Şimdi Ara

İŞTE YENİ OPEL ASTRA! (334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.643
Cevap
37
Favori
1.785.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vehicle_dynamics

    Merhaba Arkadaşlar,

    Sportta yapılan son değişikliklerden sonra enjoy plus paketi ile sport arasındaki 2778 Liraya 17 inç alaşım jant,ön sis farı ve çift bölgeli klima haricinde ne fark kalıyor?

    Sport donanımda, enjoy plusta olan yokuşta kalkış desteğini göremedim, cosmoda da yoktu.Doğrusu nedir?

    Sizce enjoy plus yerine sport almak ne kadar mantıklı?

    Tşk





    Cosmo'da var... Hatta devreye girince kırmızı ekranda yazıyor da.
  • Sayın dcçagrı,

    quote:

    Enjoy olduğu için çalışmıyordur. Insignia'da da aynı şekilde, Edition'da bluetooth olmadığı için direksiyondaki tel. tuşları çalışmıyor.


    Demişsiniz.Peki sport modeli olsaydı çalışacakmıydı yoksa o da enjoydaki gibi bağlantıları hazır olmadığından çalışmayacakmıydı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

    spor deri direksiyon spor koltuklar var. 2011 yılında deri olmayan direksiyon tutmamanın ne anlamı war? Sırf o direksiyon hissi yüzünden sport alınır...

    enjoy pp de deri dreksiyon ve ön kapı eşiklerinde nikelaj mevcut
    sport paketin tenenjoy pp ten tek anlamlı farkı klimanın otamatik olması ve değişken bagaj bana sorarsanız gerisi ıvır zıvır şeyler

    Ben de enjoy pp 1,3 disel çelik cant olimpik beyaz var merak edenler için:
    şehir içi: 6-6,5 litre şehirler arası 3.8-4.6 arası yakmakta...............



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drak -- 7 Ekim 2010; 22:23:20 >
  • farların altındakı bosluk benımde kafamı cok bozuyor bu aralar yenı bısey cıktı bende arabayı calıstırıp hareket ettırınce klıma veya fan acık olmafıgı halde ıcerı sıcak bır hava gelmeye basladı bu yoktu daha once bı fıkrı olan warmı ?
  • kardesım bende deneme ımkanı olmadı henuz yarınn dıkkat eder sana yazarım ...hava ufleme olayını

    su dıreksıon olayını bır parke yolda yada stabılıze bır eyrde deıyecek bır 180 lık astra sahıbı yokmu acaba :D

    dıreksıon sankı ıcten tıtrıyor gıbı herzaman yap mıyor bazen donus yaparkende hıssedılen bır durum
  • Sport modelinde Usb ve Kapılardaki kırmızı aydınlatmaların yanı sıra Hava kalite sensörü de kalkmış.
    Her gün bir özellik azalıyor, böyle giderse spor olsun diye yürümeye devam edeceğiz...
    Bir de istediğiniz renk ve donanıma göre hazır araç bulamıyorsunuz,bayi ne getirirse onu satmaya çalışıyor,
    bilgisayardan bakıyorlar kodlara göre araç üretimde,gemide,gümrükte vb. olduğunu söylüyorlar galiba.
    Ayrıca bayiler arası fiyatlarda uçurumlar olabiliyor,kimi bayiler bulaşmak istemiyor gibi geldi,anlam veremedim.
    Bir de navigasyon olayı tam bir muamma,orjinalde kapı numaraları yokmuş,cyclone olanda varmışmış,usb naviden otomatik geliyormuş,iphone uyumluluğu ise muamma,
    kısacası kafam çok karışık 1 yıldır incelediğim araçtan vazgeçmek üzereyim...
    düşünsenize aynı parayı verip alacağınız hemen hemen tüm araçlarda USB var...

    Kırmızı aydınlatmaları sportta taktırmak isterseniz kaça mal olacağı henüz net değil




  • Kesinlikle katılıyorum, tamamen aynı duygular içerisindeyim.. Sessiz sedasız "Sport" donanımdaki bazı özellikleri kaldırdılar, bu konuda ne Opel'in web sitesinde ne de araç broşürlerinde hiçbir bilgi mevcut değil. Acilen güncelleme yapmaları lazım, çünkü araç alacak herkes forumları takip etmek zorunda değil. Artık "Cosmo"nun navigasyonlu modeli hariç hiçbir donanım paketinde usb yok! Bugün Ankara'daki üç bayiyi dolaştım, kimsenin hiçbir şeyden haberi yok. En basit soruları bile cevaplayamıyorlar, herkes birbirine soruyor. Diğer taraftan maşallah Opel bayileri burnundan kıl aldırmama konusunda Doğuşu geçmiş. Yeni parti Kasım sonunda gelecek diyorlar, tamam bekleyelim diyoruz. Ama renk garantisi yok, fiyat garantisi yok, navigasyonlu Cosmo'ların sunroof'lu gelme olasılığı yüksekmiş falan filan. O kadar bekle, o kadar da para say, yine de istediğin aracı alama. Sanki dayattıkları renklerdeki sunroof'lu arabaları almak zorundayız. Bugün kesin olarak almak için gitmiştim ama kızdırdıkları için bağlantı yapmadım. Opel TR yönetimini tebrik ediyorum, müşteriyi küstürme konusunda bu kadar başarılı bayilere sahip oldukları için..




  • şahsen çok sunroof istiyorsanız özel sipariş açtırmanızı tavsiye ederim. ben imzamdaki corsayı tam 3 ay bekledim. asra alacak olsam gene 3 ay beklerim rengi donanımı tam uyan modeli alırdım. sonradan pişman olmaktansa. bu bütün markalarda böyle.
    bir usbdir gidiyor anlamadım ben. bugüne kadar usbli araç mı kullanıldı müzik dinlemekten başka ne faydası var henüz çözebilmiş değilim. highline golfe bakarsanız aux girişi bile yok araçta değil usb. tabi ki araçta o tip donanımların olması güzel ama usb bence olmazsa olmaz değil.
  • ben sport donanım aldım, daha araç elime geçmedi ama hava kalite sensörü konusunda beni bilgilendiren olmadı, canımızı sıkacaklar bu gidişle..off..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: comrade62
    farların altındakı bosluk benımde kafamı cok bozuyor bu aralar yenı bısey cıktı bende arabayı calıstırıp hareket ettırınce klıma veya fan acık olmafıgı halde ıcerı sıcak bır hava gelmeye basladı bu yoktu daha once bı fıkrı olan warmı ?

    Serviste karoseri güncellemesi yaptırın isterseniz. Buyuk ihtimalle çözülür. Bendede benzer şikayetler vardı. Güncellemeden sonra halloldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hokamola

    Kesinlikle katılıyorum, tamamen aynı duygular içerisindeyim.. Sessiz sedasız "Sport" donanımdaki bazı özellikleri kaldırdılar, bu konuda ne Opel'in web sitesinde ne de araç broşürlerinde hiçbir bilgi mevcut değil. Acilen güncelleme yapmaları lazım, çünkü araç alacak herkes forumları takip etmek zorunda değil. Artık "Cosmo"nun navigasyonlu modeli hariç hiçbir donanım paketinde usb yok! Bugün Ankara'daki üç bayiyi dolaştım, kimsenin hiçbir şeyden haberi yok. En basit soruları bile cevaplayamıyorlar, herkes birbirine soruyor. Diğer taraftan maşallah Opel bayileri burnundan kıl aldırmama konusunda Doğuşu geçmiş. Yeni parti Kasım sonunda gelecek diyorlar, tamam bekleyelim diyoruz. Ama renk garantisi yok, fiyat garantisi yok, navigasyonlu Cosmo'ların sunroof'lu gelme olasılığı yüksekmiş falan filan. O kadar bekle, o kadar da para say, yine de istediğin aracı alama. Sanki dayattıkları renklerdeki sunroof'lu arabaları almak zorundayız. Bugün kesin olarak almak için gitmiştim ama kızdırdıkları için bağlantı yapmadım. Opel TR yönetimini tebrik ediyorum, müşteriyi küstürme konusunda bu kadar başarılı bayilere sahip oldukları için..



    benim araç ağustos 15 de geldi özel siparişle tam 3,5 ay bekledim başımdan geçen pişmiş tavuğun başından geçmez. almanyaya almanca mailden GM tr ye attığım sayısız mailden 1 tane cvp gelmedi en son geçenlerde opel kullanıcılarına gelen bir mektup geldi form yani, netten girip düşüncelerimi yazdım çok feci döşedim opele.. bayilerin " sen almassan başkası alır" havasında olduğunu asıl sorunun bayilerden öte opelde olduğunu yazdım hemde ağır bir dille belirterek. geçende satış temsilcisi arkadaş aradı sen beni iştenmi attırcan diyor :S adamla ilgili güzel şeyler yazdım 1 kötü söz yok gerezekalı GM satış temsilcisine yükleniyor opelle ilgili yazdığım onca şeye 1 tane cvp gelmedi. Ben almanyada doğup uzun yıllar orda kalmış biri olarka burda türkiyedeki yapılanları Almanyada yapmaya cürret bile edemezler burunlarını davalardan kaldıramazlar. Bayiye soruyorum benim araç şimdi USB ilemi gelicek "bilmiyorum" flexride ile beraber jant geliyormuş sayfada okudum " gelir heralde" 1 ay kaldı aracın gelmesine... bana gelen jantlar hangisi " gelince görücez" kaç kere sinirlendim gittim başka markalara sniirden okadar saçmalamıştımki volvo S40 alıcaktım nerdeyse. herseferinde arkadaşlar sakinleştirdi amacından sapma dediler iyikide almışım aracımdan memnunum ama opelde yaşadıklarım aklıma geldikçe hala sinirleniyorum.




  • Sayın TifosiBJK,

    quote:

    highline golfe bakarsanız aux girişi bile yok araçta değil usb. tabi ki araçta o tip donanımların olması güzel ama usb bence olmazsa olmaz değil.

    Demişsiniz.Ancak golfün bu modelinde aux girişi var.Ayrıca önceden var olup sonradan kaldırılması gerçekten çok saçma ötesi.Bu forumda ya da başka yerde; "yeni astra ile kıyaslanmaz bile" dediğimiz neredeyse tüm araçlarda en az bir aux, çoğu zaman da yanında usb bağlantısı mevcut.Ayrıca usb bağlantısı yalnızca müzik dinlemek için değil, benim gibi pda'sı usb ile şarj da olabilen cihazlara sahip kişiler için de gerekli.

    Sayın YılmazFb,

    quote:

    kısacası kafam çok karışık 1 yıldır incelediğim araçtan vazgeçmek üzereyim...
    düşünsenize aynı parayı verip alacağınız hemen hemen tüm araçlarda USB var...


    O kadar haklısınız ki, inanın ben de vazgeçmek üzereyim....

    Sayın Hokamola,

    quote:

    Artık "Cosmo"nun navigasyonlu modeli hariç hiçbir donanım paketinde usb yok!
    Demişsiniz.Hiçbir resmi sitede yayınlanmamışsa bu kesin olduğunu söylediğiniz bilgiyi nereden edindiniz ?

    Saygı ve sevgilerimle..




  • buradaki mesele usb nin olup olmaması değil ki.
    mesele opelin mevcut donanımı her geçen gün sessiz sedasız kısması
    millet her sene donanım eklerken opel kısıyorsa kusura bakmasınlar..
    zaten opelin servisleri de ballı börek değil,muamele desen SIFIR..soru sorarsın bilmezler.bu kafayla gitsinler bakalım nereye kadar..
  • BU GİDİŞLE YILSONU OLMADAN ASTRA J'NİN ALACAĞI GÖRÜNTÜ AŞAĞIDAKİ GİBİ OLACAK.....


  • quote:

    Orijinalden alıntı: comrade62

    farların altındakı bosluk benımde kafamı cok bozuyor bu aralar yenı bısey cıktı bende arabayı calıstırıp hareket ettırınce klıma veya fan acık olmafıgı halde ıcerı sıcak bır hava gelmeye basladı bu yoktu daha once bı fıkrı olan warmı ?


    aracın ayarlar menusunde "cam buğuları çöz" menusu var.Bu ayar açık oldugu ıcın ılk çalıştırmada sıcak üflemesi normaldir...Eğer kapatmak ıstersenız yıne aynı şekıl araç ayarlarından kapatabılırsınız...
  • öncelikler herkese selamlar....ben de astra j ailesine katıldım...aracım henüze gelmedi,siparişi verildi ekim sonu inşaallah teslim alacağım...yeni astra 1,6 115 hp sport active select 2011 model...forumdan çok şey öğrendim.birçok tercih arasından fiyat-donanım oranına bakarak astrada karar kıldım.daha önceki aracım da yine astra idi...onu da satışa çıkardım bakalım ekime kadar satabilmeyi düşünüyorum...tanışmak ve bir konuda fikrinizi almak amacı ile yazıyorum...arcımı bayiiden alırken neler dikkat etmeliyim...bayinin ya da servisin yapabileceği herhangi bir değişiklik var mıdır...daha önceden buna benzer olaylar yaşamış arkadaşla varsa fikirlerini alabilir miyim....şimdiden teşekkürler...mutlu günler
  • Sayın NewPa1n,

    quote:

    benim araç ağustos 15 de geldi özel siparişle tam 3,5 ay bekledim başımdan geçen pişmiş tavuğun başından geçmez. almanyaya almanca mailden GM tr ye attığım sayısız mailden 1 tane cvp gelmedi en son geçenlerde opel kullanıcılarına gelen bir mektup geldi form yani, netten girip düşüncelerimi yazdım çok feci döşedim opele.. bayilerin " sen almassan başkası alır" havasında olduğunu asıl sorunun bayilerden öte opelde olduğunu yazdım hemde ağır bir dille belirterek. geçende satış temsilcisi arkadaş aradı sen beni iştenmi attırcan diyor :S adamla ilgili güzel şeyler yazdım 1 kötü söz yok gerezekalı GM satış temsilcisine yükleniyor opelle ilgili yazdığım onca şeye 1 tane cvp gelmedi. Ben almanyada doğup uzun yıllar orda kalmış biri olarka burda türkiyedeki yapılanları Almanyada yapmaya cürret bile edemezler burunlarını davalardan kaldıramazlar. Bayiye soruyorum benim araç şimdi USB ilemi gelicek "bilmiyorum" flexride ile beraber jant geliyormuş sayfada okudum " gelir heralde" 1 ay kaldı aracın gelmesine... bana gelen jantlar hangisi " gelince görücez" kaç kere sinirlendim gittim başka markalara sniirden okadar saçmalamıştımki volvo S40 alıcaktım nerdeyse. herseferinde arkadaşlar sakinleştirdi amacından sapma dediler iyikide almışım aracımdan memnunum ama opelde yaşadıklarım aklıma geldikçe hala sinirleniyorum.


    Demişsiniz.Peki gelen aracınızda usb varmıydı ?

    Saygı ve sevgilerile..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alahan1963

    Sayın TifosiBJK,

    quote:

    highline golfe bakarsanız aux girişi bile yok araçta değil usb. tabi ki araçta o tip donanımların olması güzel ama usb bence olmazsa olmaz değil.

    Demişsiniz.Ancak golfün bu modelinde aux girişi var.Ayrıca önceden var olup sonradan kaldırılması gerçekten çok saçma ötesi.Bu forumda ya da başka yerde; "yeni astra ile kıyaslanmaz bile" dediğimiz neredeyse tüm araçlarda en az bir aux, çoğu zaman da yanında usb bağlantısı mevcut.Ayrıca usb bağlantısı yalnızca müzik dinlemek için değil, benim gibi pda'sı usb ile şarj da olabilen cihazlara sahip kişiler için de gerekli.

    Sayın YılmazFb,

    quote:

    kısacası kafam çok karışık 1 yıldır incelediğim araçtan vazgeçmek üzereyim...
    düşünsenize aynı parayı verip alacağınız hemen hemen tüm araçlarda USB var...


    O kadar haklısınız ki, inanın ben de vazgeçmek üzereyim....

    Sayın Hokamola,

    quote:

    Artık "Cosmo"nun navigasyonlu modeli hariç hiçbir donanım paketinde usb yok!
    Demişsiniz.Hiçbir resmi sitede yayınlanmamışsa bu kesin olduğunu söylediğiniz bilgiyi nereden edindiniz ?

    Saygı ve sevgilerimle..

    2010 model highline dsg 1.4 tsi 122 hp araçta aux girişinin nerde olduğunu söylerseniz haftada en az 2 kez bindiğim araç hakkında bilgi sahibi olurum. görsel park asistanlı radyo geldikten sonra aux girişi yok. aux girişi olan bir jetta sahibinin aramalarına rağmen araçta aux girşini bulamamıştık.




  • Sayın TifosiBJK,

    Golfün vw Türkiye sitesinde,donanım karşılaştırma listesinde trendline donanım da bile aux girişi standartlar arasında görünüyor.Hoş, bizim astranın da listelerinde görünüyor ya o da ayrı bir konu..
  • sayın alahan1963,

    2011'den itibaren Cosmo'nun navigasyonlu modeli hariç hiçbir donanım paketinde usb yok! bilgisini dün Ankara'da dolaştığım 3 ayrı Opel bayisinden edindim. Hatta bu konuyu konuşurken bayilerdeki yetkililerden bazıları "Cosmo+navigasyonda bile usb çıkacağı garanti değil, partiden partiye değişebilir" şeklinde yorum yaptılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hokamola -- 8 Ekim 2010; 11:25:38 >
  • 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.