Şimdi Ara

...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
11.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 8 Haziran 2010; 13:38:39 >

• yine güzel bir inceleme, yine BeyazBüyü

kart gayet iyi sonuçlar almış,rakibine göre gayet iyi, fiyatıda cabası

yeni kalıp güzel olmuş bu arada.

Testler için teşekkür ederim adıma,
  • Elinize sağlık.
  • Her zamanki gibi çok güzel bi çalışma olmuş emeğine sağlık

Ürünün fiyatı eğer 170 180 arası olursa baya tutar bu ürün. Testlerde zaten 1950 pro ile arasıında çok aşırı bi fark yok. 7900 gs yide sollamış zaten. Birazda overlockla müthiş kart olur
  • hah beklenen test geldı bıde fan gelse

1950gt oc lı test sonucu ne olur karta asılınca kac gelır???
  • ellerine sağlık hocam süper olmuş hele crossfire testleri ilklerden olmuş tam da sapphire test expert dedirtcek düzeyde güzel olmuş
  • yine bir beyazbüyü klasiği kart default süper işler çıkarmış birde oc yaptınmı tamam 1950pro nun 180 usd satıldığı ortamda 150 160 usd olursa tam f/p kartı olur inceleme için çok teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

hah beklenen test geldı bıde fan gelse

1950gt oc lı test sonucu ne olur karta asılınca kac gelır???

Kartlar çok az o/c oluyor, bu nedenle o/c lu test yapmadım.
  • bu durumda 1900gt almak daha mantıklı
  • Güzel çalışma..
  • Ellerine sağlık @BeyazBüyü güzel inceleme olmuş
  • Ah ah ah yaktın beni EA lan azcık Nvidia ile duygusal olsan gönlünü alsan Carbon'u şu zımbırtı gibi güzel oynasan bak ozaman Drift'e nasıl geciyom baran'ı

Tabii bu işin şakası... Testler için cok teşekkur ederim Beyaz hocam sayende bir cok kart karsılaştırması yapıyoruz.Senin bu emegegin bizi duygulandırıyor.

Dx10 biraz daha uzak olsaydı bu kartı CF kullanmak cok hoş olurdu hem fiyat hemde performans elde ederdik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhatiskodra

Ah ah ah yaktın beni EA lan azcık Nvidia ile duygusal olsan gönlünü alsan Carbon'u şu zımbırtı gibi güzel oynasan bak ozaman Drift'e nasıl geciyom baran'ı

Tabii bu işin şakası... Testler için cok teşekkur ederim Beyaz hocam sayende bir cok kart karsılaştırması yapıyoruz.Senin bu emegegin bizi duygulandırıyor.

Dx10 biraz daha uzak olsaydı bu kartı CF kullanmak cok hoş olurdu hem fiyat hemde performans elde ederdik.

ATi çözümleri özellikle NFS serisinden çok başarılı. X1650XT Nvidia tarafında kendisinden bir gömlek üstün karttan bile NFS'de daha iyi sonuçlar verbiliyor doğru kullanıldığında.

@Beyaz,
    yine kaliteni konusturdun ve süper bir test yaptın tebrik & teşekkür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 4 Şubat 2007; 23:18:59 >

• ellerine sağlık beyazbüyü

yanlız kartın O/C olmayışı kötü olmuş!!!
  • quote:

Ah ah ah yaktın beni EA lan azcık Nvidia ile duygusal olsan gönlünü alsan Carbon'u şu zımbırtı gibi güzel oynasan bak ozaman Drift'e nasıl geciyom baran'ı

ATI&Baran

• quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

ATI&Baran

2 milyon puan

• 7900gs den fiyatı düşük olursa cidden çok güzel olur!
  • Güzel test.
    Çok teşekkürler.
  • yaw 2 konuyu kapatmışsın hocam insafyaa ben o testleri sizin için buldum karşılaştırma yapılsın diye
    neyse canın saolsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: play_boy

yaw 2 konuyu kapatmışsın hocam insafyaa ben o testleri sizin için buldum karşılaştırma yapılsın diye
    neyse canın saolsun

Biz yabancı sitelerin test sonuçlarına muhtaç olmamak için sizin vermiş olduğunuz test sonuçlarına ait ekran kartlarının
    hemen hepsini test edip bu forumda yayınlıyoruz.

Siz bu emeği boş çıkartıyorsanız benim söyleyecek sözüm yok.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.