Ankara Media Markt'da K100d super makina 18-55 lens ile birlikte 799 YTL / 5 taksit bilginiz olsun. Pil konusu na gelince, kalem pille çalışan makinaların daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Gir köyde bir bakkala al-tak-kullan
quote:
Orjinalden alıntı: HighVoltage
Yukarıdaki sorularıma ek olarak (Bu gidişle K100d de karar kılacağım belli ki) Çok ses çıkaran ayna sesi ne olaki :S ve cihazın normal kalem pil kullanması avantaj gibi görünüyor ama bataryalı bir model almak daha akıllıca değil mi?
Ankara Media Markt'da K100d super makina 18-55 lens ile birlikte 799 YTL / 5 taksit bilginiz olsun. Pil konusu na gelince, kalem pille çalışan makinaların daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Gir köyde bir bakkala al-tak-kullan
quote:
Orjinalden alıntı: HighVoltage
Yukarıdaki sorularıma ek olarak (Bu gidişle K100d de karar kılacağım belli ki) Çok ses çıkaran ayna sesi ne olaki :S ve cihazın normal kalem pil kullanması avantaj gibi görünüyor ama bataryalı bir model almak daha akıllıca değil mi?
Teşekkürler.
aynen o şekilde düşünüyorum çekim sayısı olarak da hiç de az çekmiyor 4 pili 20 liraya aldım ve 700-800 kare yaptım daha 3. şarjı daha da gideceğinden eminim, ayrıca perde sesi konusu çok da önemli değil kafaya takılacak kadar bir olay yok herhangi bir dezavantajı ile karşılaşmadım
karanlık olmasaymış çok süper bir fotograf olurmuş.kartpostal yapılacak cinsten.
alıntı yaptım tamam a tıklayacaktım.yıldız ın adamı hasta eden fotoğraflarını gördüm.ne diyeyim pentax cılar.süpersiniz ailecek.wolkan kardeşimi de kaptınız.gizli mi çalışıyorsunuz ne tuvnera camilerin oldugu kirli resmin çok güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirkit -- 30 Mayıs 2008; 19:25:24 >
Ses normal her makinede var ayna sesi takmayın bukadar hissedilmiyor. Makineyi alıp elinde sallarsan tık die hafif duyuluyor neresi tuhaf anlamadım millet eleştirecek yön bulamıyor bu tip şeyleri önesürüyor boşverin. Önemli olan çektiği fotoğrafın kalitesi. Makine işini iyi yapıyor..
Doğrudur hocam. Ben 5d ve 400d ile kullandım deneme amaçlı şimdi ayna ses diyince doğal olarak çekiniyor insan bilmeyince.
quote:
Ankara Media Markt'da K100d super makina 18-55 lens ile birlikte 799 YTL / 5 taksit bilginiz olsun.
Gayet iyiymiş rakam El mahkum gedikten alacagım ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighVoltage -- 30 Mayıs 2008; 20:40:12 >
Laik hükümet kavramından dinsizlik manası çıkarmaya çalışan fesatçılara fırsat vermeyiniz. Biz doğrudan doğruya millet severiz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı Türk topluluğudur Mustafa Kemal Atatürk