Teşekkür ederim chilbir makinam sanırım 5 gibi elimde olacak, yükleyip yüklememekte kararsız kaldım. Açıkcası jpeg formatındada çok çekim yapmayacağım için çok ıskıntı olmayacaktır. Yildiz hocam'ın yönlendirmesine göre karar veririz ;)
Bu arada arkadaşlar Pili ilk şarj süresi kaç saat şarj etmek gerek bir çok yorum okudum ama tutarsız.
quote:
Orjinalden alıntı: chilbir
ben alırım menü olayını bilmiyorum ya
Ver 1,500 anlaşalım
pil konusunda benim bildiğim hiç öyle 15-20 saat şarja gerek olmadığıdır, birkaç dolumdan sonra pil kendine geliyor diye biliyorum ancak emin değilim, aldığım cihazları da bu şekilde kullanıyorum, k100d superde 2850lik pillerle 3. şarjda 700-800 yaptım.
Bugün Eminönü' ne gittim ve Hayyam denilen mucizeyi bizzat gördüm. Bütün Eminönü ve Sirkeci' de nakit 480 YTL ye satılan Sigma 70-300mm Apo lensleri Hayyam' da sadece 250$ nakite aldım.
Bu deneme resmini Eminönü Kadıköy İskelesi' nin yanından çektim. Maximum zoom - P modu(F 5.8 - ISO100 - Enstantane 6)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 28 Mayıs 2008; 17:02:10 >
Bugün K20D ve Pentax SMCP-DA 16mm - 45mm f/4.0 ED-AL siparişini verdim, sanırım 10 günde elime ulaşır. Bu kamera gelince Chilbir başını ağrıtacam senin :))) sayende karar verdim bu makinaya. Birlikte çözecez artık şifresini makinanın...
Bugün K20D ve Pentax SMCP-DA 16mm - 45mm f/4.0 ED-AL siparişini verdim, sanırım 10 günde elime ulaşır. Bu kamera gelince Chilbir başını ağrıtacam senin :))) sayende karar verdim bu makinaya. Birlikte çözecez artık şifresini makinanın...
ooo hayırlı olsun gövde ve lens kesinlikle çok iyi seçim tebrik ederim, mutlu mesut yaşarsınız umarım estafurullah ne ağrıtması dilimiz döndüğünce çözeriz beraber kafanı yorma
Pentax'ın Distüribütörlüğünü, Olympus'un da distiribütörü olan Beyaz Teknoloji almış, Ankara bölge Bayiliğini de Uğur Fotoğrafçılık yapacakmış.
olamaz olmaması lazım bittik desene, beyaz benim duyduğum kadarıyla servis konusunda biraz sıkıntılıymış umarım eski teknik servisler devam eder eminönü ve cağaloğlundakinden ben çok memnun kalmıştım aynı şekilde bükey de çok ilgili davranmıştı, hayırlısı olsun diyelim