Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 7 için ölüm fermanı: Üretim durdu [RESMİ AÇIKLAMA]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Note 7 için ölüm fermanı: Üretim durdu [RESMİ AÇIKLAMA] 

    Güney Koreli şirketin üzerine adeta kara bulut gibi çöken Galaxy Note 7'den can sıkan haberler gelmeye devam ediyor. Bataryada yaşanan sorun nedeniyle değişim programı başlatan Samsung, yenilenen cihazlarda da patlama yaşanmasıyla birlikte adeta büyük bir krizin içerisine girdi.

     

     

    Ayrıca Bkz.Samsung hisseleri tepetaklak: Note 7 faciasında ikinci perde 
    Güvenli olarak işaretlenen beş farklı yeni seri Galaxy Note 7'de de patlama yaşanmasının ardından "Cihazlarınızı kullanmayı bırakın ve kapatın." şekilden bir açıklama yayınlayan teknoloji devi, telefonun satış ve değişiminin durdurulmasını istemişti. Kullanıcıların ellerindeki cihazları geri almayı planlayan Samsung'un pazarlama konusunda yeni düzenleme yapması bekleniyordu.

     

    Samsung, Galaxy Note 7'nin fişini çekiyor


    Gelen son haberlere göre adeta şok etkisi yaratan bir hamleyle Galaxy Note 7'nin fişini çekme kararı alan Samsung, tüketici güvenliğinin şirket için öncelikli olduğunu ve bu nedenle Galaxy Note 7’nin satış ve üretiminin geçici süreyle durdurulduğu açıkladı. 

     

    Amerika'daki geri çağırma programına Tüketici Ürün Güvenliği Komisyonu’nun olaya dahil etmemesi ise şirketin "güvenlik" açıklamasının gerçeği yansıtmadığı, firma için büyük imaj zedelenmesi ve yaklaşık 17 milyar dolar maddi zarara neden olan Galaxy Note 7'nin tamamen tedavülden kaldırılmak istendiği şeklinde yorumlandı.

     

     

    Ayrıca Bkz.Değişimi yapılan yeni seri Galaxy Note 7 patladı  

    Kullanıcılara ücretleri geri ödenecek


    Kullanıcıların ellerindeki cihazları geri almayı planlayan teknoloji devi, isteyen kişilere eş değer farklı bir ürünle değişim imkanı sunacak ya da müşterilerine ücretlerini geri ödeyecek. Diğer taraftan yaşanan krizle birlikte henüz sayısı bilinmeyen bir grup çalışanın işine de son verildiği ifade ediliyor.



    Henüz Samsung Türkiye tarafından onaylanmayan ve yabancı basın kaynaklarından edinilen konu hakkında yeni detaylar geldikçe güncellemeye devam edeceğiz.

     

    Güncelleme: Samsung'dan Resmi Açıklama 


    Samsung’un küresel olarak yaptığı açıklamayı takiben, kullanıcılarımızın güvenliğini en ön planda tutmak amacıyla Samsung Electronics Türkiye olarak ülkemizdeki Galaxy Note7 Değişim Programı’nı durdurma kararı aldık. Yeni seri Galaxy Note7’lerin üretimi de Samsung’un ana merkezinden alınan bir karar çerçevesinde durdurulmuştur.

    Önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili bir açıklama yapacağız. Bu süreç içerisinde Galaxy Note7 kullanıcılarımız daha detaylı bilgi almak için Samsung Çağrı Merkezini 444 77 11 nolu telefondan arayabilirler.

    Göstermiş olduğunuz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz.

     
     







  • yok ya tansu bey forumdan arkadaslara soylemis sorun yokmus :D

  • Apple fanboyları ve Sony fanboyları gelir birazdan
    linç ekibi göreve. :)

  • olmuyor olmuyor olmuyooorrr Ne yapsan olmuyor...Note 8 ile sıfırdan Başlayın bence..yada S8

  • Samsunga helal olsun nasil diyorsunuz hayret ediyorum. Sanki hayir kurumu da hayrina telefonlarini topluyor, bizleri dusundugunden yapmiyor elbet. Toplamasi onun için tek çare. Napacakti milletin yüzünde patlayan telefonlara karsi
    Sayısız dava
    Inanilmaz bir deger kaybi
    Bu seçenek samsung icin daha dogru idi o da bunu secti, cesaretle alakası yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknoloji harikası bir cihazın çöküşünü izledik. Bu cihazın şu patlama olayı olmasaydı bu sene ne iPhone dinlerdi, nede bir başka marka.

  • Acele giden ecele gider. iPhone 7'den önce çıkarayım parsayı toplayayım kafasıyla hareket etti işte sonuç. Gerçi iyi de oldu bundan sonra aynı hatayı yapmaz.



    O değil de şimdi asıl sevinenler ölücü tayfalar olacak. 3600'den cihaz alıp Sahibinden'de 1500'e Note 7 ilanları görmemiz yakındır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S8 ile zirve yapması gerek beklenmedik bir telefon çıkartması lazım.

  • adım adım bir devin çöküşü

  • Samsung'dan uyarı : Popo cebinde taşınan telefonlarda patlama olması halinde ücret iadesi yapılmayacaktır.

  • Şu dakikadan sonra Samsung marka hangi model olursa olsun cihaz almadan önce bir kez daha düşünmek gerekecek. Samsung için bu durum bir felaket. Bakalım nasıl bir kriz yönetimi yapacaklar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dranas

    Apple fanboyları ve Sony fanboyları gelir birazdan
    linç ekibi göreve. :)

    işin başından beri açılan bütün konulara bakın, eleştiri düzeyi bence yerinde, konularda komik mizah öğeleri de var, tabi bir kaç fan boyada gün doğdu ancak bu telefonun bir iphone 7 olduğunu düşünün bundan 10 kat fazla tepki alırdı, forumundaki gözlemlerime dayanarak fan boy sayısı şöyle:

    1 samsung
    2 apple
    3 sony
    4 diğer android



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSG1 -- 11 Ekim 2016; 16:54:37 >
  • Yazık, adamlar şirket tarihleri boyunca ilk kez eksiksiz bir telefon yapmaya bu kadar yaklaşmıştı. Neyse Sony'den şaşmamak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yazık oldu harbiden. Hala daha gerçi anlayamadığım on binlerce belki yüzbinlerce satan telefonda eğer bir problem varsa nasıl sadece 2-3 tanesinde patlama meydana geldiği. Lakin "sinek küçüktür ama mide bulandırır" atasözü misali, bugüne kadar Samsung telefon tercih eden ve tavsiye eden birisi olarak beni de bayağı düşündürdü gelecekti tercihlerim açısından bu olay.

    Sanırım android olan başka telefonları tercih edeceğim gelecekte.

    Elma yine de tercihim olmaz zira Türkiye ye daha iphone gelmeden Amerika'dan 3 tane almıştım, ama şu pc de en ufak bağlantı değişim transfer için bile itunes zorlaması falan beni çıldırtmıştı. Apple belki haklı belki farklı bir strateji ile illaki kendi ürünlerini zorlama politikası benimsemiş bir firma ve bu tarz zorlamalar beni ürünlerini kullanmaktan alı koyuyor. Microsoft misali, adam gibi bir rakip işletim sistemi çıksa bir dakika durmam. Windows 10'a geçirme politikası tamamen bir fiyaskoydu. Google gibi müşterileri serbest bırakan ve feedbackleri önemseyerek uygulayan firmalardan yanayım.





  • apple işidir buda :)

  • arka arkaya korkunç haberler. Valla samsung u hiç sevmem ama çok üzüldüm. Note5 serisinden sonra bişleyler oluyor gibiydi. Bu saatten sonrada samsung alınmaz artık.

  • Birde 7 sozde ugurlu rakam

  • Patlamayan Note 8 600 dolar. Tekrar satış rekoru.

  • Aslında herşey Note 6 yerine Note 7 isimlendirmesiyle başladı.

    Note 6 intikamı.

  • Samsung gecen seneki S6 lari A serisi telefon olarak yeniden farkli isimde satiyor. Onlar sorunsuz seriydi zaten, S7'nin adi altinda ezilmesin diye isim degistiriyorlar. Sattigi 2.5 milyon Note7'nin tamamaini iade alsa, 700$ dan 2 milyar zarar ederdi. Sadece borsa da bunun 8-9 kati zarar etti. Piyasadan kaldirmasi ve tamamen yenileyip farkli adla satmayi dusunuyorlar anlasilan.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.