Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Motorola K1 Aldım ...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Cevap: Motorola K1 Aldım ... Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
SP3ctr3

29 Ağustos 2008; 11:36:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

beyler konuyu upladım yeni konu açmak istemedim elime k1 geçti kulaklıgı yok nette falan k1in kulaklıgını bulamadım mini usb falan diyorlar v3i v3x in kulaklıkları bu telefona uyuyor mu acaba

My eyes seek reality

İNADINA SAMSUNSPOR

heartless

29 Ağustos 2008; 11:40:54 

Uyuyor kardeşim, hatta 2.el motorola bölümünde bir üye sıfır satıyor.

E770V,V3X,V6Maxx,Razr2 V8.
SP3ctr3

29 Ağustos 2008; 11:43:05 

quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Uyuyor kardeşim, hatta 2.el motorola bölümünde bir üye sıfır satıyor.

tesekkür ederim

My eyes seek reality

İNADINA SAMSUNSPOR

THkL

15 Eylül 2008; 10:26:04 

arkadaslar mrb bır sorum var k1 in kapaktakı ekranı cok net değil ve guneste falan hıc gozukmuo nerdeyse hepsı mı boole benimkinde mi bir sorun var yardımcı olursanız cok sevınırım

olkancan

18 Eylül 2008; 17:41:48 

quote:

Orjinalden alıntı: THkL

arkadaslar mrb bır sorum var k1 in kapaktakı ekranı cok net değil ve guneste falan hıc gozukmuo nerdeyse hepsı mı boole benimkinde mi bir sorun var yardımcı olursanız cok sevınırım

bütün k1 lerde var merak etme kapağın kaplamasında kullanılan materyalin yansıtma özelliği bulunduğu için genelde zorluk yaşanıyor.dış ekran çözünürlüğü de düşük dolayısıyla bulanık genelde yine de parlaklığı arttırmak belki işine yarayabilir

D.H Motorola CLUB
F0NDiP

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Eylül 2008; 17:49:59 

bu telefonu çok methetmişlerdi arkadaşım aldı. bir ay sonra zorla sattı.
pek iyi yorumlar almadık kullananlardan.

It is known that there are an infinite number of worlds, simply because there is an infinite amount of space for them to be in. However, not every one of them is inhabited. Therefore, there must be a finite number of inhabited worlds. Any finite number divided by infinity is as near to nothing as makes no odds, so the average population of all the planets in the universe can be said to be zero. From this, it follows that the population of the whole universe is also zero, and that any people you may meet from time to time, are merely the products of a deranged imagination.
adres63

4 Kasım 2008; 23:26:52 

merhaba arkadaşlar bende bir motorola k1 kullanıyorum ben 60 ytlye aldım ıkınci el düşürdüm üzerindeki camı köşeden çatladı.bu cam değişir mi acaba?birde tr telsim muhabbetine bende bir kaç şey yazmak istiyorum ugune kadar bendede yazıyordu bugun kendi sitesinden bir program indirdim ve güncelleme yaptı ve şimdi vodafone yazıyor.tabi rehberim silindi ama 2.telefondan temin ettim :)

son güncellemeden sonra:
flex versiyon:GSTCNRYRRTDE091
YAZILIM VERSİYON: R452F_G_08.03.08R
(birde güncellemenin sonunda 83lerde falan kaldı hata verdi sanırsam ama allahtan makinede problem yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adres63 -- 4 Kasım 2008; 23:48:46 >

mimar
adres63

5 Kasım 2008; 17:15:59 

arkadaşlar birde hafıza kartını takınca görüyor ama biçimlendiremiyor hatası veriyor.bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

mimar
adres63

7 Kasım 2008; 1:19:23 

bu k1'in kapağını açınca telefonu açmama gibi bir özelliği var mıdır veya yüklenebilecek bir program.tuş kilidine giriyor kapak kapalı iken ama.umarım biri cevap verir...

mimar
olkancan

9 Kasım 2008; 19:50:07 

quote:

Orjinalden alıntı: adres63

bu k1'in kapağını açınca telefonu açmama gibi bir özelliği var mıdır veya yüklenebilecek bir program.tuş kilidine giriyor kapak kapalı iken ama.umarım biri cevap verir...

Ayarlar > Gelen Çağrı Ayarı > Cevaplama Şekli > Cevap İçin Aç seçeneğini hayır yaparsan Kapak açıldığında direkt görüşme başlamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olkancan -- 9 Kasım 2008; 19:50:08 >

D.H Motorola CLUB
adres63

11 Kasım 2008; 23:44:25 

hocam hemen ayarı yapayım çookkk teşekkur ederim

mimar
selimhun

20 Kasım 2008; 11:21:00 

Allahın hikmetine bakın.. 2007 de 600 ytl na satılan telefon .Şimdi 200 ytl na satılıyor .Kimse yüzüne bakmıyor.

Fujitsu Siemens Laptop kullanıyordum.HAYRET''''Çooook memnundum. Şeytan dürttü..Asus F3SR aldım.Ehhhh.Gıdıklıyor.Fena Değil.
sioux

20 Kasım 2008; 16:03:13 

cihaz ilk çıktığında ankara armadanın girişinde bi dükkana gelmişti de hemen incelemiştim 900 ytl demişti

kzm

21 Kasım 2008; 16:49:59 

arkadaşlar merhaba.. yeni k1 aldım ve kılıf ve kulaklık lazım. önerilerini bekliyorum... marka model istanbulda nereden alabilirim...

olkancan

21 Kasım 2008; 17:46:22 

quote:

Orjinalden alıntı: selimhun

Allahın hikmetine bakın.. 2007 de 600 ytl na satılan telefon .Şimdi 200 ytl na satılıyor .Kimse yüzüne bakmıyor.

Şuan K1 kullanıcısıyım.6 ay gibi bir süre olmasına rağmen,beni hiç yarı yolda bırakmadı.İlk çıktığında 900 civarında satılıyordu,ama ben aldığımda 270 liraydı.Görünüme önem veren birisiyim.Ve K1'in 270 lirayı değil 900 lirayı sırf görüntüsü için hakettiğini düşünüyorum.Ki şuan 900liraya bu telefonu bulamazsınız.Maximum 300 Görüntü+özellik en önemlisi TELEFON özelliğini kusursuz yerine getiren bir cihaz asıl şimdi allahın hikmetine bakın ki ne nokia ne de başka bir firma bu stratejiyi uyguluyor.nokianın insanın eline almak istemediği kaba modelleri hala ilk günkü fiyatında.ve halen bazıları onları tercih etmekte ısrar ediyorsa şüpheciyim sonuna kadar Sevgili kzm,kimsenin yüzüne bakmadığı cep telefonun hayırlı olsun.Önemli olan da herkes de bulunmaması zaten Yolda giderken bakan tekrar bakıyor.Arkadaşım aynasında kendini kontrol etmek için istiyor. Ve ne olursa olsun,sinyal seviyem azalmıyor.Ben memnunum varsın bazıları allahın hikmetiyle oyalansın

D.H Motorola CLUB
kzm

21 Kasım 2008; 17:57:26 

quote:

Orjinalden alıntı: olkancan

quote:

Orjinalden alıntı: selimhun

Şuan K1 kullanıcısıyım.6 ay gibi bir süre olmasına rağmen,beni hiç yarı yolda bırakmadı.İlk çıktığında 900 civarında satılıyordu,ama ben aldığımda 270 liraydı.Görünüme önem veren birisiyim.Ve K1'in 270 lirayı değil 900 lirayı sırf görüntüsü için hakettiğini düşünüyorum.Ki şuan 900liraya bu telefonu bulamazsınız.Maximum 300 Görüntü+özellik en önemlisi TELEFON özelliğini kusursuz yerine getiren bir cihaz asıl şimdi allahın hikmetine bakın ki ne nokia ne de başka bir firma bu stratejiyi uyguluyor.nokianın insanın eline almak istemediği kaba modelleri hala ilk günkü fiyatında.ve halen bazıları onları tercih etmekte ısrar ediyorsa şüpheciyim sonuna kadar Sevgili kzm,kimsenin yüzüne bakmadığı cep telefonun hayırlı olsun.Önemli olan da herkes de bulunmaması zaten Yolda giderken bakan tekrar bakıyor.Arkadaşım aynasında kendini kontrol etmek için istiyor. Ve ne olursa olsun,sinyal seviyem azalmıyor.Ben memnunum varsın bazıları allahın hikmetiyle oyalansın

ben bimeksten playclub kartla aldım 164 ytl ye geldi :D

sioux