Şimdi Ara

Surface Dial: Microsoft’tan yenilikçi bir aksesuar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Surface Dial: Microsoft’tan yenilikçi bir aksesuar


    Surface ailesinde genellikle geleneksel aksesuarlar ile karşımıza çıkan Microsoft, bu kez profesyonellere yönelik olarak ilginç bir aksesuar tanıttı. Surface Dial kontrol düğmesi, Surface Studio odaklı bir aksesuar ancak diğer modellerle de kullanılabilecek.


     


    Profesyonellere Özel


     


    Bir müzik setinin ses kontrol düğmesine benzetebileceğimiz Surface Dial, ekran üzerine konduğu anda otomatik olarak ilgili menüleri çevresine diziyor ve döndürerek farklı fonksiyonlar yerine getirmenizi sağlıyor. Örneğin renk doygunluğunu ayarlıyor, farklı renklere geçiş yapıyor veya ses düzeyini kontrol ediyor.


     


    Alüminyum gövde içerisinde bir titreşim motoru da mevcut ve kullanıcı farklı noktalarda titreşimli geri bildirimler alabiliyor. Microsoft Office uygulamaları yanında pek çok üçüncü taraf uygulama Surface Dial aksesuarına hazır durumda.


     


    Ayrıca Bkz.Surface Studio: Aileye hepsi-bir-arada yorumu

    Ekran üzerinde otomatik algılama özelliğinin sadece Surface Studio modeline özel olduğu ifade ediliyor. Bunun haricinde Bluetooth 4.0 üzerinden de bağlantı kurarak ekrandan ayrı bir noktada da kullanabiliyorsunuz. Diğer Surface modelleri bir güncelleme ile aksesuarı desteklemeye başlayacak.


     


    Surface Dial, Surface Studio ön siparişlerinde ücretsiz olarak hediye edilecek. Diğer Surface modelleri için ise 99$ fiyat etiketi ile Kasım ayında satışa sunulacak.


     



     


     







  • Kendi pc mizde kullanabileceğiz bunu, işte bu güzel.

  • Oyunlara entegre olsa güzel olabilir

  • İyi güzel hoş yalnız, Apple Rakip bir ürünle çıkıp daha pahalıya satıyorsun.. Benim bütçeme hitap etmiyor bu ürünler.

  • Surface Pro 4 ile de uyumlu olmasi guzel :)

  • işte bu hiç aklıma gelmedi, güzel fikir!

  • iMac 1tb fusion drive ile 2299 $. 1Tb normal hard drivelı versiyonu 2899 $. Surface studio 2999 $. Daha iyi bir gpu,4k dan %63 daha fazla piksel bulunduran dokunmatik panel, surface dial ve surface pen. Hangisi daha pahalı?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.