Şimdi Ara

Battlefield 1'in İzleyici Modu Detaylandırıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
57
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •    DICE, Battlefield 1'de yer alacak İzleyici (Spectator) modunu resmi sitesi üzerinden paylaştığı açıklama yazısı ile tanıttı. PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir olacak bu mod ile kullanıcılar oyundan etkileyici videolar ve ekran görüntüleri yakalayabilecek.
     
     
     
       Battlefield 1'de bulunacak İzleyici (Spectator) modu kısaca şu şekilde:
     
    "Kendi sinematik çekimlerinizi yapmaya başlamak için karşılaşmaya İzleyici olarak katılmanız yeterli. Oyundayken Yönetmen Kamerasını kullanarak askerleri ve vasıtaları ayrı ayrı takip edebilirsiniz. Bu modda kamera oyuncunun hareketlerine kilitlenir, ancak konumlandırması konusunda yine tam kontrole sahip olursunuz. Kamera hareketlerini değiştirmek için kamera seçeneklerini keşfedin.
     
    Kendinizi tam olarak ifade edebilmeniz için Serbest Kamera'yı denemenizi öneririm. Haritada birden fazla kamera kurabilir ve her birinin ayarlarını özel olarak belirleyebilirsiniz. İstediğiniz zaman seçtiğiniz serbest kameraya geçebilir ve onu kontrol edebilirsiniz. Dilerseniz kamera seçeneklerinden hassasiyeti ve hızı istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
     
    Güzel bir sinematik görünüş için, görüş alanı (FOV) ve alan derinliği (DOF) seçeneklerini düzenleyin. Örneğin, çok yakından çekim için düşük FOV değerini 30 olarak ayarlarsanız iyi bir seçim yapmış olursunuz. DOF değerlerini ayarlayarak kamera bulanıklığını ve çekiminizin odak noktasını kontrol edebilirsiniz.
     
    Ayrıca, çekiminizi daha heyecanlı hale getirebilecek çeşitli filtreler uygulayabilirsiniz. Filtre kuvvetini ayarlamayı deneyin; örneğin Sina Çölü gibi bir haritada renk yoğunluğunu azaltarak film gibi bir çekim yapmak için Karanlık filtresini %30 olarak belirleyin.
     
    Hazır olduğunuzda HUD'ı gizleyip çekime başlayın!"
     
       Battlefield 1, 21 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkış yapacak. Early Enlister Deluxe Sürüm ön siparişi verdiyseniz 18 Ekim’de oynayabileceksiniz.
     
       Ayrıca EA/Origin Access sahipleri oyunu 13 Ekim'de 10 saat boyunca deneyebilecek.








  • Oyun Xbox One da asmis. Grafikler coook iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüyormusunuz efektler ne kadar oyunun grafiklerini değiştiriyor..Yani demek istediğim mesela konsol oyuncuları TV'de oyun oynarken TV ayarlarını kendilerine göre özelleştirsinler,kendilerine hangi renk, kontrast,keskinlik değerleri, güzel geliyorsa ona göre ayarlasınlar öyle direk oyuna hübele diye dalmasınlar..Çok değiştiriyor oyunu çünkü bazı ayarlar...Birçok oyunda kesinlikle PC den aşağı kalır yanı olmuyor..
  • Yakında efsanevi kahraman olan Lawrence'ın filmi Lawrence of Arabia'yı çekerler.
  • BF1 gelmiş geçmiş en iyi BF olacak.
  • Keşke 1.dünya savaşına Dice yapmasıydı onlar 2.dünya savaşı veya günümüz olsun ama CoD 1. 2. dünya savaşında çok çok daha iyi umarım seneye düzgün bir oyun gelir yoksa CoD tamamen biter aslında çoğu kişi içinde bu sene bitti ama mwr bu seneyi kurtardı
  • Dünya oyun tarihinin en iyi oyunu olmaya aday bir oyun geliştirmişler. Efsane olmuş fakat hala şu oyunu dahi eleştiren insanlar var. Neymiş Senaryosu şöyle olsaymış daha iyi olurmuş, böyle olsa daha iyi olurmuş. Allah sizi kahretsin abi ya. NOKTA

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Tek bir ırk vardır o da Homo Sapiens. Kendimizi saçma sapan kültürlere bölüp birbirimizden nefret edip savaşıyoruz.
  • Bu oyun en fazla 2 sene oynanacak sonra unutulacak. (bende alıcam)
  • Right now it looks like WordPress is the top blogging platform available right now. from what I've read Is that what you're using on your blog? edgkgckdcgdc
  • Keep working ,impressive job! fdffddddegef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.