arkadaslar slm ya ben bu K1 samsung e250 ve nokia 3110 arasinda kaldim acikcasi su an sony ericsson k700i kullaniyorum ama oldu sayilir bana yardimci olacak arkadas varmidir bu 3 tlfn icin?tsk ederim simdiden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahitans -- 21 Ocak 2008; 1:21:39 >
özellik olarak aralarında pek fark yok, şekil olarak hoşuna gideni al gitsin. lakin şunu belirtmeden edemeyeceğim, valide hanımda samsung var ve çok çabuk tuşları bozuldu, ayrıca kamerası berbat... o yüzden ona şimdi lg chocolate aldık, bakalım o nasıl olacak... Saolsunlar K1i hala kargoya vermemişller, teşekkürler HB
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
k1 kesinlikle aralarında hem çok daha şık hemde biraz daha özellikli bu arada arkadaşlar monster pack nasıl yukleniyor buna yardım edin
valla 3110c aliyorum motocu arkadaslar kusura bakmasin ama ingilizce sitelerde herkes kotulemis ekrani kiriliyormus hemen cilziyormus sarji az vs vs baya kotulemisler hemen her sitede ha iyi yorumda var ama cogunluk kotu yonde
k1 kesinlikle aralarında hem çok daha şık hemde biraz daha özellikli bu arada arkadaşlar monster pack nasıl yukleniyor buna yardım edin
arkadaşım çözdüm google'da rsd lite 4.1 sürücülerini arat yükle, p2k drivers şeklinde de arat, onu da yükle. rsd ile flashlayacaksın, öbürü de motorola'nın kendi içindeki sürücüleri bilgisayara tanıtıyor. sonra sitelerden istediğin monster pack'i telefona flashlayacaksın.
Arkadaşlar, ben de Motorola K1 aldım, daha önceden V3 kullanmıştım, onun zil seçenekleri daha güzeldi. Ondaki zilleri K1e yükleme olanağımız var mı? Lütfen yardımcı olunn, teşekkürler..