Şimdi Ara

Braun 9 serisi tıraş makinesi: SyncroSonic ile çok etkili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Braun 9 serisi tıraş makinesi: SyncroSonic ile çok etkili

    Kişisel bakım çözümleri konusunda dünyanın en etkili şirketlerinden olan Braun, bu alandaki tüm tecrübesini ve ARGE gelişmelerini ürün yelpazesindeki en üstü düzey çözüm olan 9 serisine aktarıyor. Uzunca bir süredir ülkemizde de satışta olan Braun 9 Serisi yenilendi ve artık çok daha etkileyici bir tıraş deneyimi vadediyor.

     

    Braun tarafından “dünyanın en etkili tıraş makinesi” şeklinde ifade edilen yeni ürün, 4 katmanlı kesme aparatı sayesinde cildi tahriş etmeden üst düzey bir performans ortaya koyuyor. Syncro Sonic teknolojisi ile dakikada 40.000 çapraz kesme hareketi yapabilen ürün, tek geçişte rakibi tüm tıraş makinelerinden çok daha fazla kesim yapabilme özelliğine sahip olduğu iddiasında.

    Braun 9 serisi tıraş makinesi: SyncroSonic ile çok etkili 

    4 Aşamalı Kesim, 10 Yönlü Başlık Hareketi

    Cilde daha az baskı uygulayarak en etkili kesimi elde etme odağında geliştirilen yeni tıraş makinesi, kaldırma, düzeltme ve kesme adımlarını tek geçişte cilde en az baskı ile sağlıyor. Makineyle almanın zor hatta olanaksız olduğu kılları, kaldırma fonksiyonu sayesinde zahmetsizce alabilen Braun 9 Serisi, farklı yönlerde uzamış kılları, farklı bir hareket yapmaya gerek kalmadan alabiliyor.

     

    Kıvrımların makine ile kesimi zorlaştırdığı bölgelere bile mükemmel uyum sağlayan Braun 9 Serisi, uzun süreli testlerimizde son derece başarılı bir iş ortaya koydu. Braun’un özellikle üzerinde durduğu boyun gibi kıvrımın fazla olduğu zor bölgelerde bile üst düzey bir performans ortaya koyan makine, tekrar tekrar üstünden geçmeye gerek bırakmıyor. Başlık 10 yönlü bir esneklik sağlıyor.

     

    Hem ıslak hem de kuru kullanılabilen makine, her iki durumda da performansından bir şey kaybetmiyor. Burada kullanım tercihi kullanıcı alışkanlıklarına kalmış oluyor. Bu arada ürünü köpükle bile kullanabiliyorsunuz.

     

    Gövdesi son derece dayanıklı bir yapıda üretilen Braun 9 serisi, alışılmış tıraş makinelerinden çok daha sağlam bir malzeme kalitesine sahip olduğunu elinize aldığınız anda hissettiriyor. Zaten bu durumu ağırlığından bile anlayabiliyorsunuz. Makine gerçekten tahmin edilenden daha ağır.

     Braun 9 serisi tıraş makinesi: SyncroSonic ile çok etkili

    Sakal Yoğunluğuna Göre Performans 

    Titanyum kaplama kesiciye sahip olan ürün, sakalın yoğunluğuna göre optimum kesim verimliliğini ayarlamaya çalışıyor. Dakikada 160 defa sakal yoğunluğunu kontrol edip kendini buna göre ayarlıyor ve yoğun bölgelere daha yoğun güç uygulayarak kesim sağlıyor. Bu da 3-4 günlük sakalda bile cihazın performansını kaybetmemesine katkı sağlıyor.

     

    Üzerinde bir LED ekran yer alan makine, pil durumunu, hijyen durumunu ve seyahat kilidi göstergesini bu ekranda sunuyor. Özellikle hijyen durumunun gösterilmesi keyifli bir ayrıntı olmuş. Bu arada pilden bahsetmişken cihaz tek şarj ile 50 dakika kullanım olanağı tanıyor. Biz farklı zaman dilimlerindeki testlerimizde tam dolu şarj ile ortalama 4 kez tıraş olma imkanını yakaladık. Şarj süresi de son derece kısa. 5 dakikada 15 dakikalık şarj imkanı tanıyacak kadar dolabilen makine, 60 dakikada %100 doluluğa erişiyor.

    Braun 9 serisi tıraş makinesi: SyncroSonic ile çok etkili

    Rose Gold Sürüm ve Fiyat 

    Braun 9 Series geçtiğimiz yıl yenilenen bir ürün ancak ülkemizde ve dünyanın bir çok farklı ülkesinde 2016 yılı ikinci yarısından itibaren satışa sunulabildi. Özellikle Asya ve ABD bölgelerinde beklenenin üstünde bir ilgi ile karşılaşan ürünün ilk versiyonu bu nedenle Türkiye’de ve Avrupa pazarında biraz gecikmeli olarak satışa çıkıyor. Ülkemizde satılacak olan versiyon tıraş makinesinin ikinci nesli. Hatalardan arındırılmış ve revize edilmiş bir model.

     

    Eylül ayından bu yana satış noktalarına sevkiyatına başlanan makine, 899TL bir bedelle tüketicilerle buluştu. Bu arada aynı ürünün yıl sonunda Rose Gold modeli de tüketicilerle buluşacak. Daha Premium bir havası olan bu modelin ise 1000 liranın üzerinde bir bedelle vitrinlerde yer alması bekleniyor.
     
     
    Braun'un erkek bakım ürünleri hakkında hazırladığımız bir başka ürünün videosuna aşağından ulaşabilirsiniz.
     







  • perma sharp jilet ve güzel bir edwin jagger jilet tutucu tıraş için yeterlidir arkadaşlar.
  • Braun ve dh isbieligiyle yapilan cekiliste yasananlari unutmadik!

  • LED ekranlı traş makinesi. Yakında Android destekli olur bunlar. Her şey akıllanıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuilde

    Braun ve dh isbieligiyle yapilan cekiliste yasananlari unutmadik!

    Ne yaşandı çekilişte? Ben de katılmıştım ama sonucu ne oldu hatırlamıyorum.
  • En begenilen 3 yorum, tum olayi ozetliyor hocam

    https://m.donanimhaber.com/haberler/Braundan-odul-kazanan-kullanicilar-belli-oldu.htm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan yaklaşık 8 ay kadar önce bu makinayi almıştım ne çile yaşattı bana 3 hafta anlatamam. Yüzüm kabardi boyun kısmında kizariklarla doldu. Sonra yeni çıkan sakallar cildime batmaya basladi Allahtan ürünün 3 ay içerisinde iade etme kampanyası vardi hemen goturdum geri verdim. Hollanda daki mediamarkt mağazasından almış tim. Bulaşmayı sakın brauna arkadaşlar. Sonra gittim kendine mis gibi ince uçlu kaliteli bi moser mini crome aldım keyfime baktım. Makina alacaksınız moserden sasmayin

  • Aylardir bekledigim bir urundu..

  • Gillette poweball pilli diyorum. Yogun ve sert sakalda bile cok basarili. Kanama ve tahris nedir unuttum resmen.

  • Braun'un en büyük sorunu ince eleklerin fazla bastırma sonucu çatlayıp kırılması.

  • 7 serisini kullanmaktayım. Çok da memnun değilim.

  • Çok kabasakal birisi olmamama rağmen özellikle boynumda tam almıyordu ve zorlayınca sivilcelenme ve kanama yapıyordu.

    Kullanım kılavuzunu okumuştum, 10 yıl önceki en en en pahalı modelinde NiCd piller vardı ama suda kullanılamıyordu. Hatta, iyi bir traş için cildin ve kılların kuru olmasını tavsiye ediyorlardı. Benim cildim yağlı olduğu için keseceği kılları kaldıramıyordu. Duştan sonra ise kıllar zaten yumuşak olduğu için kesemiyordu.

  • Panasonic traş makinelerinden şaşmayın. 7 yıldır es8243 modelini kullanıyorum. Hala canavar gibi.

  • Bu tür aletlerin vücut tüyleri için başlığı falan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rızası için almayın arkadaşlar
    750 TL para verdim
    Evlat acısı gibi içim kan ağlıyor
    Yanakları güzel yapıyor kabul, tek geçişte
    Ama boyun bölgesi resmen hüsran, hep alamadığı kıl kalıyor ve 3-4 sefer üstünden geçince de tahriş oluyor, ertesi gün tomurcuk tomurcuk kırmızı kırmızı cilt ile işe gitmek zorunda kaldım.

    Normalde de evde jiletle traş olduğumda yüzüm hep tomurcuk şeklinde kıl kökleri belirgin olur sonra apse olurdu, sadece berberde sakal tıraşı olabiliyorum
    Bir umut bu makinayı aldım ama nafile...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.