Şimdi Ara

PSN, 26 Ekim'de Kısa Bir Süre Bakıma Girecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •   
     
       Sony, PlayStation Network'un bakıma gireceği haberini erkenden verdi.
     
       PlayStation Network Ağ Hizmet Durumu sayfası üzerinden yapılan güncellemeyle bildirilen bakım çalışması Türkiye'ye için 26 Ekim tarihinde saat 08:30'da başlayacak ve 26 Ekim 09:30'da sona erecek.
     
       PlayStation 4'ü etkileyecek bakım için Sony'nin açıklaması şu şekilde:
     
    "PlayStation™Network rutin bakım ve iyileştirme çalışmaları, 26.10.2016, 08:30 - 26.10.2016, 09:30 tarihleri arasında yaklaşık 1 saat boyunca sürecek. Halihazırda hesabı olan herkes, bakım sırasında PlayStation™Network profiline giriş yapabilir; oyun oynayabilir ve çoğu uygulamayı kullanabilir. Bu bakım sırasında Account Management, PlayStation Video ve PlayStation Store hizmetlerine erişemezsiniz. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. PS4™ cihazınızı, bakım başlamadan önce ana konsolunuz olarak etkinleştirmenizi tavsiye ederiz; böylece bakım sırasında çoğu oyunu oynamaya ve 3. taraf hizmetlerini kullanmaya devam edebilirsiniz. Konsolunuzu etkinleştirmek için PlayStation™Network profilinize giriş yapın ve [Ayarlar] > [PlayStation™Network/Hesap Yönetimi] > [Ana PS4 Sistemi Olarak Etkinleştir ] > [Etkinleştir] seçeneklerine gidin. Bunu yalnızca bir kez yapmanız gerekir. PlayStation™Network hizmetlerinin her zaman kullanılabilir olması için elimizden geleni yapıyoruz; ancak zaman zaman temel bakım çalışmaları yürütmek ve özellikleri geliştirmek için PlayStation™Network'ü çevrimdışı hale getirmemiz gerekmektedir. Bakımların süresini azaltmak için yoğun çalışmalar yürütmekteyiz." 








  • hayırlı işler

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Millet o saatte ya İşte oluyor,Ya da uyuyor...No problema..
  • Playstation'ın açık olmasına gerek yoktur herhalde öyle değil mi? İkincisi benim hesabım arkadaşımın yan hesabı,ana hesap arkadaşım oluyor bir problem olur mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Soran Adam.

    Playstation'ın açık olmasına gerek yoktur herhalde öyle değil mi? İkincisi benim hesabım arkadaşımın yan hesabı,ana hesap arkadaşım oluyor bir problem olur mu?

    Hocam guncelleme degil bakim bu, acik olmasina gerek yok. Yan hesap ana hesap konusuna girmeye ise hic gerek yok :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuşantahta kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler @konuşantahta
  • Bir kaç gün önce de girmedi. Dünde girmedi. Noluyo ya?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.