Şimdi Ara

İŞTE YENİ OPEL ASTRA! (352. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.643
Cevap
37
Favori
1.785.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boracho

    ben de ilk kez otomatik vites araç kullanacağım...manuel-otomatik değişimini yaparken aracı durdurmak,frene basmak gibi herhangi birşey yapmaya gerek var mıdır yoksa araç hareket halinde iken hiçbir pedala basmadan yapılabilir mi...


    hareket halindeyken yapıcaksınız tabiki.herhangi bir şey yapmaya gerek yok.alın manuele sürün
  • Arkadaşlar cruze almak üzereyken yeni astrayı gördüm ve çok hoşuma gitti. Otomatik almak istiyorum. İlk arabam olacak. Ortalama fiyatlar ne kadar?
  • Otomatik şanzımanlı yeni Astra'ların liste fiyatları :

    1.6 115 HP Enjoy 42.408
    1.4T 140 HP Enjoy 44.565

    1.6 115 HP Enjoy Plus 44.158
    1.4T 140 HP Enjoy Plus 46.314

    1.6 115 HP Sport 46.935
    1.4T 140 HP Sport 49.092
    1.6T 180 HP Sport 51.250

    1.6 115 HP Cosmo 51.059
    1.4T 140 HP Cosmo 53.215
    1.6T 180 HP Cosmo 55.374
  • Teşekkür ederim arkadaşlar, anladım diyeyim de bir arkadaşımızın dediği gibi, alahan1963 tü sanırım, mesaj kirliliği yaratmayayım Artık alınca görücez sanırım otomatiği manueli
    Yalnız anlaşılan o ki bu konudaki tek meraklı ben değilmişim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7309DB214 -- 22 Ekim 2010; 22:49:00 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serdar99

    Otomatik şanzımanlı yeni Astra'ların liste fiyatları :

    1.6 115 HP Enjoy 42.408
    1.4T 140 HP Enjoy 44.565

    1.6 115 HP Enjoy Plus 44.158
    1.4T 140 HP Enjoy Plus 46.314

    1.6 115 HP Sport 46.935
    1.4T 140 HP Sport 49.092
    1.6T 180 HP Sport 51.250

    1.6 115 HP Cosmo 51.059
    1.4T 140 HP Cosmo 53.215
    1.6T 180 HP Cosmo 55.374



    O kadar çok motor seçeneği var ki hangisinde karar vereceğim bilemiyorum:S
  • topu topu 3 motor seçeneği var diğerleri donanım seviyeleridir=)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

    topu topu 3 motor seçeneği var diğerleri donanım seviyeleridir=)


    İlk arabamı alacağım için bu işler bana çok karışık geliyor:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drwaverunner

    Bu da benim yaralı corsa




    çok geçmiş olsun

    bende 98 model astra hb ile takla attım. araç pert oldu ama eşimle beraber sağ salim çıktık araçtan.
    bu resimden de gördüğüm kadarıyla araç ters dönmesine rağmen direkler ezilmemiş.
    opel gerçekten sağlam araçlar üretiyor...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alahan1963
    Sayın Moddy,
    İzin verirseniz birkaç soru sormak isterim :
    Geri görüş kamerasını takmak için araç üzerinde bir oynama yaptılar mı? ( kesmek delmek vb.)
    Cylone navi nin, bir çeşidi mi var ya da siz hangi modelini taktırttınız ?
    kaça mal oldu?
    Ön konsoldaki alt yuvarlak düğme yani joystick düğmesi, navi kullanırken aktif olabiliyor mu, yani navigasyon programının menüleri arasında gezinmek, komut seçmek vb gibi?
    Aracınızı güle güle kullanmanız dileğiyle..


    Geri görüş kamerasını benim bildiğim kadarıyla kesme delme yapmadan sdc monte ediyorlar, düşün ki arka plakanın üstünde küçük bir webcam var, o kdr birşey.
    Cyclone navinin Astra J'ler için tek bir modeli var, bnmki de o. Google'da RegiGüvenlik diye arat, çıkan sayfandan bakabilirsin.
    Ön konsoldaki orta düğme bnm kurcaladığım kadarıyla Navi'de aktif değil, ancak radyoda çalışmasından diyebilirim ki, ileride bir yazılım güncellemesi bu durumu değiştirebilir kolaylıkla.

    quote:

    Orijinalden alıntı: drwaverunner

    quote:

    Orijinalden alıntı: M@DdY
    Arkadaşlar merhaba!
    Geçtiğimiz C.tesi 2011 Astra J 1.6 ActiveSelect 115hp Olimpik Beyaz aracımı teslim aldım.


    Sayın M@DdY,
    Aracınız hayırlı olsun. Kazasız, belasız sürüşler dilerim. Cyclone'dan da memnun olmanız çok hoş. Verdiğiniz detaylı bilgiler için teşekkür ederim/ederiz.
    CD500 ile ilgili "Navi'de kadın tarif ederken CD500'deki gibi radyo ya da CD hangisiyse ses bir anda kesiliyor, tarif veriliyor, sonra ses tekrar geri geliyor.
    Mesela ben tarifi istemedim. O yüzden tamamen sessize aldım, ne radyom durdu ne müziğim." demişsiniz. Bu bilgiye bir ilave yapmak istiyorum.
    Bir önceki sayfada bu konu ile ilgili bir bilgi yazmıştım. Özetle CD500'de arzu ederseniz müzik yayınını tamamen kesebilirsiniz, anonsu dinlersiniz ya da iki sese de girişim yaptırıp anons sırasında müzik yayınının kesilmesini engelleyebilirsiniz.
    Saygılar,


    Ben bu konuda herhangi birşey demedim ki, hatta CD500'deki gibi dedim. Benzer özellik olduğunu belli etmek istedim. Dedim ki ben sesi kapatıyorum, ekrandan takip ederek kullanıyorum Navi'mi.

    quote:

    Orijinalden alıntı: brusk01
    Sayın M@DdY,
    Yeni aracınız hayırlı olsun. kazasız günler dilerim.
    Active select te hangi hızlarda hangi vitese geçmesi gerekliliği ile ilgili bir bilgi varmı. benim araç bazen 50 ile giderken bile otomatikten manuele aldığımda M6 olarak gözüküyor. bu normalmi. bu arada active select e sahip arkadaşlar yakıt tüketiminizi yazabilirmisiniz.
    1......... enjoy plus 1.6 active select.... 2200 km ..... 11lt/100 km.
    saygılar,
    Brusk01


    Ya daha önce de Easytronic ve birçok tiptronik araç kullanmış biri olarak tahminen diyebilirim ki 50 km hızda M6 göstermesi aracın bilgisayar devresinde bir errordan kaynaklanıyordur. Ben henüz ActiveSelect'i manuel olarak kullanmadım, malum araç daha çok yeni, sürüşümü ayarlamaya çalışıyorum belli bir süre. Sonrasında kaullanacağım, şöyle 1000 km'den sonra falan.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: boracho

    ben de ilk kez otomatik vites araç kullanacağım...manuel-otomatik değişimini yaparken aracı durdurmak,frene basmak gibi herhangi birşey yapmaya gerek var mıdır yoksa araç hareket halinde iken hiçbir pedala basmadan yapılabilir mi...

    Arkadaşlar benım aracımda manuel-otomotik şanzıman bır arac tiptronık yanı, bu tür şanzımanlarda nasıl başladıysanız o şekılde devam etmenız önerılır yanı otomatıkse otomatık devam eden manuelse de manuel olarak. Araç hareket halındeyken manuelden otomatıge ya da tam tersı geçişler yapmak çokta şanzıman için saglıklı değil,tavsıye edılmez.benım aracımda bu gecısler ıcın sadece vıtes kolunu sağa haraket ettırmek yetıyor A yada M secenegıne dogru.Herhangi bir seye basmanıza gerek yok fren yada gaz sadece vites buyultmek ıcın gaza basmak gerekıyor fakat opelde nasıldır bılmıyorum.




  • Ayrıca İstanbul'da 5 yıldır otomatık şanzıman kullanan biri olarak sadece trafıkte uzun sure kalmaktan ve süreklı vıtes degıstırmekten hoşlanmıyorsanız otomatiği tavsıye ederım yoksa kesınlıkle almayın bence, siz aracı yönetin araç sizi yönetmesın.Otomatık kullanmak evet rahat ama kesınlıkle manuel kadar sürüş zevkı vermıyor ve özgür degılsınız araç kullanımı sizin kişiliğinizi yansıtmayacak o sizi kullancak:)ben aracımın 6000-7000 devırlerde vites degıstırdıgını bılıyorum bıraz zorladıgım zaman bu da çok saglıklı degıl bence,kısacası alacagım yenı arac kesınlıkle otomatık olmayacak.Çok yakması da cabası tabi.
  • Arkadaşlar usb sonradan takılabiliyormuş. Servis tarafından gerekirse yurtdışından spariş verilebiliyormuş. yaklaşık fiyat 465 TL.
    Bu konuda araştırma yapıp bilgisini bizle paylaşan yada sonradan usb taktıran varsa memnun olurum..
  • Yeniden taktırma fiyatı 465 TL., Olmadığında ise alıcıya geri ödenen para 220 TL.
    Müthiş adil bir alış veriş !!!!!
  • Kıs lastiği olarak ContinenTal ,good year,bridgestone arastirirken gümrükten yeni cikan aracımda Hankook marka lastik olduğunu ogrendim,kullanan arkadaslar memnundur umarım ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yılmazfb

    Kıs lastiği olarak ContinenTal ,good year,bridgestone arastirirken gümrükten yeni cikan aracımda Hankook marka lastik olduğunu ogrendim,kullanan arkadaslar memnundur umarım ...

    Bende de Hankook var. iyi olmasını ümit ediyoruz..
  • Arkadaşlar aracına xenon far taktıran varmı yada mark tavsiye edebilecek olan ?
  • Sevgili astra j kullanıcıları. Bugün başıma gelen bir olayı daha anlatayım. Benzin aldığım yerde araca bi su tuturayım dedim. neyse suyu tututan eleman abi araç içeri su alıyor dedi. Yok ya dedim yanlış görmeyesin. neyse abktım ki arka bagajın tam orta üst beyaz kısmından su alıyordu. dışardan üstteki kırmızı lambaya denek gelen yerden şaşrıdım hemen servise gittim. bugün pazar yarın sabahtan bakalım dediler. ok dedim. bakalım ne olcak. aynı sorunu yaşayan oldumu hiç?
  • alper abı emınmısın ya cunku bır arkadastada su alma problemı vardı onunda sebebp sonradan takılan park sensorlerı ımıs servıs sılıkon sıkmamıs o bolgeye baskada duymadım ben astra j de cozumude bızle paylasırsan mınnetar olurum
  • Park sensörü falan yok. Orjinalden sensörü var zaten. Araçta herhangi bir modifikasyon olmadı. orjinali neyse o .bakalım ne çıkacak ben de merak ediyorum.
  • Tarif ettiğiniz kısım arka camdaki 2 rezistans soketlerinin arası mı ?
  • 
Sayfa: önceki 350351352353354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.