Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: @@@@ PENTAX KULLANICILARI ANA BÖLÜMÜ @@@@

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: zmbk, Low-Rider, FelixCrail, zeus4u
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: @@@@ PENTAX KULLANICILARI ANA BÖLÜMÜ @@@@ Sayfa: <<   < önceki  39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 48   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kirkit

6 Temmuz 2008; 0:21:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

walla geçen bir olayda gördük .adam 8 gb gösterip 4 gb satıyor.(aklıma gelmişken oraya yazı yazayım.anlasınlar herkes adamın dolandırıcı oldugunu).biraz pirelenmedim degil ta ki özgür bey le konuşana kadar(özgür bey o malların satıcısı) beni rahatlattı.sagolsun sen de o da.

k20d +
18-55 al....50-200
barkodd

6 Temmuz 2008; 0:52:34 

bana da şimdi geldi ileti; AL II'ymiş; sony a350 alıp (1050 ytl body) aradaki farka macro lens alacaktım ama sony ile ilgili beni tam tatmin edecek bir kullanıcı yorumu; flickr gibi siteler hariç kullanıcı çekimleri görmediğim için sanırım ya pazartesiye kadar ya da kredi kartımın hesap kesim tarihinden hemen sonra K20D alıcam sanırım...

quote:

Orjinalden alıntı: kirkit

arkadaşlar şimdi konuştum arkadaşla.orjinal kit lensi oldugunu(al2) teyit etti.gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.ben de alttaki 1900 lük olanı sipariş ettim.çok yakında elimde olur inşallah.

city elite 1.4 cvt
barkodd

6 Temmuz 2008; 1:07:43 

arkadaşlar bu arada ben makineyle esas olarak makro çekebilmek istiyorum; kompakt makinelerle objeye cidden dibine kadar yaklaşmanız lazım (ki bu çoğu zaman mümkün olmuyor); alacağım lensin makro performansı benim için inanılmaz önemli; gerçekten iyi bir makro lens istiyorum; bunun dışında ikinci olarak doğa-manzara fotoğrafları çekebilmeliyim; ama bu makro kadar öncelikli değil; bana hangi lensi tavsiye edersiniz; odak uzaklığı sabit ciddi bir makro lens almak istiyorum; 105 mm gibi odak uzaklığına sahip bir lensle sanırım yaklaşık 30 cm civarı bir mesafeden çekim yaparsam çektiğim obje sensörde kendi orijinal boyutu kadar yer kaplayacak şekilde bir görüntü oluşuyor; daha önce bazı arkadaşlar bazı şemalar göndermişlerdi ama makrolarda lensin odak uzaklığı büyüdükçe sadece daha uzaktan çekim yapabilme özgürlüğü sağlamaya mı yarar; yoksa görüntü kalitesinde-ayrıntılarda vb. de bir değişiklik olur mu; yani "aynı marka" lenslerde mesela 50 mm gibi nispeten düşük odak uzaklığına sahip bir lensle mi daha kaliteli makro çekilir; yoksa mesela 105 mm gibi büyük odak uzaklıklı lensle mi?

bana bidiğiniz; pentax K20D ile uyumlu kullanılabilecek bir makro lens tavsiyesi verirseniz satıcıyla konuşup ikisini beraber sipariş vermeyi düşünüyorum...

city elite 1.4 cvt
Emre

6 Temmuz 2008; 12:21:21 

O zaman farklı ilandan bahsediyoruz diyeceğim ama mümkün değil. Ben şu ilandaki satıcıyı msn'e ekledim ve lensi sordum, hatta gg üzerinden de mail attım ve hayır cevabını aldım.

quote:

wimbler adlı kullanıcıya mesajınız iletildi

Konu: 11155314:PENTAX K20D 18-55mm LENS KIT KARGO

Kit lensi nedir 18-55mm f/3.5-5.6 AL II mi?

quote:

wimbler size bir mesaj gönderdi:

Konu: 11155314:PENTAX K20D 18-55mm LENS KIT KARGO

hayır normal 18-55

http://urun.gittigidiyor.com/PENTAX-K20D-18-55mm-LENS-KIT-KARGO_W0QQidZZ11155314
Emre

6 Temmuz 2008; 13:08:21 

Bu arada 50-200 lens de olan sette belirtmiş AL II diye. Bu setteki 50-200 lens için ne diyorsunuz, aradaki 200YTL farka değer mi?
kirkit

6 Temmuz 2008; 13:29:57 

quote:

Orjinalden alıntı: Emre

Bu arada 50-200 lens de olan sette belirtmiş AL II diye. Bu setteki 50-200 lens için ne diyorsunuz, aradaki 200YTL farka değer mi?

her ikisinde de belirtmiş. akşam kendisi ile konuştuk.o ürünü ben de aldım kendisinden.50-200 lens de 200 liraya deger diye düşünüyorum.ben de o seti tercih ettim zaten.12 taksit olması benim esas tercih sebebim oldu.bu kadar uygununu başka yerde görmedim...hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirkit -- 6 Temmuz 2008; 13:33:38 >

k20d +
18-55 al....50-200
Emre

6 Temmuz 2008; 14:01:11 

quote:

Orjinalden alıntı: kirkit

quote:

Orjinalden alıntı: Emre

her ikisinde de belirtmiş. akşam kendisi ile konuştuk.o ürünü ben de aldım kendisinden.50-200 lens de 200 liraya deger diye düşünüyorum.ben de o seti tercih ettim zaten.12 taksit olması benim esas tercih sebebim oldu.bu kadar uygununu başka yerde görmedim...hayırlısı.

Gelince haber verebilir misin? Ben de 12 taksit olduğu için düşünüyorum zaten. Bu seti Ebay ve Amazon'da görmüştüm, çanta, tripod, temizlik seti ve 8gb kart ile 1400-1500USD civarı..
barkodd

6 Temmuz 2008; 14:09:53 

forumda eski sayfalarda pentax lar için lenslerin vb.de olduğu bir site adresi verilmişti; ben bulamadım; acaba hatırlayan var mı??

city elite 1.4 cvt
Spyda

6 Temmuz 2008; 14:35:00 

http://www.pentaxforums.com/lensreviews/index.php

Pentax Dünyası
Spyda

6 Temmuz 2008; 14:40:02 

bu arada 50-200 lensi alip da satmak isteyen varsa 200 liraya alabilirim :) haberiniz ola :)

Pentax Dünyası
barkodd

6 Temmuz 2008; 14:44:45 

teşekkür ederim spyda; hızır gibi yetiştin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barkodd -- 6 Temmuz 2008; 14:44:34 >

city elite 1.4 cvt
Spyda

6 Temmuz 2008; 14:58:01 

quote:

Orjinalden alıntı: barkodd

teşekkür ederim spyda; hızır gibi yetiştin :)

ne demek hacim ")

Pentax Dünyası
Chryin

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 15:00:41 

quote:

Orjinalden alıntı: NikonD40

Aramıza yeni katılan arkadaşlar öncelikle hoş geldiniz. Çok iyi seçim yaptığınızı anlayacaksınız

Fotoğrafa yorum yapan herkese teşekkür ederim.

Murat abi senin ki AL2 :) Korkma bizde sakat olmaz:D

Gerçekten iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum, çok iyi bir makine..

hasanbengi.com --> Yakında!..
Canon EOS 40D · Tamron 17-50 mm f/2.8 · Canon EF 50 mm f/1.8 · Canon Speedlite 430EX II · Slik Pro 340DX · KATA DC-445
Çok yakında : Canon BG-E2N Battery Grip · Canon EF 70-200 F4 L · Sigma-10-20 f/4-5.6 EX DC HSM
Chryin

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 15:22:14 

Dün aldığım makinemde ilk gece çekimim. Değerlendirirseniz sevinirim arkadaşlar. Eksiklerimi yada başka yapmam gerekenleri söylerseniz mutlu olurum..

hasanbengi.com --> Yakında!..
Canon EOS 40D · Tamron 17-50 mm f/2.8 · Canon EF 50 mm f/1.8 · Canon Speedlite 430EX II · Slik Pro 340DX · KATA DC-445
Çok yakında : Canon BG-E2N Battery Grip · Canon EF 70-200 F4 L · Sigma-10-20 f/4-5.6 EX DC HSM
Spyda