onda bildiğim(yada tahmin ettim) kadarıyle kulak içi kulaklık normal. onun kablosu bi cihaza gidiyo(şu belin arkasına takılan) iş o cihazda bi radyo alıcısı yap olsun bitsin :)
Rüzgar ters esiyorsa, yelkenlerini rüzgar yönüne göre ayarlamaya bak; çünkü dünya çektiğin sıkıntılarla değil, gemiyi limana ulaştırıp ulaştıramadığınla ilgilenir.
sadece kulakiçi kulaklık şeklinde hiçbir yere kablo gitmeden bulmak zor olur. Onu ancak fbı dan fln temin edebilirsin belki. Ama kulağına dışran görünmeyecek kulaklıklardan takabilirsin oda ten rengine yakın ince bir kabloyla başka bir yerine gizleyeceğin aygıtla birlikte kablosuz olur. Şimdi forumda bir polis olsaydı aydınlatırdı bizi yada televizyoncu bir arkadaş
Rüzgar ters esiyorsa, yelkenlerini rüzgar yönüne göre ayarlamaya bak; çünkü dünya çektiğin sıkıntılarla değil, gemiyi limana ulaştırıp ulaştıramadığınla ilgilenir.
Anam İmzam kural Dışıymış Bundan Sonda Dh de Kimseye Destek Vermiyorum.Sorusu Olan Yardıma İhtiyacı Olan sezerkiran@hotmail.com adresinden bana ulaşabilir :/