Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Aylakadam makinenin aynasını kilitle ,banyo gibi toz olmayan (havalandır biraz nem de olmasın kesinlikle) makineyi ters çevir içeriye hava pompası ile hafif hafif üfle.sonra tekrar dene...birine temizletiyorsan eger nasıl temizlendigini bakıp ögrenmek gerek.ben bir adama götürdüm d80 i mi temizletmek için cahil orta yerde açıp bakıyor lense.bir de üfürdü agzı ile.deli oldum.makineyi aldım eve geldim içine daha başka tozlar da girmişti.sensörü kulak temizleyen çöple silmiştim.gayet de temiz olmuştu.ama sen deneme derim.önce bakıp ögren birinden istersen.. kolay gelsin..geçmiş olsun.
evet sayın okuyucular wolkan bey in çıkardı green world yeşil kurbağa furyası baş döndürücü hızla esiyor
bir zamanların ünlü savaşçısı şimdi elinde makine sanal alemde nam salmaya başladı bir kucak dolusu sevgi ile(wolkan kızmıyorsun degil mi.kızarsan söyle hemen bir jilet atayım mesaja )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirkit -- 8 Temmuz 2008; 0:59:51 >
Teşekkürler önerilerin için @kirkit açıkcası bende cesaret edmıyorum zaten suan ıcın uzun pozlamada bellı oluyor sadece agustostada askere gıdecem artık gelınce ıstanbulda temızletırıs
hasanbengi.com--> Yakında!.. Canon EOS 40D · Tamron 17-50 mm f/2.8 · Canon EF 50 mm f/1.8 · Canon Speedlite 430EX II · Slik Pro 340DX · KATA DC-445 Çok yakında : Canon BG-E2N Battery Grip · Canon EF 70-200 F4 L · Sigma-10-20 f/4-5.6 EX DC HSM
ikarahal teşekkürler paylaşım için. bu tabloyu nasıl okumalıyız yardım edecek biri var mı
Yukardaki test tablosunda Pentax kit lens 18mm de F5.6 diyaframda en keskin sonucu veriyor. Kit lensle kullanacak olanlar odak uzaklıgı ve diyafram tablosuyla en performanslı durumlarını gorup cok daha iyi netice alabilirler. Asagıdaki linkte inceleme sitesi var. Diger odak uzaklıklarında ve diyafram degerlerindeki performansıda eklenmis.
18 mm de f5.6 da en keskin deger onun altı olan sınır deger F4, ustu olansa F8 35 mm de yine F5.6 en keskin deger. 55 mm de F11 en keskin degerken onun altı olan sınır deger F8, ustu F16
Bu degerlere dikkat edersek, bu aralıklarda kullanırsak kit lensle daha iyi neticeler almak mumkun. İyi sonuclar elde etmek icin makinamızı ve objektifimizi cok iyi tanımalıyız.
_____________________________
SPEAKER BOSE 701***AMFI PİONEER A-757***PIKAP DUAL1215***EQUALIZER PIONEER GR-777***TAPE DECK TEAC V-5010***CD SONY CDP-991***TUNER SONY ST-SE 300***TV SONY FX-66E***DVD PHILIPS 630 DIVX***DIJITAL PHOTO PENTAX K10D***HP PAVILION DV6640ET
NikonD40; tebrikleri; kareler gerçekten çok güzel; bazı kullanıcıların yakaladığı tonlar daha bi güzel oluyor sanki; bunu doğru diyafram-odak uzaklığına mı borçluyuz; yoksa kontrast ayarları vb. sonucu mu bu kadar güzel renkler alabiliyoruz? (fotoğrafçının payını unutmadım; ondan bendenizde olmadığı için pas geçiyorum )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barkodd -- 8 Temmuz 2008; 12:14:12 >