Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 7 faciası iPhone satışlarını arttırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Note 7 faciası iPhone satışlarını arttırıyor


    Galaxy Note 7 faciası ile birlikte çarşıda pirince giderken evdeki bulgurdan olmak sözünü çok daha iyi görmeye başladık. iPhone pazar payından çalmaya çalışan Samsung bir anda Apple’a büyük bir pay veriyor hale geldi.


     


    Facia


     


    Bazı Galaxy Note 7 modellerinin patlaması ile başlayan skandallar zincirinde Samsung önce geçici olarak satışı durdurmuş ve geri çağırma programı başlatmıştı. Yenilenen ve güvenli olduğu belirtilen Galaxy Note 7 modellerinin de patlamaya başlamasıyla daha sancılı bir süreç başladı. Son açıklamalarda Galaxy Note 7 üretim ve satışının tamamen durduğu ifade edildi. Bu esnada Samsung borsada eridi ve 17 milyar dolar değer kaybetti.


     


    Akıllı telefon pazarında dengeler çok önemli olduğu için bir unsurun aşağı düşmesiyle birlikte diğer unsurların yükselişi başlıyor. Galaxy Note 7 modelinin firma imajına büyük zarar vermesi tüketicileri Apple’a yönlendirdi. Analiz uzmanlarına göre Galaxy Note 7 faciası Apple’a 8 milyon ekstra telefon satışı olarak dönecek.


     


    Normalde Samsung’un yıl sonuna kadar 10-14 milyon arasında Galaxy Note 7 satması bekleniyordu. Şimdi bu rakamlar ya Samsung’un diğer telefonlarına ya da rakiplerine kayacak. Apple’ın da yaklaşık olarak 8 milyonluk bir paketi kapacağı ifade ediliyor.


     


    Ayrıca Bkz.Samsung’dan modüler tasarıma sahip ArtPC serisi

    Galaxy Note 7 muhtemelen teknoloji dünyasının en büyük facialarından birisi olarak tarihe geçecek. İlk kez üzerinde bu kadar çalışılan ve yatırım yapılan, pek çok ilki bünyesinde barındıran bir model apar topar üretimden çekilmiş olacak. Yatırımcılar bu durumda oldukça huzursuz ve Samsung’un acil bir şekilde telafi edecek yeni bir model piyasaya sürmesini istiyor. 


     







  • Can suyu nedir?

  • Gorunen oki cihaz gelecek sene ancak raflarda olacak.Normalde note6 cıkacak seriyi note 7 diye cıkarmalarının nedeni anlasıldı..;)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: El_domingo

    Gorunen oki cihaz gelecek sene ancak raflarda olacak.Normalde note6 cıkacak seriyi note 7 diye cıkarmalarının nedeni anlasıldı..;)

    Note 6 laneti.
  • note 7 faciası neden iPhone satışlarını arttırıyo ki? S7 edge yok mu? S7 yok mu? Millet yolunmaya dünden razı. Attan inip, eşeğe biniyolar :D :D :D

  • Note 7 alternatifi olarak S7 edge aldım. Malesef iPhone almayı çok istiyordum, ancak arka planda Camera API erişimi kısıtlı olduğu, OLED panel ve 3.5mm kulaklık girişine sahip olmaması yüzünden alamadım. Kablosuz kulaklık ile beynimi ısıtıp eritmemek konusunda inatçıyım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CrowMeister

    note 7 faciası neden iPhone satışlarını arttırıyo ki? S7 edge yok mu? S7 yok mu? Millet yolunmaya dünden razı. Attan inip, eşeğe biniyolar :D :D :D

    Markaya olan güveninin sarılması bir neden olabilir, gerçi note serisini en başında aklına koyan birisi iphone 7 değilde diğer android cihazlara yönelir bence. Kim neden gidip hafızası arttırılamayan, kısıtlı özelliklere sahip bir cihaza yönelsin, piyasada farklı çeşitlerde android cihaz varken.
  • Alışkanlıklar kolay değişmez. İOS başka şeydir Android başka. Kimse öyle hemen Windows bilgisayarı bozulduğu için gidip Mac almaz.
    Volkswagen sorun çıkardı diye Peugeot' ya koşmaz. Klasik Ekrem duyguları işte.
    Düzeltme: Yazım Hatası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shimoda -- 12 Ekim 2016; 11:37:14 >
  • CrowMeister kullanıcısına yanıt
    Bundan sonra Samsung ayni zihniyetle hangi telefon cikartilsa guveni sarsilan tuketiciler ozellikle Note7 alip sorun yasayanlar hakli olarak Samsung un baska modellerineveya eski modellerine niye baksin hatta yeni cikacak modellerde de patlama vs.. herhangi bir sorun olmayacagi ne malum ?


    Iste bu sebeplerdir.


    Idrak edilmesi kolay ama sizde bir perde var nedir acaba bu perdeye vesile olan ? Fanatiklik mi ?
  • Çok doğal.

    Note 7 potansiyel kullanıcı ve adayları için en büyük adaylar,

    İphone 7 & Plus

    S7 Edge

    XZ, G5, HTC 10 vs.

    Bunlardan en büyük payı İphone 7 ailesi alır. Özellikle Samsung telefonlarda bir güven problemi olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben habere katılıyorum , şuan herşey yolunda gitse idi note 7 ye ve androide şans vermeyi ciddi ciddi düşüyordum ancak hayal oldu ve iphone yine tek kaldı. Benim gibi durumda olan çok fazla kişi olduğuna eminim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 7'den daha fazla satmaya çalışıp ellerine yüzlerine bulaştırdılar şimdide iPhone'un daha fazla satmasını sağlıyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HeavyClocker
    Kablosuz kulaklık ile beynimi ısıtıp eritmemek konusunda inatçıyım.

    Yok artık.

    O kulaklığın yaydığı radyasyon, muhtemelen kullandığın telefon ile konuşma esnasında yediğin radyasyondan çok daha düşüktür.
    O kulaklığın yaydığı radyasyon, muhtemelen baz istasyonların yaydığının binde biri falandır.
    O kulaklığın yaydığı radyasyon, muhtemelen evdeki wi-fi modemin yaydığının 10 da biri falandır.

    Tamamen attım. Biraz paranoyaklık tarafına kaymışsınız siz.

    Zira üretilen tüm elektronik cihazların (Çin menşeili cihazlar hariç ki onlar bile FCC yerine Teena sertifikası alıyorlar) satılabilmesi FCC onayı onayı alması gerekiyor. Sar değerleri istenen sınırın üzerinde olan hiç bir cihaz satılamaz.

    O yüzden biraz rahatlayın bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus78 -- 12 Ekim 2016; 12:50:27 >




  • 2 tane s8 almaya kendimi simdiden hazirliyorum

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Road.Runner

    Çok doğal.

    Note 7 potansiyel kullanıcı ve adayları için en büyük adaylar,

    İphone 7 & Plus

    S7 Edge

    XZ, G5, HTC 10 vs.

    Bunlardan en büyük payı İphone 7 ailesi alır. Özellikle Samsung telefonlarda bir güven problemi olacak.

    Sony , LG
    Türkiyede garanti koşulları en berbat ülke. bu ürünleri asla almam aldırmam kimseye artık.
  • Samsung note 8'i merakla bekliyorum. Muhtemelen s8'de olmasa da Note 8'de dikkat çeken bir inavasyonla gelmesi muhtemel.
  • Note serisi almaya karar vermiş bir tüketici gidip de Iphone mu alacak allase, bırak bu işleri Ekrem
  • Apple, s7 edge gibi bir telefon ürettimiki satışlar artıyor. Kafalara gel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smart1978

    Bundan sonra Samsung ayni zihniyetle hangi telefon cikartilsa guveni sarsilan tuketiciler ozellikle Note7 alip sorun yasayanlar hakli olarak Samsung un baska modellerineveya eski modellerine niye baksin hatta yeni cikacak modellerde de patlama vs.. herhangi bir sorun olmayacagi ne malum ?


    Iste bu sebeplerdir.


    Idrak edilmesi kolay ama sizde bir perde var nedir acaba bu perdeye vesile olan ? Fanatiklik mi ?

    Fanatiklik değil. Zamanında 6S PLUS'ta kullandım ben. Note 7 yeni çıkan bi telefon ve hemen hatasını gösterdi, samsung'un s7 ve s7 edge modeli uzun zaman diye tabir edilebilecek bir zaman diliminden geçti. Sağlam telefonlar olduklarını gösterdiler. mesela, alınabilecek en iyi telefonlardan birisidir bunlar. Her firmanın hatası oluyor takdir edersiniz ki. Bir sonraki amiral gemi modelinde samsung telefi eder büyük ihtimal. Telefonda sorun çıktı diye, tüm modelleri ve firmayı neden karalıyosunuz?




  • CrowMeister kullanıcısına yanıt
    Ihtimaller ustue kesi yargi yapiyorsun. Lakin ben se sadece bundan sonra cikacak ozellikle amiral telefonlarda bir sure temkinli olmak on siparislere hemen atlamak gerekir derim.

    Teknoloji urunlerinde GENEL OLARAK AKILLICA OLANI BUDUR ! ...


    Firma kendi kendisinni karaladi...


    Snapdragon 820 ler tabiati geregi Quick Charge 3.0 iken sirf Exynos 8890 geride kalmasin diye Snapdragon 820 li Note7 leri USB TYPE-C lerde Quick Charge 2.0 olarak modifiye ettiler lakin Snapdragon 820 islemcilerini sadece Samsung uretiyor su dunyada ..


    Samsung USB TYPE-C li Snapdragon 820 lerin modifiye edilmesinde basarisiz ve hayal kirikligi olusturmustur.

    Olay bu .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.