K20D Kit lens ile birlikte 1300$ K10D Kit lens ile birlikte 900$
dı yanlış hatırlamıyorsam.
çok teşekkür ederim...bi de sizlere şunu sorayım,aradaki 400 dolarlık farka değer mi k20d...çünkü alacağım body yi uzun süre kullanıcam, yeni olmasında fayda var diye düşünüyorum...
arkadaşlar ben DSLR leri yeni yeni incelemeye başladım pentax K10d yi düşünüyordum ama dün dpreview.com da ki incelemelere bakıyım dedim pentax K10d nin image kalitesine 7.5 vermiş adamlar canon eos40d nin image kalitesine ise 9 bu site güvendiğim bi site tamam k10d nin features kısmına 9.5 vermişler ama bu features İmage kalitesine yansımıyorsa ne işe yarar sonuçta aslolan image kalitesi değilmi
siz ne düşünüyorsunuz 40d nin 9 k10d nin 7.5 gibi bir image kalite puanı verilmesine sizce bu değerlendirme yanlışmı yada 40d mi çok üstün bi model gerçi böyle olsa bile 7.5 çok düşük bi puan açıkçası k10d dışındaki seçeneklere yönellti beni dpreview deki inceleme
bu karşılaştırmadaki eos 1d hocam tüm topiği okumak kolaymı geçen 2-3 sayfa okudum kafam bulandı fotoğrafa çok meraklı olan bir arkadaşımız pentaxk10d aldı oda bu modeli çok övüyordu bendede k10d sempatisi oluşmuştu ama dpreview.com daki inceleme kafamı karıştırdı bu inceleme hakkında yorum yapamazmısınız sizce yanlışmı değerlendirmişler pentaxk100d ye bile daha çok 8 puan vermişler image kalitesine sadece image kalitesi çok düşük denmiş diğer puanlar yüksek
arkadaşlar ben DSLR leri yeni yeni incelemeye başladım pentax K10d yi düşünüyordum ama dün dpreview.com da ki incelemelere bakıyım dedim pentax K10d nin image kalitesine 7.5 vermiş adamlar canon eos40d nin image kalitesine ise 9 bu site güvendiğim bi site tamam k10d nin features kısmına 9.5 vermişler ama bu features İmage kalitesine yansımıyorsa ne işe yarar sonuçta aslolan image kalitesi değilmi
siz ne düşünüyorsunuz 40d nin 9 k10d nin 7.5 gibi bir image kalite puanı verilmesine sizce bu değerlendirme yanlışmı yada 40d mi çok üstün bi model gerçi böyle olsa bile 7.5 çok düşük bi puan açıkçası k10d dışındaki seçeneklere yönellti beni dpreview deki inceleme
bu topicdeki ve FK deki k10d yorumlarını okumanı tavsiye ederim herkes makinasına aşık olmuş resmen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sepulturgay -- 26 Temmuz 2008; 21:45:38 >
hocam ben o incelemeri incelerken aynı senin durmuna düştüm bırak sulanmayı artık okuduğum yazı neyi anlatıyor onu unutucka hale geldim
sonra fiyat performans özellik karşılaştırması ve kullanıcı yorumlarıne yöneldim sonuç pentax k100d idi ama baktım bide k10d modeli var fark fazla yok gibi geldi sonra k10d incelemeye başladım her incelemeye baktım ve K10D de karar kıldım
artık kimse bu fikrimi değiştiremez
bir çok sitede puanlı inceleme yapılmış biri 6 vermiş biri 8 biri 7 gelde inan şimdi bunların testlerine hadi inandık verdikleri puanlar kel alaka güvensarsıcı
hem o resimde pentax ın K10D modeli Canon un 1D sine göre daha iyi sonuç çıkarmış görüntü kalitesi olarak
cevaplarınız için çok Teşekkürler ben DSLR alırsam pentax K10d düşünüyordum ama artık k10d ye karşı biraz daha şüpheyle bakıyorum malesef çünkü dpreview e güveniyorum artık bol bol forum okuyup resim inceleyecem heralde ne güzelde karar vermiştim yaktı beni dpreview.com
arkadaşlar bide image kalitesini bi kenara bırakırsak DSLR lerde bulunması gereken özellikler hangileri önemlidir satın alma aşamasında hangi özellikler olmazsa olmazdır biraz püf noktalarından genel hatlarıyla bahsedebilirmisiniz beni onlarca sa belki yüzlerce sayfa okumaktan kurtarsanız çokmu şey istemiş olurum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan22 -- 26 Temmuz 2008; 21:59:57 >