Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: @@@@ PENTAX KULLANICILARI ANA B�L�M� @@@@

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: @@@@ PENTAX KULLANICILARI ANA BÃ�LÃ�MÃ� @@@@ Sayfa: <<   < önceki  78 79 [80] 81 82 83 84 85 86 87   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Spyda

21 Ağustos 2008; 1:29:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Pentax bir tanedir !!!!

barkodd

21 Ağustos 2008; 1:32:56 

flickr dan "başkalarının fotoğrafını" nasıl link verebiliyoruz??

city elite 1.4 cvt
Epirus

Sisteme Gözat

21 Ağustos 2008; 1:33:41 

quote:

Orjinalden alıntı: barkodd

a evet; normalde yeni mesajınız var diye uyarı veriyor ama bu sefer hiç uyarı yok; şimdi siz söyleyince farkettim; mesajı yeni görüp okudum; buradan söyleyeyim; "rica ederim; yardımcı olabileceğim başka bir şey olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım" :)
...
...
...
aldığım sonuç "benim gibi bir amatörden daha amatör" için bile oldukça tatmin edici; ama makro konusunda "benim beklentim" "optik kalitesi" olarak değil; "büyütme oranı" olarak daha fazlasıydı; ki bu da "lensin kendisiyle" değil; bu "1:1 büyütme oranının yetersizliğiyle" ilgili bir sorundu
...
...
...

Şimdilik sorabileceğim birşey yok. Benim K200D'ci arkadaş makinayı satmaya karar verirse alacağım. Böylece soracağım bi dolu şey de çıkacaktır

Şu an elimde uzun yıllardır kullanmadığım Analog SLR makinam var, 28-70 lensli ve AF'suz. Arşivde bekliyor.

3-4 aydır D-SLR makinalarla ilgili bilgi edinmeye çalışıyorum. O kadar çok şey var ki Analog SLR makina kullanmak çok daha kolaymış gibi görünüyor. Daha elime D-SLR makina değmiş bile değil.

Makro lensler konusunda pek bilgi sahibi değilim ama gördüğüm kadarıyla piyasada satılanların hemen hemen hepsi 1:1 büyütme sağladığı için çok da dert edilecek birşey olmasa gerek. Sanyo'yu tamir ettirince sıkıntınız da azalacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epirus -- 21 Ağustos 2008; 2:03:45 >

http://tr.wikipedia.org
http://en.wikipedia.org
barkodd

21 Ağustos 2008; 1:38:25 

ben kendimi fotozeynep e emanet ettim; ne satarlarsa alıyorum :) hiç görmeden (internet sitelerinde de yok) markasını bilmediğim ama şiddetle tavsiye ettikleri bir tripod siparişi verdim... bakalım; yarın elime geçecek; "annem evde kendi elleriyle yaptı; nasıl güzel olmuş mu abi"lik bişi diildir inşallah...

quote:

Orjinalden alıntı: cingozkedi

quote:

bir de hangi makine için oursa olsun bir tripod almak lazım; aşağıda bir tripod var; ama sizin tavsiye edebileceğiniz; rüzgarda vb. kolay devrilmeyecek bir tripod var mı??

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=86399&productid=bd93032

gec oldu ve sanirim cogunuz biliyordur, ama bilmeyenler icin yaziyorum;

cesitli amaclar icin cesitli tripodlar var.
mesela daga cikarken, cok hafif, carbon fiber tripodlar kullaniyorsunuz ama alttaki cengele agirlik asiyorsunuz.
boylece sarsilma engelleniyor.

hic de oyle basit bir sey alayim denecek aletler degil bunlar, faydasi cok.
ucuzu yari yolda birakabilir bizi.

ayrica kullandiginiz body+lens + tripod basligi agirligi hesaplanarak, tripod secimi yapmak dogru olur.

asagida iki baba tripod firmasi linkleri var: eee pentaxcilara da bunlar yarasir.

http://configurator.manfrotto.com/manfrotto.html?a=b&matrix=7818

http://www.gitzo.com/Jahia/#

city elite 1.4 cvt
barkodd

21 Ağustos 2008; 1:59:43 

dün cmk mutlu uyanmıştı; bugün sen böyle uyandın; yarın kim bilir kim nerde nasıl uyanacak... hayırlısı olsun...

"sayın seyirciler; istiklal caddesinde sümüğüyle duvara "pentax" yazmaya çalışan pijamalı bir vatandaş yakalandı... karakola götürülürken "vallahi ben evde uyuyodum; nooldu bilmiyorum; kahrolsun fotozeynep" dediği öğrenildi..."

quote:

Orjinalden alıntı: MuBi

Dün media markt Ankara da K100D Super 598 YTL idi... son iki tane kalmıştı... hemen eşimi aradım ve bu ayki bütçemiz hakkında bilgi aldım, baktım yerimiz var hemen cihazı istedim ama o 5dk. içinde her ikiside satılmıştı

içimde acaip bir sinir-öfeke... neyse dedim zaten k200 e niyetlenmiştim ama fiyat ...süper...

sonra kan-ter içinde uyandım... kabus görmüşüm... sabahın altısında ne işi var pentax ın rüyalarımda Allahım!!!

city elite 1.4 cvt
sepulturgay

21 Ağustos 2008; 2:45:23 

quote:

dün cmk mutlu uyanmıştı; bugün sen böyle uyandın; yarın kim bilir kim nerde nasıl uyanacak... hayırlısı olsun...

"sayın seyirciler; istiklal caddesinde sümüğüyle duvara "pentax" yazmaya çalışan pijamalı bir vatandaş yakalandı... karakola götürülürken "vallahi ben evde uyuyodum; nooldu bilmiyorum; kahrolsun fotozeynep" dediği öğrenildi..."

yildiz

21 Ağustos 2008; 2:45:43 

Tamron 90mm f/2.8 performansı (beğenmeyenlere)

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

(internetten alıntıdır.)

barkodd

21 Ağustos 2008; 3:08:19 

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

biraz önce "başkasının flickr daki fotoğrafınanasıl link vereceğimiz sorusuna" cevap alabilseydim bunu yükleyecektim... bu da tamron 90 mm... yalnız bir de 25 mm extension tube var...

quote:

Orjinalden alıntı: yildiz

Tamron 90mm f/2.8 performansı (beğenmeyenlere)

(internetten alıntıdır.)

city elite 1.4 cvt
yildiz

21 Ağustos 2008; 3:25:39 

Üstüne güzel bir DCR-250 iyi gider Gökhan

Low-Rider

21 Ağustos 2008; 4:31:40 

k200d'ye alışma turları

benden daha çok otomobil fotoğrafları görüceksiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Low-Rider -- 21 Ağustos 2008; 4:29:37 >

Pentaxk200d
Pentax 18-55 SMC DA
Pentax-M Zoom 35-70

cmk

21 Ağustos 2008; 9:10:39 

quote:

C.M.K

Pentax K10d

2005 OPEL CORSA CDTİ
Spyda

21 Ağustos 2008; 9:30:49 

Way anasını yaw

ben bı gece gırmedım dıye mıllet azmıs bırsuru yorum foto eklemıs

YURUYUN BE !!!

Bu arada bısı dıyecem de baskalar kuser ben bu PENTAXın canlı renklere bayılıyorum :)

Kım ne derse desın PENTAX bambaska !!!

Spyda

21 Ağustos 2008; 9:37:45 

Spyda

21 Ağustos 2008; 9:45:05 

Spyda

21 Ağustos 2008; 9:53:07