Pentax sayfasının güncel kalması için fotoğraf göndermeye devam ediyorum.
Ekipman Pentax K100D Sigma 70-300mm f/4-5.6 APO DG Macro Teknik Bilgi Diğer Bilgiler (EXIF) Exif Bilgileri Foto.Mak. PENTAX K100D Perde Hızı 1/90 sn Diyafram f8 Çekim Tarihi 25/08/2007 09:27:50 Odak Uzaklığı 300 mm ISO (ASA) ISO-200 Çekim Modu Kreatif Mod (Düşük enstantane)
Ekipman Pentax K100D Sigma 70-300mm f/4-5.6 APO DG Macro Teknik Bilgi Diğer Bilgiler (EXIF) Exif Bilgileri Foto.Mak. PENTAX K100D Perde Hızı 1/250 sn Diyafram f8 Çekim Tarihi 05/08/2007 10:58:56 Odak Uzaklığı 300 mm ISO (ASA) ISO-400 Çekim Modu Kreatif Mod (Düşük enstantane)
Merhaba arkadaşlar Bu sabah beylikdüzü mediamarkt açılışı vardı bilmem giden oldu mu ama ben oradaydım ve bir tane k100d super kaptım kit lensi ile beraber kutu halinde 650 liraya 5 taksit halinde aldım, tabi onun yanında eşe dosta laptop lcd tv falan da aldım eh haliyle biraz yorucu oldu artık ben de aranızdayım
Merhaba arkadaşlar Bu sabah beylikdüzü mediamarkt açılışı vardı bilmem giden oldu mu ama ben oradaydım ve bir tane k100d super kaptım kit lensi ile beraber kutu halinde 650 liraya 5 taksit halinde aldım, tabi onun yanında eşe dosta laptop lcd tv falan da aldım eh haliyle biraz yorucu oldu artık ben de aranızdayım
baska makinelerin fiyatlarina bakmadin mi abicim ?
Tekrar hayırlı olsun arkadaşlar. K100D Super giriş seviyesi SLR cihazların eniyilerindendir. Sizlerden hergün fotoğraf bekliyoruz. Öğrenmek ve diğer arkadaşlarımızı bilgilendirmek açısından iyi olacağını düşünüyorum. Özellikle havanın güzel olduğu bu güzel günlerde renkli kareler bekliyoruz.
k100 d alan arkadaşlara hayırlı olsun giyelim ve fotografları bekliyelim en iyi ögrenme yplu denemekdir arkadaşlar bende inşallah bir k10d ile yanınızda olurum inşallha cumartesi çalışmazsam hayyama ugrucam ikinci el pentak fiyatlarına bakıcam
tekrar hayırlı olsun dileklerimle ışıgınız bol olsun ....