Şimdi Ara

Sleeping Dogs'un Geliştiricisi United Front Games Kapanıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
       2012 yılında sundukları açık dünya oyunu Sleeping Dogs ile iyi bir iş ortaya koyan United Front Games'in kapanacağı söylentileri doğrulandı. United Front Games'ten Scarlettjen twitter üzerinden yaptığı doğrulama ile büyük bir dönemin sonuna geldiklerini belirtti.
     
       United Front Games, Sleeping Dogs'dan sonra bir süre bazı oyunların portları üzerinde diğer stüdyolara yardımcı oldular ve ardından Sleeping Dogs evreninde geçen MMO Triad Wars ile uğraştılar ancak 2016 yılında çıkması beklenen oyun iptal edildi.
     
       En son SMASH+GRAB adlı multiplayer ve co-op odaklı bir oyun üzerinde çalışan United Front Games geçtiğimiz haftalarda oyunu erken erişimi açmıştı ve geçtiğimiz cuma günü de 5 gün boyunca ücretsiz deneme imkanı verdiler. 
     
       Anlaşılan SMASH+GRAB adlı yapımları da istenilen başarıyı yakalayamadı ve stüdyo kapanma noktasına geldi. Şu an SMASH+GRAB'ın Steam sayfasını ziyaret ettiğinizde oyunun ulaşılabilir olmadığını görüyoruz.
     
       Özellikle Sleeping Dogs gibi oyunculara güzel bir yapım sunan stüdyonun kapanıyor olması gerçekten üzücü diyebiliriz. United Front Games, 2007 yılında Kanada'da kurulmuştu.








  • Gerzekçe oyunlara odaklanırsanız böyle götünüzün üzerine oturursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kapanma haberleri arasında zamanında en çok THQ'ya üzülmüştüm. Bu fazla etkilemedi gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayda biz Sleeping Dogs 2yi beklerken bu ne şimdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Square'in salaklığı yüzünden adam Sleeping Dogs gibi çok beğenilen bir oyun yaptırlar şimdiye Sleeping Dogs 2'in gelmesi lazımdı ama adamları boş boş Trial Wars ile uğraştırdılar.
  • Sleeping Dogs 2'nin duyurulmasını bekliyordum. Stüdyonun kapanması üzücü, umarım eski çalışanlar yeni bir stüdyo açarlarda Sleeping Dogs 2'yi görebiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten kapanacaklarını söylüyorlardı, hayırlısı olsun..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır ikinci oyunun haberini beklerken adamlar şirketi kapatması üzdü gerçekten
  • Sleeping Dogs 2 yapsa şuan bu hallere gelmezdi.Gittiler f2p açık dünya oyunu yapmaya çalıştılar.Sonra gittiler başka saçma sapan oyun denediler. Millet boşuna aynı isimde 15. oyunu çıkartmıyor. Sleeping Dogstan yürüseydi şuan 3. oyunu oynuyor bile olurduk

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: FifaNetworkTR

    Zaten kapanacaklarını söylüyorlardı, hayırlısı olsun..


    kim söylüyordu ya içerde adamın mı var ? Kapanmasına üzülmedim.Sleeping dogs bile çokta başarılı bir yapım değilken onun bile sürekli gerisinde kalan bir firma kapanacak elbette

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • deep silver alır belki
  • Yazık yetenekli adamlardı. Sleeping Dogs Mafia 3'dende Watch Dogs'danda iyi bir oyundu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THQ ve Pandemic'ten sonra kapanmasına üzüldüğüm diğer bir firma oldu.Üstte denildiği gibi başka projeler yerine Sleeping Dogs 2 ile uğraşsalardı bu durumda olmazlardı büyük ihtimalle
  • Hiçde üzülmedim açıkcası ama çokda sevinmedim saten hiç iyi yapımları yoktu adamların yani işi beceremiyolardı ilmini bilmiyolardı örn sleping dogs u ben hiç beğenmemiştim çok sönük kalıyordu gta çakması japonya gibi düşünüyordu insan sadece dövüş mekaniklerine biraz ısınmışdım ama gerisi vasat durumda böyle oyun geliştiricisi firmalarının çöp fazlalığı yağdığını düşünüyorum kapansın hatta sleping dogs yerine farklı efsane bir oyun daha vardı ama onu iptal edip bunu çıkardılar ismini hatırlamıyorum oyunun ama mükemmeldi bu arada THQ efsane bir oyun firması gerçekten özellikle the punisher oynayanlar bilir o oyunun öyle bir devamını bekledimki ama saçma sapan punisher warzone filminden esinlenmiş fps bir oyun çıkararak hata yağdılar biz mmo tps bir punisher isdiyorduk belki THQ kapanmasaydı şuanda efsane bir punisher oyunun görebilirdik adamları doğrayıp biçen.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.