Not: Kullandığım Pentax SMC-M 100mm f/2.8 Prime lens satılıktır. Almak isteyen arkadaşlar PM yoluyla irtibat kurabilirler. Koleksiyon ürünüdür, sıfırdan farkı yok denecek kadar temizdir Kusursuzdur. Japon pegasus UV filtre dahildir
Yildiz yene cosmussun ya nasil yakalarsin bole resimleri anlamadim dün bi arinin pesine bi saat kosmusumdur güzel bi foto olsun diye 15 20 tane foto cektim yenede iyi birsey olmadi bende biraktim sadece manzara fotosu cektim bi türlu yakalayamiyorum sinek böcek ucarken veya konmusken tam cekecegimde ucuyo anlamadim gitti sen nasil yapiyorsun bayiltici sprey falanmi kullaniyorsun hayvanlara yada sen cekiyorsun diye sana pozmu veriyorlar ne hikmetse en güzel aninda yakaliyorsun brawo valla
her gün ise giderken burlardan geciyorum ya durupta bi foto ceksem diyordum dün isten ciktiktan sonra aldim makinayi elime vurdum yollara coooook güzel olmasada hic yoktan iyidir
hkesci54 çok güzel fotoğraflar, ne kadar şanslısın böyle bir yerde bulunduğun için, imrendim doğrusu..
manzaralar o bicim harika yerler var yani manzara aramaya gerek yok bu fotolar sadece is yolumdan her gun gectigim yer daha neler varda ben beceremiyorum iste tam olarak kaliteli foto cekmeyi yavas yavas oluyo su isi bi kaptimmi bak sen ondan sonra nasil manzaralar
hkesci54 ..gerçekten çok güzel fotograflar ve manzaralar... neresi ....? tam çıkartamadım..
sagol müdür buralar Liechtenstein isvicre ve avusturya arasinda kücük bi ülke 30 bin kisilik bi ulke ve hala krallikla yönetiliyo resimlerdeki nehirin karsisi isvicre ve diger tarafta daglarin arkasida avusturya yani ülkenin büyüklügü bi kareye sigiyo nerdeyse
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD SP Aspherical IF Macro / 67 mm B&W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Lenste ya da sensörde iki tane leke bulunuyor. Lens temizlik kalemleri ve özel mendiller hakkında ne düşünüyorsunuz?
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD SP Aspherical IF Macro / 67 mm B&W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
ben lensi pamuklu atletimle siliyorum gayet temiz oluyor, sensörü ise dağılmayacak kadar az nemlendirilmiş pamuklu çubuk ile yapıyorum ama tabi biraz riskli ve dikkat isteyen bir konu