Şimdi Ara

Süper Lig yayın ihalesi kızışıyor: Turkcell de ihaleye girecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Süper Lig yayın ihalesi kızışıyor: Turkcell de ihaleye girecek 

    2017 yılı Haziran ayında gerçekleştirilecek olan Süper Lig yayın hakları ihalesi bu kez çok daha sert geçeceğe benziyor. Yurt dışından yayın haklarını almak için ihaleye girmeyi planlayan yabancı şirketlerin olduğunu biliyorduk. Şimdi işin içine Türkiye’nin en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Turkcell de dahil oldu.

     

    Turkcell TV+ ile İngiltere Premier Lig maçlarının yayın haklarını elinden bulunduran Turkcell, Süper Lig yayın hakları ile maç izlemeyi lüks olmaktan çıkarıp, izlemeyi ve ulaşmayı kolaylaştıracağız vaadinde bulunuyor. Bu da internet üzerinden Süper Lig maçlarının çok daha ucuza izlenebileceği anlamını taşıyor.

     

    Kaan Terzioğlu’nun açıklamalarına göre Turkcell uzunca bir süredir bu yönde alt yapılarını geliştirmeye yönelik çalışmalar yürütüyormuş. Turkcell TV+ sayesinde her yerden kolaylıkla yayınların izlenebilmesini hedefleyen Turkcell’in ihalede kazanan isim olabilmek için çok ciddi bir bütçe ayırması gerekiyor. İhalenin 500 milyon doların üzerinde gerçekleşebileceği tahmin ediliyor.

     








  • %99 türk telekom alır

    tekelin gücü var adamlarda

  • Beleşe izliyoz zaten np

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan halki duduklemeyip uygun fiyatlar koysaniz herkes alir bunu kimse anlamiyor ya.



    Yap 20 lira herkes evine bağlatsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell bi sen eksiktin zaten

    Kahrol emi

  • Dgitürk yine alır bein kaç paraya satın aldı digiyi lig tv yi kaptırmak içinmi aldı sanıyosunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT veya Digiturk, bakalım hangisi bastıracak :)

  • Turkcell önce asıl işini yapıp adam gibi Internet hizmeti versin. 1 aydır süründürüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber değil turkcell reklamı. Turkcell tv alın maç gelecek diyor kısaca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caneycaney

    %99 türk telekom alır

    tekelin gücü var adamlarda

    %99 Türk Telekom mu? Bende o zaman hiç başka firmalara ihtimal vermeksizin %100 Digitürk alır diyorum. Bein Media Digitürk'ü belgesel kanalları için almadı maç yayınları için satın aldı. İhaleyi kimseye kaptırmayacaktır.
  • Futbol seviyorsanız Avrupa ligi ve Ş. Ligi için Tivibu, lig için Digiturk almak zorundasınız. Hani paraya kıyıp birini alayım desen de yok. İlla hepsine ayrı ayrı para vereceksin.

    Sonra neden korsan izliyorsun hakka giriyor. Asıl sen benim hakkıma giriyorsun. Dünyanın en pahalı benzininden sonra dünyanın en pahalı maç biletlerinden sonra maçları izlemek için en pahalı üyeliklerine sahibiz. Yaşasın yine zirve bizim kalacak bu gidişle.
  • Bu mevzu en çok kulüplere yarayacak, acayip bir yayın geliri olacak gibi geliyor. İhaleye katılan her dişli rakip fiyatı yükseltecektir ve kim kaparsa kuşkusuz müşteri sayısını katlayacak...
  • Ligdeki patates tarlasına ve durarak oynanan futbola yatırım yapmak akılca değil + hakemde bunun kaymağı olunca yatırılan para çöpe gider
  • İspanya gibi kaliteli ve seviyeli ligler varken, hergün kavga tartışma olan kalite ve seviyesi yerlerde olan türkiye ligine para vermek mantıksız ve saçma aylık vereceğin parayı başka işlerde kullan.

  • ilk önce interneti lüks olmaktan çıkarsınlar. yurtdışında yaşıyorum. yazları 15 20 günlüğüne türkiye ye geliyorum bana 1 aylık internet için 400 500 tl hesap çıkarıyor. verdiği kota da şaka gibi.



    sadece türkcel değil bütün operatörler aynı. internet sağlayıcılar ise eğer 2 yıl taahhüt vermessen vermem internet diyor.



    türkiye şaka gibi bi ülke.

  • 5 para etmeyen lige her yerden talip haberleri geliyor. zaten ödenen yayın parasını hiç hak etmezken fiyat gene fırlayacak. bu kadar kalitesiz lige para vermeyin de sizden hak ettiğinden fazlasını istemesinler.

  • Bir platform bütün ligleri alsa da hepsini tek yerden izlesek.
  • Dun iptal icin aradik Sampiyonlar paketi var.. Tavuk ...Pardon cocuk kandiriyo sanki ilk 3 ay 35 sonrasi 85 lira. Ulan ne izliyoruz. Her ay 1 GS macina giderim ben o parayla canli izlerim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ihaleyi Türkcell kazanır nasıl olsa bu millete yok şuna üye olmuşsun yok buna üye olmuşsun diyerek kanuni soygun yaparak yarısı çıkartırlar, geriye kalan kısım içinse yeni soygun tekniklerini düşünmeye başlamışlardır zaten.

  • Arkadaşlar eğri oturup doğru konuşalım şu anki fiyatlar aslında uygun. Aylık 55 liraya adamlar her hafta 5 büyüklerin maçını veriyor. Ayda 20 maçı 55 liraya izliyorsunuz.

    3 büyüklerin stadlarında kale arkası tribünü tek maç için genelde 60-80 lira arası. Tek maç, üstelik sahayı en kötü gören kale arkası.

    Matematik ortada. Ha böyle diyorum ben üye miyim? Hayır. Ama benim sebebim belli. Dürüst olmayan ve herkese farklı fiyat uygulayan yayıncı kuruluş, dürüst olmayan futbol endistrisi, TFF ve kulüp başkanları, hakettiğinden fazlasını kazanan kazma futbolcular, kısır futbol, avrupa liglerine kıyasla topun oyunda kalması en az, faul ortalaması en fazla, kısaca maçtan çok güreş müsabakasına benzeyen futbol.

    Haydi kalın sağlıcakla.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.