Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: @@@@ PENTAX KULLANICILARI ANA BÖLÜMÜ @@@@

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: @@@@ PENTAX KULLANICILARI ANA BÖLÜMÜ @@@@ Sayfa: <<   < önceki  42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Chryin

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Temmuz 2008; 20:27:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Tamam yaptım.

Fn den Bracket'e alıp deklanşörden elimi çekmeden bastığımda 3 çekim yapıyor.

Canon EOS 40D · Canon BG-E2N Battery Grip · Canon EF 50 mm f/1.8 II · Canon Speedlite 430EX II · Tamron 17-50 mm f/2.8 · Slik Pro 340DX · KATA DC-445 · Phottix Wireless Flash Trigger
flickr · fotokritik
hkesci54

9 Temmuz 2008; 20:32:33 

@soldier-down
FK da yorumumu yaptim ama uzgünüm cokta iyi seyler yazamadim acikcasi tekrar söylüyorum sadece benim bilgim ve gözüme hitap edeni yorumladim eminim benim aksimde yorumlarda gelecektir

hkesci54

9 Temmuz 2008; 20:37:16 

quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Tamam yaptım.

Fn den Bracket'e alıp deklanşörden elimi çekmeden bastığımda 3 çekim yapıyor.

Fn de öyle bi secenek varemiymis ya beniomkinde yok yada ben bilmiyorum
ayrica deklansöre basili tutmanin bi anlami yok tek basista oluyo olmasi lazim sen seri cekime almis olmayasin yani benimkinde Fn de seri cekim ayarlaniyo yada ben yanlis biliyorum

soldier-down

9 Temmuz 2008; 20:38:26 

yorumunuz için tşk. zaten buradaki amaç yanlışlarımızı görerek daha iyi fotoğraflar çekmek. çektiğim fotoğraflara yapılan eleştirileri memnuniyetle okuyarak hatalarımı görüyorum. tekrar tşk.

quote:

Orjinalden alıntı: hkesci54

@soldier-down
FK da yorumumu yaptim ama uzgünüm cokta iyi seyler yazamadim acikcasi tekrar söylüyorum sadece benim bilgim ve gözüme hitap edeni yorumladim eminim benim aksimde yorumlarda gelecektir

Yeni Ford Focus: 2008 - HB - Trend - A/T - Benzinli - Avalon Gri
Pentax K100D Süper + 18-55mm Kit Lens
Nokia E65
TOSHIBA A300D-125 AMD TURX2 TL-60 2.0GHZ-2048MB-200GB-895MB
mboyaci

9 Temmuz 2008; 20:48:34 

@soldier-down benim sahsi düşüncem ise gene fotoğrafin cok kalabalik duruyor.Yani dikkat dagitan cok fazla nesne var.Sadece cocuklari cekseydin ,arkalari boş olucak sekilde güzel bir fotoğraf olurdu.Genede eline saglik.
Fotoğraf editlemek için birçok program var.En basiti picasa bence. daha sonra ise photoshop kullanabilirsin. forumda başka program kullanan arkadaslarda vardir.

Herkes geziyor tozuyor bende evde ders calisirken makiyi kurcalarken karsi penceredeki kumrulari cektim. Bir tatile cıkıyım o zaman siz gorun beni

SIFIR Sigma SD14 Body 650$ ve SIFIR Canon 70-200mm F4 L USM lens 750$
SATILIK SIFIR SONY VAIO 17" VE SIFIR APPLE MACBOOK PRO 17"
Fotoğraflarla İran,Pakistan,Hindistan,Nepal - Tayland ,Malezya ,Kamboçya ,Singapur
Avrupa turundan fotoğraflar - Fotoğraflarla Avrupa'da araba kültürü
hkesci54

9 Temmuz 2008; 20:55:47 

@mboyaci bu kumrular nasil böyle kirmizi kirmizi waay ilk defa gördüm benim bildigim kumru Gri oluyordu

Chryin

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Temmuz 2008; 21:02:01 

Bende çıkıyorum ayın 18'inde tatile o zaman asıl fotoları sergilicem

Canon EOS 40D · Canon BG-E2N Battery Grip · Canon EF 50 mm f/1.8 II · Canon Speedlite 430EX II · Tamron 17-50 mm f/2.8 · Slik Pro 340DX · KATA DC-445 · Phottix Wireless Flash Trigger
flickr · fotokritik
mboyaci

9 Temmuz 2008; 21:02:51 

valla haklisin abi ,bu guvercindir herhalde veya başka bir kuştur

http://www.fotokritik.com/243572
1 yıl once yukledigim bu fotoğrafdada güvercin demiştim ,kumruymuş

Fotoğraflarla İran,Pakistan,Hindistan,Nepal - Tayland ,Malezya ,Kamboçya ,Singapur
hkesci54

9 Temmuz 2008; 21:04:31 

Ne tesadüf aynen bende ayin 18 de yollardayim 2200 km boyunca nelerle karsilasirim artik bilmem ama türkiyedede makinanin cani cikana kadar foto cekecem .. yani en azindan hayallerim böyle genelde evdeki hesap carsiya uymuyormus ama bakalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkesci54 -- 9 Temmuz 2008; 21:05:22 >

hkesci54

9 Temmuz 2008; 21:08:12 

quote:

Orjinalden alıntı: mboyaci

valla haklisin abi ,bu guvercindir herhalde veya başka bir kuştur

http://www.fotokritik.com/243572
1 yıl once yukledigim bu fotoğrafdada güvercin demiştim ,kumruymuş

Abi sen gecenlerde benim cektigim köstebegede sincap demistin
he bide fotolar benimdi sen katze fotolarin harika demistin

mboyaci

9 Temmuz 2008; 21:09:26 

ya biryandan okulu bitirmek için ders calişirken bir yandan nette dolaninca boyle oluyor idare ediverin artik

abi bende 15inde cıkıyorum.16sinda İran'dayim. 10000kmden fazla yol gidicem karadan (İran'dan girip ,Singapura kadar gitmeyi planliyorum) .Raw formattinda makinani işlemcisinin anasini aglatcam İnşallah isyan edip yollarda bozulmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mboyaci -- 9 Temmuz 2008; 21:11:31 >

hkesci54

9 Temmuz 2008; 21:13:43 

quote:

ya biryandan okulu bitirmek için ders calişirken bir yandan nette dolaninca boyle oluyor idare ediverin artik

abi bende 15inde cıkıyorum.16sinda İran'dayim. 10000kmden fazla yol gidicem karadan (İran'dan girip ,Singapura kadar gitmeyi planliyorum) .Raw formattinda makinani işlemcisinin anasini aglatcam İnşallah isyan edip yollarda bozulmaz.

Sen 2200km ne tarafa gidiyorsun?

abi sen ciddimisin neyle gidecen o kadar yolu hemde karadan abi tehlikeli olmasin ben 2200 isvicreden türkiyeye dedim ama sen asmissin ya 10000 km yanlis olmasin buda güvercin yada sincap gibi olmasin sakin

Chryin

Sisteme Gözat

9 Temmuz 2008; 21:14:15 

quote:

Oh oh yanına bence 1 - 2 tane daha fazladan hafıza kartı al

Benim makinede 2 GB hafıza kartı var JPEG olarak çektiğimde toplam 680 tane foto felan alıyor. RAW olarak çektiğimde direkman bu sayı 160'lara düşüyor

flickr · fotokritik
Katze

9 Temmuz 2008; 21:16:05 

Sanırım mboyaci'da 16 GB kapasiteli hafıza kartı var.

Nikon D300 D-SLR / Nikon Nikkor AF-S 17-55 F/2.8G DX IF-ED Zoom Lens / Nikon SB-800 Speedlite
Pek yakında...
hkesci54