyi oyuncu ile kötü oyuncu arasındaki yetenek farkı bu oyunda bariz olamıyor
    Finn Reinhardt diye arkadaşlarımdan biri youtubetan bakın anlarsınız ne demek istediğimi anlarsınız yada linkhttps://www.youtube.com/watch?v=HqGV9egFACg





  • facebook ile yada twitter ile 5 dk da şu anda 2. olan videoya basın türkler 1. olsun bari.
    http://watchdogsfest.ubi.com/videos?filters%5Btext%5D=&filters%5Btype%5D=all&country=&order=cached_votes_total



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi javaprof -- 29 Ekim 2016; 1:17:32 >
  • cine5 muhabbeti iyiydi
  • 2si1 'Yardımınıza ihtiyacı olan' Teknoloji ve Oyun Programı

  • Mesut Çevik Microsoft'un fıstık gibi 4k 28 inç dokunmatik ekranlı Microsoft Studio'sundan etkilenmemiş ama Mac Pro'nun klavye üstündeki şerit dokunmatik ekrandan etkilenmiş.

    Peh peh peh.

  • Gökhan bey bu Tomorrow Children olarak bahsettiğiniz oyunu internette nerde bulabilirim baktım ama bulamadım ?

  • Pentium2 işlemci, trio3d2x 2Mb ekran kartı, pinnacle studio pctv tv card, creative 48x cd rom, sister46 şifre kırıcı. donanım mukemmel, ezbere biliyorum. 1500$ ve sene 1998. sprey sıkmak şaşı bakmak değil, katedilen yolun farkına varın.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.