Şimdi Ara

En büyük Clash Royale turnuvasına hazır olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • En büyük Clash Royale turnuvasına hazır olun

    Supercell’in tüm dünyada ilgi gören oyunu Clash Royale, büyük bir turnuvaya hazırlanıyor. YouTube üzerinde ün kazanan 8 Clash Royale oyuncusu, dünya çapındaki katılımcılardan elenecek 8 oyuncuya karşı mücadele verecek. Katılımcıları büyük ödüller bekliyor.

     

    Ustalar Bir Araya Geliyor

    6 Kasım tarihinde Los Angeles’ta yapılacak olan etkinliğe 10$ bedel karşılığında katılım sağlayabiliyorsunuz. Kayıt yaptıran ilk 256 kişi 20$ değerinde Google Play kuponu kazanacak. Etkinlik günü toplam 3 saatlik elemeden sonra en iyi 8 oyuncu belirlenecek ve 8 YouTube ünlüsüne karşı mücadele edecek.

     

    Etkinliğin ilk saatinde yüzlerce oyuncu ilk 128 listesine girmek için ter dökecek. Sonraki bir saatte ise 64 kişilik liste mücadelesi olacak. Son saatte ise geriye 8 kişinin kalacağı kıyasıya maçlar yapılacak. Son 8 ise 8 ünlünün karşısına çıkacak.

     

    Chief Pat ve GAMINGwithMOLT gibi isimlerin olduğu 8 ünlüye karşı verilecek mücadelenin sonunda ise 16 kişilik şampiyon listesi oluşacak. Birinci gelen 25 000$ ödülün sahibi olacak. İkinci için 10 000$, üçüncü ve dördüncü için 7500$ hazırlanmış. On altıncı sırada ise 1500$ ödül yer alıyor. 17-56 arasına ise 100$ Google Play çeki veriliyor.

     

    Ayrıca Bkz.Mafia III: Rivals indirmeye sunuldu

    Etkinlik ön kayıtları linkteki adreste başlamış durumda. Doğrudan etkinlik salonuna katılamayacaklar YouTube Gaming üzerinden maçları takip edebilecek. Ayrıca turnuva için yarın itibariyle bir de güncelleme yayınlanması bekleniyor.

     
     
    En büyük Clash Royale turnuvasına hazır olun 







  • Her güncellemeden sonra daha aç gözlü olan fima değilmi bu, supercell.

  • Neredeyse her oyununu adaletsizlik yüzünden bıraktım. Nasıl bir eşletirme sistemi varsa ben 5 levelken karşıma 7 bazen 8 levellik oyuncu çıkarttığı oldu. Clash of clans da aynı şekilde köye saldırı oluyor bakıyorum leveli benden çok daha yüksek olan birisi saldırıp herşeyi çalmış.

  • coc da clash royeli de oynuyom, bi kuruş para vermem ama.

  • Clash of Royale bence çok güzel bir e-spor olabilecek bir oyun.

    Belli bir süre sonra turnuva seviyesine ulaşınca e-spor tarzı arkadaşlarınızla bol bol oynayabiliyorsunuz.

    Bizim klana bekleriz Donanımhaber
    #GPRVLU

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yarn alır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi süre oynamıştım. Zevkli oyun aslında. Oyun basit gibi duruyor ama kartla yeleştirme sırasından, harcadığın manaya kadar ilerleyen dakikalarda o kadar önemli oluyor ki ona göre oyun gidiyor geliyor.
  • Şu tarz ufak oyunları bi ben sevemedim

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.