Şimdi Ara

Değiştirilen Galaxy Note 7 modelleri de alev alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Değiştirilen Galaxy Note 7 modelleri de alev alıyor


    Samsung’un son yıllarda Galaxy Note 7 modelinde olduğu kadar başı ağrımamıştır diyebiliriz. Ardı ardına patlama ve yanma haberleri sonrasında satışları durduran firma, geri çağırma programına başlamıştı. Bataryaları güvenli Galaxy Note 7 modelleri raflardaki yerini alırken bu kez bu modellerde de sorun yaşanmaya başladı.


     


    Daha önce değiştirilen Galaxy Note 7 modellerinde aşırı ısınma sorunları olduğu gündeme gelmişti. Şimdi ise yine bir yanma haberi gündemde. Üstelik uçakta yaşanan bu olay paniğe de neden olmuş.


    Patlama Olayı


    Dün ABD sınırları içerisinde yapılan bir uçuş öncesinde, yolcular tam uçağa bindiği esnada bir Galaxy Note 7 modeli alev aldı ve uçağın boşaltılmasına neden oldu. Neyse ki sadece zemin halısının zarar görmesi ile sonuçlandı ve gerekli kontrollerden sonra uçuş gerçekleştirildi.


     


    Ayrıca Bkz.Samsung’dan dev adım: Siri’nin kardeş firmasını satın alıyor

    Mağdur olan Brian Green adındaki kullanıcı, telefonunu kapatıp cebine koyduktan kısa bir süre sonra duman çıkmaya başladığını ve hemen telefonu yere attığını belirtiyor. Telefon yerde iken alev almış ve zemin halısının bir kısmını yakmış. Telefonun değiştirilen bir Galaxy Note 7 modeli olması ve kutu üzerinde siyah kare ibaresinin bulunması da ayrı bir tartışma konusu.


     


    Green, yeni telefonunu sadece kablosuz olarak şarj ettiğini ve USB Tip-C bağlantısını kullanmadığını ifade ediyor. Telefon yanmadan önce yüzde 80 batarya seviyesindeymiş. Kullanıcı 21 Eylül tarihinde önceki Galaxy Note 7 modelini yenisi ile değiştirmiş.


    Resmi Açıklama 


    Samsung ise yetkili makamlar ile görüşme halinde olduklarını ve arızalı model ellerine geçtikten sonra bir açıklama yapabileceklerini belirtiyor. Cihazın IMEI’si sorgulandığında yenilenmiş model olduğu da açıkça görülmüş.


     


    Samsung her ne kadar hızlı bir şekilde hatalı modelleri yenilemeye ve satışlara yeniden başlamaya çalışsa da, halen patlama haberlerinin ardı arkası kesilmiş değil. Satılan modellerin büyük kısmının problemsiz olduğu belirtilen Çin’de de patlama olayları yaşanmaya başladı. Firmanın bu badireyi nasıl atlatacağı merak konusu.


     







  • bundan sonra birdaha asla samsung ürünü almam, bukadar köklü bir firmanın böyle bir sorumsuzluk yapmaması gerekirdi

  • Apple bunu beğendi.

  • Sambomb
    Değiştirilen modellerde de sıkıntı çıkıyorsa Samsung bunun altından zor kalkar. Tüketiciyi büyük ölçüde başka markalara yönlendirir bu olaylar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung bu olay ile rezalet bir süreç yaşıyor. Zaten şirket pil konusunda en başından beri rezil durumda. Samsung = Şişen pil. Şimdi de patlaması eklendi tam oldu.

  • Yether ya yether rahat bırakın kızı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar alev çıkarma özelliği getirmiş bizim milletimizde özelliği kullanmayı bilmediği için suç atıyor samsunga

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin olumlu tarafından bakarsak samsung teller de değer düşüşü olması kaçınılmaz kısacası beklenmedik olaylar bazen iyidir.Şimdi samsung kötü imajını tazelemek için yeni modellerinde daha fazla geliştirme yapmak zorunda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçağa binen samsung note7 yolcusu , yenilenmiş ürün ve kablosuz şarj edilmiş. Topluma açık alanda ve kapalı olarak muhafaza edilen telefon = çok iyi bir denklem RAKİP firmalar için...

  • bu işte bir bit yeniği var ama.. tek çare var note 7 yi satıştan çekmek..gitti efsane olacak telefon bir faciaya dönüştü

  • Rezillik, başka bir şey değil.

  • Samsung Galaxy ISIS

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten Samsung ürünü almayacaktın veya alıyorsun milleti kekliyorsun. Köklü firmalar hata yapmaz diye birşey mi var? Apple hiç yapmadı mı? iPhone 4teki anten sorunu mesela. Sol elinizle tutmayın diyip dalga geçtiler tüketiciyle. Ios güncellemesiyle düzeldi gibi gösterip aslında düzelmeyen sorunu örtpas ettiler. Peki apple köklü firma değil mi? Toyota, Mercedes araçta olan kıytırık problemler ama güvenlik endişesi ile hiç araçlarını çağırmadı mı? Önemli olan firmanın ürününün arkasında durabilmesi.
    Samsung D200ünen beri ilk defa Samsung (Note 7) aldım. İphone 6si eşime vererek. Cihazı iade etmedim. İade etmeyi düşünüyordum. Şimdi değişim bekliyorum. Niye? Adamlar harbiden sanat eseri yapmışlar. Muadili yok telefonun piyasada. (Çıkacak telefonlar içinde bile)
    Şu önyargıları bırakın artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski samsung ve şuan bir apple kullanıcısı olarak üzüldüm valla,

    Hayaller s8 artık.

  • Hep de Amerika'da patlıyor nedense . Amerikan lobisi Note 7'nin peşini bırakmayacak anlaşıldı. Samsung'un Note 8 gibi bi hamle yapması lazım bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Suyheuti

    Zaten Samsung ürünü almayacaktın veya alıyorsun milleti kekliyorsun. Köklü firmalar hata yapmaz diye birşey mi var? Apple hiç yapmadı mı? iPhone 4teki anten sorunu mesela. Sol elinizle tutmayın diyip dalga geçtiler tüketiciyle. Ios güncellemesiyle düzeldi gibi gösterip aslında düzelmeyen sorunu örtpas ettiler. Peki apple köklü firma değil mi? Toyota, Mercedes araçta olan kıytırık problemler ama güvenlik endişesi ile hiç araçlarını çağırmadı mı? Önemli olan firmanın ürününün arkasında durabilmesi.
    Samsung D200ünen beri ilk defa Samsung (Note 7) aldım. İphone 6si eşime vererek. Cihazı iade etmedim. İade etmeyi düşünüyordum. Şimdi değişim bekliyorum. Niye? Adamlar harbiden sanat eseri yapmışlar. Muadili yok telefonun piyasada. (Çıkacak telefonlar içinde bile)
    Şu önyargıları bırakın artık.

    Tamam abi elinde veya başka bir yerinde patladığı zaman adamlar sanat eseri yapmış ya dersin.Hiçbir şey senin benim canımdan önemli değil bu hayatta önce bunu bil.Sana saygı duyuyorum tamam güzel cihaz ama hatası ölümle ve ağır kazalarla sonuçlanabilecek bir potansiyele sahip cihazı savunmayın artık.Verin cihazları firmaya onlar hata varsa düzeltsinler yada belli bir süre kullanmayın güvenlik için.Sen zannediyorsun ki o kadar insan var bana bir şey olmaz ama hayat insana neler getirir bilemezsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Galaxy note 7 dönemi bitmiştir geçmiş olsun.
    Yanlıs hatırlamıyorsam s7 tanıtımında bizim telefonumuz eğilmiyor diye apple ile dalga geçmişlerdi.Seneye de apple samsung ile bizim telefonumuz patlamıyor diye dalga geçer herhalde.

  • Kullanıcıların Ahı yavaş yavaş çıkıyor ;)

  • Ülkelerde darbeler planlayan amerika, bunu da planlamiştir. Ekonomi de hiçbir zaman bi ürünün en iyisi üretilmez illaki bi yerinde eksik vardir. O da varmiş

  • Samsung'un zıçtığının resmidir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.