Şimdi Ara

Dropbox iOS sürümü yeni özelliklere kavuşuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dropbox iOS sürümü yeni özelliklere kavuşuyor 
    Ülkemizde geçtiğimiz günlerde erişime kapatılan bulut depolama devi Dropbox, iOS sürümüne yeni özellikler eklemeye devam ediyor. iOS 10 ile birlikte gelen bazı özellikleri de bünyesine katıyor.
    İlk gelen özellik Dropbox'taki PDF dosyalarını imzalama özelliği. Bu özellik istediğiniz metni seçtiğiniz yere yerleştirmeye veya açılan pencereden imza atmanıza imkan sağlıyor. Temmuz ayında Dropbox'a eklenen belge tarama özelliği gibi her gün ihtiyaç duyulan bir özellik olmasa da gerektiğinde can kurtarıcı olabiliyor.
     Dropbox iOS sürümü yeni özelliklere kavuşuyor
     

    iOS 10 İçin Yeni Özellikler 

     iOS10'un getirdiklerinden faydalanan yeni özellik ise dosyaların iMessage üzerinden paylaşma özelliği. Bu yeniliği kullanmak için iMessage'da Dropbox simgesine dokunduktan sonra son kullanılan dosyaların olduğu liste açılıyor. Bu şekilde gönderdiğiniz dosyalar karşı tarafa küçük bir önizleme sürümü olarak gönderiliyor. Önceki duruma göre avantajı ise dosya içeriği hakkında alıcıya bilgi verilmesi olarak gösterilebilir.
     
    Ayrıca Dropbox'ın "Bugün" widget'ı artık daha işlevsel. Artık sadece son kullanılan dosyaları göstermekle kalmayıp 3 yeni butonla yeni işlevlere kavuşuyor. İlki belge tarama özelliğinin kısayolu için, ikincisi fotoğraf yüklemeniz için, üçüncüsü ise yeni bir Microsoft Office dosyası oluşturmanız için atanmış durumda.
     
    Bunların yanında  yeni sürümle birlikte kontrol özellikleri de geliştirilmiş. Örneğin paylaşılan bir klasöre bakarken birisi değişiklik yaptığında bu size bildirim olarak gözüküyor. Bildirime dokunarak klasörün en güncel sürümüne erişebilirsiniz. 
     

    Daha Yetenekli Bir iPad İçin Daha İşlevsel Özellikler

    Son birkaç değişiklik ise iPad için. Eğer Dropbox'ınızdaki bir videoyu izliyorsanız küçültülmüş modda izlemenize olanak sağlıyor. Yakın zamanda gelecek özellik ile birlikte iPad'te bölünmüş ekran özelliği de aktif olacak ve tam ekran modunda bölünmüş ekranda Dropbox kullanılabilecek.
     
    Güncelleme iPhone ve iPad için bugünden itibaren yayınlanmış durumda. iPad'e özel bölünmüş ekran modunun da önümüzdeki haftalarda yayınlanması bekleniyor. 
     







  • Damat Berat filtreleme ozelligi eklenmemis. Cöp

  • başlığa da IOS yazsanıza, boş yere tıklatıyorsunuz.
  • Ben hep android kullandığım için beni etkilemeyen özellik

  • quote:

    Orijinalden alıntı: snoppy

    başlığa da IOS yazsanıza, boş yere tıklatıyorsunuz.

    Burada iOS ve MacOS öncelikli. Editörler herkesi Apple ürünü kullandığını sanıyor.
  • çabuk Dropbox titreşimli damat Berat gelmeden...

  • interwap kullanıcısına yanıt
    snoppy kullanıcısına yanıt
    Başlığı düzelttim. Yayınlanan ilk haberim, mazur görün.
  • Dahili vpn lazım, önemli.

  • TR'de yasiyorsaniz bu tur servislere bel baglamayin. Dun damat icin kapatildi, yarin dunur icin kapatilir, diger gun kayinco icin. Verilerinize ulasamazsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.