Şimdi Ara

Off-road temalı Asphalt Extreme’i ilk siz oynayın, bonus kazanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Off-road temalı Asphalt Extreme’i ilk siz oynayın, bonus kazanın

    Mobil dünyanın en popüler yarış oyunlarından biri olan Asphalt, bu kez çok başka bir yapım ile oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Heyecan verici grafikler, fark yaratan kontrol seçenekleri ve onlarca eğlenceli yarış seçeneği ile Asphalt Extreme, bu kez off-road yarış deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

     

    Geliştirilme aşamasındaki yeni Asphalt oyunu, çıktığı anda 35 arazi aracı ile kullanıcıların karşısında olacak. SUV modellerinden ralli araçlarına hatta dev kamyonlara kadar bir çok farklı kategoride araçlar yer alacak. Yarışlar ise dünyanın farklı noktalarındaki zorlu doğa koşullarına göre tasarlanmış pistlerde geçecek. Gobi Çölü, Tayland, Mısır, Svalbard Takımadaları bunlardan sadece bir kaçı.

     

    Oyun içi satın almalarla ücretsiz sunulması beklenen yapımın çıktığı anda iOS, Android ve Windows platformlarında aynı anda oynanabilir olacağı belirtiliyor. Çıkış içinse henüz kesin bir tarih açıklanmış değil ancak oyunu ilk deneyenlerden olmak isterseniz Gameloft şimdiden bir ön kayıt formu açmış durumda. Ön kayda girmiş sınırlı sayıda kullanıcıya oyun içinde kullanabileceği çeşitli bonuslar hediye edilecek. Asphalt Extreme sayfasına buradan ulaşarak hemen kaydolabilirsiniz.








  • Ralli tarzı zor oyunlar favorimdir. Bu tip oyunlar zora gelemeyen oyunculara hitap ediyor, zorlanmadan birinci oluyorsun. Zor olmalı oyun,, yolda giderken, lastiğin patlayacak, vites arızası çıkacak, olabildiğince dikkatli ve hızlı yarışlar beklerim.

  • Midtown madness var dı bi zamanlar, ona benzer oyunlar yapsalar altın kapmaca oynardık ne güzel...

  • Off road tarzı piyasada sağlam bir oyun yoktu. Bekliyoruz..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama ici satin alma yapmadan oyun oynatmayan firma gameloft. 271 liraya araba paketi satiyorlar. Keske makul bi fiyat olsa bizde keyfini cikarsak oyunun.

  • Arkadaşlar gerçekten bu oyuna ralli oyunu mu diyorsunuz. Bildiğin arcade uç, yık, bas nitroyu fırla. Yani öyle bir yazıyorlar ki sanırsın dirty oyunu gibi bir oyunun mobil uyarlaması şeklinde.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: grafman09

    Ralli tarzı zor oyunlar favorimdir. Bu tip oyunlar zora gelemeyen oyunculara hitap ediyor, zorlanmadan birinci oluyorsun. Zor olmalı oyun,, yolda giderken, lastiğin patlayacak, vites arızası çıkacak, olabildiğince dikkatli ve hızlı yarışlar beklerim.

    Hocam asıl off-road'lar zor olur. Normal yarış oyunlarında gazı köklersin kazanırsın. Ama off-road'da bilinçli oynaman lazım. Ben pc oynamayalı 10 sene olmuştur belki ama eskiden ralli oyunlarını severdim. Ps1'de colin mcrae müthişti mesela. Her yarış öncesi süspansiyon, vites kutusu vs ayarlamak gerekiyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylarca hatta belki 1,5 yıla yakın WP'da oynayıp geliştirdiğim Asphalt 8 oyunuma başka işletim sistemli telefona geçtiğimden içim yana yana veda etmiştim. Ben bu oyunu oynarım. Kaydoldum hemen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asphalt serisinin içine ettiler maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    collin mcrae , rally V, gran turismo gibi oyunlar zaten insana araba kullanmaya teşvik eden türden oyunlar. Oyun oynamaktan ziyade arabayı düzenlemek, kontrol etmek ve düzgün kullanmak için uğraşıyorsun.
  • Faceden ve youtube dan kayit oldum. Puan felan veriyormus ama ben google hesabimla baglanicam oyuna. Hediyeleri almak icin facedenmi baglanmak gerek acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asphalt 8 in çölde geçen ralli li oyunu. Kötü bir oyun bekliyorum ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çıktı. Apk olarak aratırsanız bulabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.