Şimdi Ara

EKRAN KARTI SAPPHIRE ATI RODEON 256 MB X800GT (AGP)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EKRAN KARTI SAPPHIRE ATI RODEON 256 MB X800GT (AGP)

ORJİNAL -D DAY(3CD) VE BATTLEFILED-2 (DVD) HEDİYE(LİSANSLI)
    (battlefield 2 cd key temizdir. ben BF2 Deluxe edition aldığım için satıyorum)

KUTU İÇERİĞİ ve ÖZELLİKLER

SpecificationsModel
    Brand SAPPHIRE
    Model 100136
    Chipset
    GPU Radeon X800GT
    PixelPipelines 8
    Memory
    Memory Size 256MB
    Memory Interface 256-bit
    Memory Type GDDR3
    3D API
    DirectX DirectX 9
    OpenGL OpenGL 2.0
    Interface
    Interface AGP 4X/8X
    Ports
    D-SUB 1
    DVI 1
    TV-Out HDTV/S-Video/Composite Out
    VIVO No
    General
    Tuner None
    Max Resolution 2048x1536@85Hz
    Operating Systems Supported windows 2000/XP
    Packaging
    Package Contents HDTV Cable
    S-Video Cable
    Composite Cable
    Power Cable
    DVI to VGA Adapter
    S-Video to AV Adapter
    Drivers CD

BATTLEFİELD VE HALFLİFE-2, NFS CARBON OYUNLARINI YÜKSEK KALİTEDE ÇOK GÜZEL ŞEKİLDE OYNANABİLMEKTEDİR. EN YÜKSEK OYNADIĞIM ÇÖZÜNÜRLÜK BATTLEFİLED-2 1280*1024 VE BÜTÜn AYARLAR HIGH SEVİYESİNDE MULTİPLAYER OYNADIM.
    DETAYLI bilgi VE RESİM İÇİN LİNKİ TIKLAYINIZhttp://www.sapphiretech.com/ty/products/products_overview.php?gpid=125&grp=2

FIYAT 200 YTL OLARAK DÜŞÜNÜLMEKTEDİR. TEKLİFLERİNİZİ LÜTFEN FORUMDA BELİRTİNİZ. İL=BURSA

PM MSN veya mail best_ercan@hotmail.com (çalıştığımdan evde akşamları takılırım)

diğer satılık ürünlerimhttp://forum.donanimhaber.com/m_12095126/mpage_1/key_//tm.htm#12095126

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestercan -- 3 Şubat 2007; 23:35:49 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Birader 8 pipe hic bir kart 200ytl etmez... Sana arkadas tavsiyesi bosuna ugrasmak yerine fiyatını gozden geçirmen...Hele de senin ilanın bi üstünde 16pipe X800GTO2 ayni fiyata satilirken...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahir40 -- 4 Şubat 2007; 0:16:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahir40

Birader 8 pipe hic bir kart 200ytl etmez... Sana arkadas tavsiyesi bosuna ugrasmak yerine fiyatını gozden geçirmen...Hele de senin ilanın bi üstünde 16pipe X800GTO2 ayni fiyata satilirken...

Arkadaşım sana yorumunu soran oldu mu ?
    almayacaksan yorum yapma... Forum kurallarınıda oku, arkadaşın satışınıda baltalama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orjinalden alıntı: tahir40

Birader 8 pipe hic bir kart 200ytl etmez... Sana arkadas tavsiyesi bosuna ugrasmak yerine fiyatını gozden geçirmen...Hele de senin ilanın bi üstünde 16pipe X800GTO2 ayni fiyata satilirken...

Arkadaşım sana yorumunu soran oldu mu ?
    almayacaksan yorum yapma... Forum kurallarınıda oku, arkadaşın satışınıda baltalama...

Peki birader sana kim neyi sordu da benim yorumum hakkında yorum yapıyosun? Kibarca urunun fiyatının anormal oldugunu ve dusurmesi gerektigini soyledik.(ki bu arkadaşın boşuna çabalamasını istemediğim,bu fiyata üst lansmandaki kartların bile zorlukla satilabildiğini belirttim) Urun piyasadan kalkmış eski bi urun olduğu için sıfır linki olarak X800GTOnunkini verebilirim.(X800GTO X800GTnin ust modelidir ve sıfırı 165 ytlden itibaren bulunabilmektedir... )

[2.4] 2.el forumunda satılık ilanları fiyat içermek zorundadır. Üyeler dilediği fiyatları istemekte özgürdür ancak bu fiyat mantıklı ve piyasa fiyatları çerçevesinde olmak zorundadır. Fiyatı anormal ürünler için arkadaşların ilanına yapılabilecek tek şey kibarca tekliftir, ürünün sıfırının linki verilip piyasa fiyatı örnek gösterilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahir40 -- 4 Şubat 2007; 14:53:22 >

• Bu kart yani x800gt x800 serisinde kaçıncı sırada ?

x800xt pe kesinlikle en iyisi orası kesin ondan sonra x800xt sonrasını karıştırıyorum işte.
    x800gto var x800gt var,x800pro var hatta düz x800 bile duydum.
    x850 lerden hiç bahsetmedim bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ai7bozulduNeden -- 5 Şubat 2007; 2:49:31 >
  • X800XT PE 16 pipe saat hızları en yüksek olan. XTbirazcık yavaşı, GTOlar 12pipe ama bir çoğu 16 pipe açılabiliyor.Duz X800 ler 12 pipe, x800GT de 8 pipe,ama bazıları kapalı pipe'ler açılıp 12 olabiliyor.

http://www.darkhardware.com/st.php?u=reviews/pwrclr-x800gt-01
    Burdan ayrıntılı bilgi alabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahir40 -- 5 Şubat 2007; 4:30:30 >
  • x800pro peki ?
    x800pro ve x800gto arasındaki fark ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1GB 256 Bit DDR3 Ekran Kartı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • X800 prolar bildigim kadarıyla sadece agp uretildi(ya da turkiyede sadece agp leri sattilar) Bu kartlar 12 pipe ama calisma hizlari genel olarak gtolardan yuksektir.. Gto'da ise durum biraz karısık... kullanılan gpu suna gore hersey degisiyor.. genel olarak 12 pipe ve prodan yavastırlar ama r420 ler direk 16 pipe ve X850 Xt'ye modlanabilen hatta ek guc girisi bulunan modelleri X850XT PE yi bile sollayabilmektedir.. Bende var bi tane:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.